Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
w takim razie jebnij na PW, polecê Ci co¶ wartego uwagi i dyskusji Nie za¶miecajmy tutaj...
Tez to na religii ogl±dali¶my. Mnie siê najbardziej podoba³o "1 2 3 4 5 6... 1 2 3 4 5 6.. Jam jest ten, który zamieszka³ w Kainie. Jam zamieszka³ w Neronie. Ja zaw³adn±³em Judaszem! Ja by³em Legionem. Ja jestem Belial. A ja Lucyfer. Diabe³ wcielony." Godne!
Te¿ nam w gimnazjum jakie¶ egzorcyzmy ksiêciu puszcza³,do tej pory mam schizy jak o tym pomy¶lê a stara dupa siê od tego czasu zrobi³am....
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Mina napisał:
Tez to na religii ogl±dali¶my. Mnie siê najbardziej podoba³o "1 2 3 4 5 6... 1 2 3 4 5 6.. Jam jest ten, który zamieszka³ w Kainie. Jam zamieszka³ w Neronie. Ja zaw³adn±³em Judaszem! Ja by³em Legionem. Ja jestem Belial. A ja Lucyfer. Diabe³ wcielony." Godne!
<3 !! I to nieludzkie spojrzenie...
No zdecydowanie. ;D Najlepsza scena!
E tam, Hellraiser 1,2 i3- cenobici, piek³o i walka o ocalenie duszy przed wiekuistym potêpieniem
To, co tygryski lubi± najbardziej^^
Ewentualnie polecam japoñsk± produkcjê klasy B "Machine Girl"- piêkna japonka z karabinem zamiast odciêtej rêki, walka z Yakuz± i krew na hektolitry...
Przeklêty
U mnie ostatnio najgorszym horrorem sta³o siê.... poprawianie ocen o.O
To jest koszmar!
Ostatnio odkry³am drug± czê¶æ The Cube i mam zamiar obejrzeæ
Chyba nie ma dla mnie nic tak strasznego ¿ebym siê ba³a Ogl±dam wszystkie, które napotkam na swojej drodze Seria "Oszukaæ przeznaczenie" jest fajna ^^ Bardziej krwawa ni¿ straszna, no ale lubiê t± seriê Ogl±da³am Halloween, ale to te¿ jest takie krwawe ^^ Do¶æ sporo ogl±da³am, ale nie wiem co mogê jeszcze poleciæ
Horrory to moja pasja. Ogl±dam od 10 roku ¿ycia. Obejrza³am ju¿ ponad 360 i to oczywi¶cie jeszcze nie koniec. Najbardziej lubiê stare horrory, ale ogl±dam co tylko siê da. Moje ulubione to The Thing, Dziecko Rosemary, Dziwol±gi, Teksañska Masakra Pi³± Mechaniczn±. Natomiast tych z³ych horrorów jest ca³a masa, a¿ trudno wymieniæ najgorsze.
A co do Egzorcyzmów Emily Rose, to mi siê nie podoba³y. Egzorcysta jest o wiele lepszy.
GravXIII napisał:
E tam, Hellraiser 1,2 i3- cenobici, piek³o i walka o ocalenie duszy przed wiekuistym potêpieniem
To prawda, Pinhead jest ¶wietny.
A oprócz tego polecam Wam wszystkim film Martin, re¿ysera Nocy ¯ywych Trupów. Film jest o samotnym ch³opaku, któremu wydaje siê, ¿e jest wampirem.
Ostatnio edytowany przez Alice (2012-06-30 10:13:56)
Bardzo lubiê ogl±daæ horrory. Bardzo podoba³y mi siê Egzorcyzmy Emily Rose, Udrêczenie, Exorcismus opêtanie Amy Evans.
Ostatnio z kole¿ank± ogl±da³am REC
Przeklêty
Rec jest zajebisty
Ogó³em uwielbiam hiszpañskie horrory.
Mam zamiar wreszcie dokoñczyæ Oczy Julii.
Jestem w po³owie.
Kusiciel
Sam te¿ ogl±dam horrory, ale lubiê takie gdzie g³ówn± tematyk± jest Antychryst. Tak przy okazji znalaz³em ciekaw± stronê po¶wiêcana horrorom opisy filmu i ciekawostki
http://www.arenahorror.pl/ARENA_HORROR/ … is_pl.HTML
Uwielbiam horrory, ale jeszcze nigdy ¿aden mnie nie przerazi³. Trochê bojê siê przy tych azjatyckich (Ringu, Widmo itd.). S± trzy rzeczy, które wed³ug mnie psuj± wiêkszo¶æ horrorów:
a) hektolitry krwi i tony flaków
b) s³aba fabu³a, brak klimatu
c) schematyczne rozwi±zania
Oczywi¶cie mówiê o klasycznych horrorach, bo gore to inna kategoria.
Brakuje mi do¶æ realistycznych horrorów z powoli odkrywan± ponur± histori±. Nie potrzebujê tutaj tysi±ca zombiaków. Wystarczy dobra opowie¶æ i klimatyczny obraz. Nie lubiê nadmiaru akcji w tych filmach.
Gość
Horrory? Hm...w tej sprawie ja sama nie rozumiem siebie ;p Bo horrory lubiê, ale zarazem siê ich bojê, wiêc jak idê to po³owê albo przesiedzê z zas³oniêtymi oczami, albo napastuj±c rêkê kolegi. A je¿eli nawet uda mi siê w cywilizowany sposób zobaczyæ horror, to przez ok. tydzieñ-dwa mam takie schizy, ¿e to pora¿ka, które objawiaj± siê najczê¶ciej panik± w nocy "o Bo¿e kto¶ zaraz wejdzie do domu i mnie zabije" etc