Przyjació³ mam niewielu, pod wzglêdem subkultury to wogóle nie pasujemy do siebie xD wa¿ny jest charakter i tolerancja, nie subkultura
Mam znajomych punków, metali, dobrze siê dogadujemy.
Wrogów pewnie mam ale jak kogo¶ nie lubiê to z nim siê nie zadaje, nie widzê w tym problemu. Nie ka¿dy musi mnie lubieæ.
Kusiciel
Nie mam przyjació³ z subkultur. S± jakby to powiedzieæ "normalni"
mam jedn± najlepsz± przyjació³kê, jedn± bardzo dobr± przyjació³kê, i 2 takie zwyk³e pomiêdzy znajomymi a przyjació³kami
wrogów chyba nie mam, aczkolwiek bardzo nie lubiê paru osób.
I mam mojego ukochanego Marcinka
Zdecydowanie mam wrogów i to kilku... Ale w sumie w mojej bran¿y to jest norma... Tam gdzie pojawia siê du¿a kasa, musi byæ tak¿e nienawi¶æ. Niestety mam tylko kilku znajomych ale przyjaciela, takiego prawdziwego to nie mam
Oczywi¶cie, nienawidzê ludzi jako mot³ochu, jako masy, jako tego bezmuzgiego czego¶ co mnie otacza. Dla mnie ¶wiat idealny to ¶wiat jednostek. ¦wiat indywidualistów. Dlatego w³asnie oddalam siê od wiêkszo¶ci spo³eczeñstwa. I tak jak mówi³ Nietzsche silne jednostk musza po
...po¶wiêcaæ s³abych aby zmieniæ ¶wiat. Ludzie s± silni swoj± indywidualno¶ci± je¶li w niczym siê nie wyró¿niaj± to znaczy ¿e s± s³abi i nie powinni istnieæ.Dlatego poszukujê ludzi wyj±tkowych. Takich jak wy tutaj.
Gość
ciekawy poglad w sumie jesli nie bedzie konca swiata w przyszlym roku to sam do niego doprowadze. Taki mam plan
Jak znam ¿ycie to prze¶pisz ca³± akcjê;D
Gość
nie no bez przesady ostatnio sie troche rozleniwilem to prawda
Ostatnio;>
Szkoda,¿e Ciê tu nie ma,co¶ by siê z tym zrobi³o;P
Gość
no ba
My siê chyba nie rozumiemy ale to szczegó³;D Potworze Ty;]
Gość
Hmm... Przyjació³ mam praktycznie samych Punk'ów i Metali ^_^
Znajomych mam w cholerê i jeszcze trochê, przede wszystkim z harcerstwa.
A wrogowie... Eh... od tego jest szko³a, nie?
Harcerka?! O.o
Gość
Tak ^_^
Chwilowo biernie nale¿ê ^_^