von Prawdziwy GOthh
Witam
Jak wiadomo kościół katolicki od 2 tysięcy lat morduje innowierców
aktualnie jest to zakamuflowane , i sprzedawane pod postacią nawracania,
Ale mordowanie heretyków jest domena tego kościoła.
wiele aktualnie się mówi o zbrodniach islamu itp itd. ale całkowicie przemilcz się w prasie tv mediach internecie nawet, kwestii nierozwiązanych
morderstw które popełniał kościół na przestrzeni swojej pracy dwóch tysięcy lat . Kościół jako święta krowa jest czczony przez owieczki które nie maja pojęcia o nauczaniu ich mesjasza ani w ogóle o realiach biblijnych. Jak wiadomo zbrodnia ludobójstwa się nie przedawnia, a wiec kościół powinien zapłacić np za wymordowanie majów za zniemczeje ich sztuki kultury i tak dalej. Kościół powinien zamiast żreć w Watykanie paczki wysupływać ostatni grosz by opłacić wszystkich spadkobierców templariuszy Azteków Majów Inków i tak dalej których to wymordowali ograbili i ogołocili z historii zniszczyli cala cywilizacje Majów miliony książek itp itd do dzisiejszego dnia przetrwalo 4 lub 5 nie pamiętam oryginalnych ksiąg majańskich a wiadomo ze byly ich miliony. Kościół doskonale kasowal wiedzę którą mu nie odpowiadała. a teraz bezczelnie siedzi sobie święta krowa w wielkim pałacu w białej czapeczce na głowie i udaje świętego a gówno jest nie święty niech ujawnia wszystko co jest w sejfach Watykanu.Pradawna wiedza którą poprostu obala ich wymyślonego bożka niszczyli palli a teraz Ameryka łacińska cierpi biedę a oni siedzą na złotych stołkach bezkarni ? Sprawiedliwości za templariuszy się domagam za Joanne D'arc za wszystkich których zamordowali. mamy prawo zrobmy pozew w imieniu wyżej wymienionych. Bo zbrodnia ludobójstwa się nie przedawnia.
i jako taka powinna być ścigana przez Brukselę.
Kto popiera ?
Ostatnio edytowany przez marcudavidus (2011-05-13 00:09:37)
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Obawiam się że nawet gdybyś napisał to na 20 stronach nie da się uzbierac takiej ilości osób, które by były w stanie powstrzymać 'te wszystkie okrucieństwa" jakie wymieniłeś.
To, że kościół katolicki jest taki a nie inny wiemy już od dawna
Fanatyczka XIII. Století
Taa jes, Divo!
Wygnany
popieram Divo
To jak walka z wiatrakami, my zaczniemy to nas kurwa spalą żywcem, za równo w watykanie jak i w Toruniu na stacji ojca Tadzia. A w kazdym kosciele beda widnieć foty z naszymi twarzami. Zreszta, nikogo z watykanu nie pociągną do odpowiedzialności ze względu choćby na to, że to ich poprzednicy z przed kilku wieków wstecz nakazywali takich rzeczy. Myślisz, ze ty jeden chcesz walczyc z kosciolem i jego czarna historia ? Nie tylko ty, jest ich miliony na calym swiecie i to od kilkudziesieciu lat. I co zdzialali ? WIELKI CHUJ zdzialali.
Zadna legalnie dzialajaca organizacja, ani panstwo nie wytoczy takiego pozwu przeciwko watykanowi czy kosciolowi katolickiemu. To by sie skonczylo upadkiem rządu jak i byc moze upadkiem panstwa i okupacja innych krajow.
Niestety takie sa realia, to byla reakcja lancuchowa...
Tak załóżmy jeszcze to ze kościół Watykan bezpośrednio nie brał udziału w tych grabieżach czy mordach, tylko wojska, albo inne sily militarne panstw. Którym polecenia wydawał bezpośrednio król, książę,car krotko mówiąc dany władca danego regionu/kraju. Watykan trzymał nad tym ostrą piecze, ale on robił to w białych rękawiczkach.
Pomysł masz fajny, ale fantazja się ciebie trzyma stary. Weź odstaw te narkotyki, albo skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą.
http://ciemna-strona-dnia.blog.onet.pl/ … 06-02-15,n , bardzo ciekawy artykuł. Śmieszne co wyprawiali papieże..
Przeklęty
O tez czytałam tego bloga i powiem, ze bardzo ciekawy. Ilu rzeczy sprzecznych z nauką księży szumowin można się dowiedzieć z Biblii, jeśli zna się zwyczaje żydowskie.
Właśnie wpadłam na niego przypadkiem, nudząc się. Również uważam, że jest ciekawy. Szkoda że już dziewczyna go nie prowadzi..
Przeklęty
http://poznajmy-prawde.blog.onet.pl/ - jeśli już mowa o kościele. Niektóre posty naprawdę zalatują fanatyzmem wyznawców Rydzyka. Co gorsza moja babka w to wierzy, więc mam z nią Sajgon. Co sądzicie o objawieniach?
Przeklęty
Tak właśnie o to, że objawiają się ludziom...
Hmm.. może to i prawda.. Ale ja tam nie chcę żeby mi się coś objawiało. Niektórzy ludzie po prostu mają bujną wyobraźnię co do takich objawień.
Przeklęty
Często się zastanawiam czy większość tych ludzi ma coś nie ten tego z głową. Ostatnio czytałam, że opętanie demoniczne łatwo pomylić ze schizofrenią i dysocjacją... Czy w tym przypadku też nie mogłoby tak być?