Jest kto¶ mo¿e z B-c lub okolic? Pytam, bo ma³o na ulicach klimatycznego towarzystwa, same dresy...
Ja te¿ ze ¦l±ska,tyle,¿e Górnego...;P
Szkoda. No ale, mo¿e kto¶ siê trafi.
Ja to bym chcia³a siê z Wami wszystkimi spotkaæ, takie forumowe spotkanie No ale có¿, to nierealne... Ju¿ nawet nie chodzi o to, ¿e jeste¶my porozrzucani po ca³ej Polsce, bo mo¿na wzi±æ do rêki mapê, pinezki i sznurek i wyznaczyæ ¶rodek naszych miejsc zamieszkania Za du¿o zachodu, bo jednak naszym wspólnym miejscem mo¿e byæ miejscowo¶æ oddalona od naszych domów o kilkaset kilometrów i wtedy co z rodzicami którzy nas przywie¼li, musieliby z nami siedzieæ, bo przecie¿ nie op³aca siê jechaæ dwa razy (zak³adaj±c, ¿e wiêkszo¶æ z nas jest niepe³noletnia i musi organizowaæ sobie transport u rodziców etc.). A szkoda
Do takich celów siê wykorzystuje poci±gi i autobusy a nie rodziców, ale mo¿e po prostu za stara ju¿ jestem.
Narcissa napisał:
Do takich celów siê wykorzystuje poci±gi i autobusy a nie rodziców, ale mo¿e po prostu za stara ju¿ jestem.
No ale rodzice nie pozwol± pojechaæ gdzie¶ daleko, samemu w poci±gu lub autobusie pe³nym obcych ludzi... Znam to przecie¿
Potêpiony
Mnie rodzice pozwalali na wycieczki do Warszawy w wieku szesnatu lat... Ale ja mam dar przekonywania do najwiêkszech szaleñstw...
No szkoda, ja te¿ chcia³abym Was spotkaæ.
Tego raczej nie zrobimy, ale mo¿emy sobie pocztowo-forumow± zabawê przeprowadziæ, je¶li wymy¶limy na jaki temat
Albo umówiæ siê na np. Castel Party czy na jakim¶ koncercie, ale wtedy raczej niewielu z nas siê spotka...
Evww napisał:
No szkoda, ja te¿ chcia³abym Was spotkaæ.
Tego raczej nie zrobimy, ale mo¿emy sobie pocztowo-forumow± zabawê przeprowadziæ, je¶li wymy¶limy na jaki temat
Albo umówiæ siê na np. Castel Party czy na jakim¶ koncercie, ale wtedy raczej niewielu z nas siê spotka...
A na czym by polega³a taka zabawa, bo nie bardzo rozumiem ?
No niestety, niewiele z nas by przysz³o... Ale to te¿ dobry pomys³
Np. ustala siê kto bierze udzia³. Pierwsza osoba, która pilnuje ca³ej zabawy, przygotowuje tyle karteczek(jaki¶ ³adnych) ilu jest uczestników. Z ty³u ka¿dej wypisuje login osoby(jedna karteczka-jeden login). I na ka¿dej siê podpisuje, czy jaki¶ cytat czy tam rysunek... Wysy³a do drugiej, druga robi to samo. I tak dalej, a¿ koperta z tymi kartkami wróci do organizatora. Organizator ka¿demu uczestnikowi wysy³a jego kartkê
No, to tak ogólnie...