No to żeby mieć proste, musiałabyś wyrównać włosy, innego wyjścia nie masz. To bolesne, ale konieczne niestety.
Z resztą wydaje mi się, że pocieniowane włosy nie pasują do stylizacji romantic goth itp., a co jedynie do oldschoolowego gotyku lat 80.
Malisa, jak można niszczyć naturalny blond?! Ja bym je jeszcze rozjaśniała na Twoim miejscu. (oczywiście nie na taki blond jaki mają solary, ale na jak najbielszy odcień) Gotycki styl świetnie się komponuje z jasnymi włosami.
Ostatnio edytowany przez Narcissa (2012-08-03 16:36:44)
Chciałabym mieć idealnie równe, ale chyba nie poświęcę tylu włosów :C Zresztą, to drastyczne cieniowanie u mnie zaczyna się na samych końcach włosów, więc jednak wygląda to trochę lepiej, niż całe wycieniowane.
Zgadzam się - zawsze powtarzam, że jasny blond świetnie wygląda z gotyckimi ciuichami <3 Czarne niestety zlewają się z ubraniami.
Włosy ciemnieją od oleju rycynowego? A, to już wiem, czemu ostatnio mi tak ściemniały ;p
Czarny nie dość, że się zlewa z ubraniami, to jeszcze mało komu pasuje. Fakt, że niektóre kobiety wyglądają w nim pięknie, ale jednak większość uzyskuje albo "kurewski czerń" jak ja to nazywam albo wygląda po prostu śmiesznie.
Po raz kolejny zgadzam się ^^ Ja np. jestem blada, ale moja skóra ma lekko żółtawy odcień, a taka mhroczna gotycka granatowa czerń podkreśla to i wyglądam... niezdrowo. Dlatego najczęściej farbuję na bardzo ciemny brąz, który w praktyce wygląda jak czerń z brązowym połyskiem.
Dusza
Naturalne blondynki i rude to skarb, jak dla mnie.
Naturalne. Ja mam ciemny blond, wiecie jak to pieroństwo wygląda?! -.-
Dusza
Mi się moje naturalne nie podobają =/ Niby ładne są, lecz to tylko opinia rodziców.
Ciemny kasztan, taki pospolity :-I
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Naturalnie mam mysio-szare-brązowe włosy, natomiast miałam na głowie niebieski, czerwony, różowy, jasny blond, zielony, błękitny, granatowy, rudy, fioletowy, różne mieszanki tych kolorów, kiedyś gdy już mi się znudzą eksperymenty z włosami zamierzam sobie jebnąć czarny, a to nie szybko nastąpi.
Te różowe były mega;D i czemu ja nie widziałam niebieskiego?! (miło, że znów się pojawiłaś, kiedy skype?)
Ja mam takie mysie. Kiedyś chciałam zrobić sobie włosy w kolorze butelkowej zieleni, ale jakoś nie mogę się zdecydować...
Kusiciel
Proszę o poradę od was, czy warto użyć oleju rycynowego jeśli mam naturalny kolor włosów mysi, jaki wyjdzie końcowy kolor włosów?
Dusza
Mysie, heh. Lepiej brzmi popielaty ale jak tam chcecie.