Jest ktoś może z B-c lub okolic? Pytam, bo mało na ulicach klimatycznego towarzystwa, same dresy...
Ja też ze Śląska,tyle,że Górnego...;P
Ja to bym chciała się z Wami wszystkimi spotkać, takie forumowe spotkanie No ale cóż, to nierealne... Już nawet nie chodzi o to, że jesteśmy porozrzucani po całej Polsce, bo można wziąć do ręki mapę, pinezki i sznurek i wyznaczyć środek naszych miejsc zamieszkania Za dużo zachodu, bo jednak naszym wspólnym miejscem może być miejscowość oddalona od naszych domów o kilkaset kilometrów i wtedy co z rodzicami którzy nas przywieźli, musieliby z nami siedzieć, bo przecież nie opłaca się jechać dwa razy (zakładając, że większość z nas jest niepełnoletnia i musi organizować sobie transport u rodziców etc.). A szkoda
Do takich celów się wykorzystuje pociągi i autobusy a nie rodziców, ale może po prostu za stara już jestem.
Narcissa napisał:
Do takich celów się wykorzystuje pociągi i autobusy a nie rodziców, ale może po prostu za stara już jestem.
No ale rodzice nie pozwolą pojechać gdzieś daleko, samemu w pociągu lub autobusie pełnym obcych ludzi... Znam to przecież
Potępiony
Mnie rodzice pozwalali na wycieczki do Warszawy w wieku szesnatu lat... Ale ja mam dar przekonywania do największech szaleństw...
No szkoda, ja też chciałabym Was spotkać.
Tego raczej nie zrobimy, ale możemy sobie pocztowo-forumową zabawę przeprowadzić, jeśli wymyślimy na jaki temat
Albo umówić się na np. Castel Party czy na jakimś koncercie, ale wtedy raczej niewielu z nas się spotka...
Evww napisał:
No szkoda, ja też chciałabym Was spotkać.
Tego raczej nie zrobimy, ale możemy sobie pocztowo-forumową zabawę przeprowadzić, jeśli wymyślimy na jaki temat
Albo umówić się na np. Castel Party czy na jakimś koncercie, ale wtedy raczej niewielu z nas się spotka...
A na czym by polegała taka zabawa, bo nie bardzo rozumiem ?
No niestety, niewiele z nas by przyszło... Ale to też dobry pomysł
Np. ustala się kto bierze udział. Pierwsza osoba, która pilnuje całej zabawy, przygotowuje tyle karteczek(jakiś ładnych) ilu jest uczestników. Z tyłu każdej wypisuje login osoby(jedna karteczka-jeden login). I na każdej się podpisuje, czy jakiś cytat czy tam rysunek... Wysyła do drugiej, druga robi to samo. I tak dalej, aż koperta z tymi kartkami wróci do organizatora. Organizator każdemu uczestnikowi wysyła jego kartkę
No, to tak ogólnie...