Potêpiony
Nie koniecznie najg³upsze ale takie co was denerwuj±.
Mnie denerwuj± ludzie co pisz±
"Goci i Emo prawie siê nie ró¿ni±". itp.
To pisze na temat gotów w mojej ksi±¿ce do angielskiego:/
http://img36.imageshack.us/img36/9387/349779.jpg
bardzo klepane:/
s³yszeli¶cie o tym zespole "Pagans"?
O rockersach i tak gorzej napisali:/. ¦wietna edukacja
te¿ mnie to wkurza... ja sie juz ciesze jak w szkole mowia do mnie "szatan" bo jak powieda "emo" to mam ochotez zejsc do szatni po glany i przy..baæ nimi... (jakby co nie jestem ani troche do emo podobna)... albo jak na jakiejs stronie przeczyta³am ,¿e gothic to prawie to samo co emo... nienawidze emo
albo to tez chamskie ze ludzie gotów porównuja do satanistów... chociaz mi to za bardzo nie przeszkadza
Potêpiony
Zawsze lepiej jak ci mówi± co¶ wspólnego z szatanem itd. do satanistów mnie czêsto nie porównuj± tylko do emo! Mój tata nada³ mi ksywkê diablik Kto wie co gadaj± za plecami inni jeszcze gadaj±. Tak gotów i metalów wrzucaj± do satanistów od razu.
Tez nienawidzê emo i zawsze to mówiê jak takie has³o pada.
Ostatnio edytowany przez MissFunky (2010-01-27 15:57:21)
1. Goci i emo to to samo.
2. Goci jedz± koty.
3. Goci sk³adaj± Szatanowi w ofierze dziewice.
4. Goci do¶æ czêsto s± mordercami.
5. "Ka¿dy Got powinien byæ od razu zabijany, najlepiej przez odciêcie g³owy b±d¼ wbicie ko³ka w serce".
6. Goci nie maj± uczuæ.
7. Goci chodz± zawsze smutni.
8. Ka¿dy Got jest brzydki.
Jedne z najg³upszych rzeczy jakie s³ysza³am.
Kusiciel
NAJG£UPSZA rzecz, jak± s³ysza³am, to ¿e Emo, to ró¿owi Goci...Pora¿ka.
"Goty to peda³y, a gotki to bu³y".
Faktycznie, czêsto rzucaj± siê w oczy zniewie¶ciali mê¿czy¼ni oraz pulchne dziewczyny z gotyckim makija¿em, ale to samo mo¿na by powiedzieæ o ka¿dej subkulturze, bo tacy ludzie najbardziej rzucaj± siê w oczy wszêdzie i zawsze.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Wkurza mnie, jak kto¶ nie odró¿nia gothów od metali, punków i emo Poza tym to, ¿e wszyscy goci to uosobienie z³a ¿e czcz± Szatana, sk³adaj± ofiary z dzieci i dziewic, jedz± koty, niszcz± ko¶cio³y i cmentarze, ¿e s± wiecznie smutni i nienawidz± ¿ycia itd.
Wygnany
W sumie, to mogê siê tylko pod wami wszystkimi podpisaæ.
Dusza
Jadam koty oraz mam na pod³odze wyryty pentagram. Absurd.
Gość
Ja s³yszê ¿e mamy anemie , jeste¶my Emo .. stojê raz i s³ysze Hahaha ja sie z Emo nie zadajê ..
S±dzi³am ¿e zbrudzê sobie glana i ich kopnê -,-"
Najg³upsze rzeczy s± w nonsopedi. Jak na zapytaj.com kto¶ siê pyta o gotyk to mu daj± t± stronê. ¯a³osne stereotypy...
Gość
Ooo jeste¶ na zapytaj ?
Ja te¿ ^,^
jest nawet w±tek o zapytaj. warto by go zaktualizowaæ, ja te¿ jestem i wiele osób stad
Ja osobi¶cie na swój temat s³yszê przede wszystkim ¿e jestem narkomank±, bo mam strasznie blad± cerê i przyæpany wzrok.
Nie wiem czemu no ale mam tak, ¿e po prostu mru¿ê oczy itp.
Mo¿e to przez to, ¿e nie noszê nic na moj± wadê wzroku o której pisa³am ju¿ na forum.
Potêpiony
W³a¶nie przeczyta³am wyj±tkowo g³upie zdanie, ¿e gotyk to æwieki i lateks. A¿ siê nó¿ sam otwiera -.-