Wiem! Dlaczego wcze¶niej na to nie wpad³am? Zjem mamê
Mamê? Eee, ja bym mojej nie ruszy³, wierz±c w teoriê, ¿e geny z jedzenia przechodz± na spo¿ywaj±cego mog³oby to oznaczaæ, ¿e sta³bym siê jeszcze bardziej wkurwiaj±cy, ni¿ jestem xD
Uu...w takim wypadku zjem j±, a potem wyrzygam i po sprawie.
Niby tak, ale kto bêdzie Ciebie potem utrzymywa³?
(zarabianie na czynsz i op³aty to cholerny syf)-
Mam jeszcze tatê
Ewentualnie mogê zostaæ dzikusk±, zamieszkaæ w lesie, spaæ na drzewie, je¶æ surowe miêsko i wyæ do ksiê¿yca. A moim najlepszymi przyjació³mi zostaliby Timon i Pumba
Gość
Deionarra napisał:
Ewentualnie mogê zostaæ dzikusk±, zamieszkaæ w lesie, spaæ na drzewie, je¶æ surowe miêsko i wyæ do ksiê¿yca.
Je¶li bêdziesz potrzebowa³a rady co do bycia dzikusem to zapraszam do mnie ^_^
Nikt tyle czasu poza domem nie spêdzi³ co ja.
Najczê¶ciej w lesie ^_^
W takim razie poproszê o samouczek dzikuski
btw.Mogê je¶æ surowe muchomory w czekoladzie b³otnej?
My¶le, ¿e to nie jest dobry pomys³. Ja w sumie ostatnio po upojnym popo³udniu na le¶nej polance jak wiewióra (nie na darmo ruda jestem) siedzia³am w kucki i wpierdziela³am buczyne pod drzewem. Tak¿e witam w klubie le¶nych ludzi. ;D
A ja mam w³asny las! XD. I wierzcie mi... przesiadujê tam godzinami. Jak raz posz³am tam w nocy, to akurat mi s±siad grzyby podpiernicza³ (wiem jak to brzmi), a jak mnie zobaczy³ to uciek³ z takim krzykiem, jakby upiora zobaczy³. Kielczy³am siê przez dobre pó³ godziny. Potem potraktowa³am to jak komplement (ach, jestem taka pora¿aj±ca).
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
ja pierdole, co tutaj ze spamem sie porobi³o O.o
Spam rozwin±³ sie i wyewoluowa³ na nowy temat^^
Hmmm, ze wspomnieñ dziadziusia Grava od XIII stulecia- te miny dresików z okolic lasów fordoñskich (taka dzielnica Bydgoszczy) na widok dwóch ow³osionych jak cholera, ubranych na czarno go¶ci wychodz±cych z lasu z dwurêcznym mieczem, kosturem i toporkiem xD
W sumie jakby nie patrzeæ, to w lesie trochê zycia siê spêdzi³o- matula w Borach tucholskich dzia³ke ma i od dzieciaka je¼dzi³o siê tam. A ¿e niestety musi istnieæ cos takiego, jak z regu³y wkurwiaj±ce ludzkie s±siedztwo maj±ce jeszcze bardziej graj±ce na nerwach dzieciaki (do jasnego tentacla, jak siedzê na dzia³ce, to chce ptaków pos³uchaæ, a nie kosiarki do trawy po³±czonej z jakimi¶ rihanami czy Cthulhu sam wie czym puszczanym przez potomstwo tych¿e kosiarzy krowiej karmy- trochê siê zfrustrowa³em), to do lasu siê sz³o i przynajmniej spokój od niewiernych by³ (nie mówi±c, ¿e mozna by³o legalnie sobie w krzakach fake zapaliæ ). No i do tego ten fajny d±b, który by siê idealnie na o³tarz dla bogow nada³ Mo¿na by³o przy nim medytowac i nikt nie przeszkadza³
Ostatnio edytowany przez Herr Grav (2011-11-07 23:25:05)
Ja mam las ko³o osiedla i zawsze sobie tam chodzê pochodziæ po drzewach. Ewentualnie wpieprzyæ parê gumijagód ;3.
Ale zawsze jest ryzyko, ¿e w pobli¿u znajd± siê napalone wilki, króliki, wiewiórki, wê¿e itd.
A na gumijagodowej fazie trudno stawiaæ opory :3
Diva Demon napisał:
ja pierdole, co tutaj ze spamem sie porobi³o O.o
O offtopie nie wspominaj±c..