No rzeczywiście, masz strasznie mały wybór Ale rozumiem, że to tylko początek Jak na razie może skorzystam z Twojego Second Handu
O matko... Te buty są cudowne. Szkoda tylko, że mnie na nie nie stać.
Dusza
Mam też na razie mało czasu ,bo pracuje jeszcze gdzie indziej,początki zwykle są trudne ,ale jestem dobrej myśli;) w tym tygodniu dojdzie biżuteria,torebki i xtrax,właśnie pracuje nad zdjęciami.Niestety na razie tylko mój chłopak mi pomaga,więc jeszcze wybór mały ,ale myślę ,że dość porządny;)
A co do butów,to wystarczy być stałym klientem mamy przygotowane rabaty dla stałych klientów i rozkładamy na raty zakupy
Ostatnio edytowany przez Moonlight111 (2012-09-25 20:30:32)
No ja może w najbliższym czasie zrobię zakupy na Restyle. Te ładne czarne koszulki z fajnymi obrazkami są kuszące, kupił ktoś już jakąś?
Dusza
Ja już nie kupuje na Restyle od 2 lat,mam do nich uraz.Poza tym teraz już raczej sama sobie będę sprowadzać ciuchy i inne pierdoły.Jednak słyszałam,że te nowe nadruki są fajne i dobra jakość.Tylko trzeba podobno zamawiać o numer większe bo spłaszczają biust,są bardziej opięte niż poprzednie
Dusza
Moje marzenie o własnym sklepie w końcu się ziściło
W sumie to nie sa drogie te koszulki a wzory ciekawe ,więc można się skusić.
Z początku bardzo lubiłam ten sklep ale później sie zepsuł niestety.Zamawiałam od nich parę rzeczy i wszystkie wylądowały w śmieciach.Kolczyki to pękły mi w ręku,nawet nie zdążyłam ich założyć.To samo było z inną biżuterią,psuła się albo od razu po wyjęciu z koperty albo po kilku dniach.
Dostałam też torebkę od mojego lubego na urodziny i moja radość z torebki trwała tyko 4 dni ;( Rozleciała się tak,że nawet nie dało się jej naprawić.
Dusza
w sumie to powinni już robić solidniejsze rzeczy ,powinno im na tym zależeć.W końcu zarabiają dzięki Klientom i to dzięki Klientom mogą się utrzymać.W handlu jest zasada Klient nasz Pan a u różnie z tym było u nch.Nawet przy zwrotach były problemy.
Taki sklep jak Papercats jest też już jakiś czas na rynku a ma jak sie nie mylę z 90 pozytywnych komentarzy.Tylko,że oni się starają ,u nich zamawiałam i zawsze byłam zadowolona.
błagam, jeśli wy mi nie pomożecie, to już chyba nikt :< od dłuższego czasu szukam spódnicy długiej, czarnej, dość szerokiej, takiej jakby zszytej z poziomych pasów (tak wiem, ja i moje jakże jasne i klarowne tłumaczenie). Niestety, budżet mam ograniczony przejrzałam wszystkie strony z tego tematu i nie ma! jeśli wiecie, gdzie można taką kupić, powiedzcie TT^TT
Ja bardzo często natykam się na takie w ciucholandach, albo na allegro. Myślę, że tam powinnaś szukać, zwłaszcza, że nie zapłacisz za taką dużo. W sklepach internetowych raczej przepłacisz, chyba że szukasz czegoś bardziej wymyślnego
Dusza
U nas były spódnice,ale szybko się sprzedały.Ostatnio jedna poszła za 20 zł.Jednak coś tam się jeszcze pojawi w dziale Second Hand ,więc może coś znajdziesz.Będą też nowe ale raczej powyżej 100 zł.Chyba,że znajdę coś tanszego u producentów.
Dusza
Od dzisiaj rusza u nas przyjmowanie zamówień indywidualnych na buty Hades do 5 listopada.Pojawiło się parę nowych modeli -
http://black-garden.pl/zamowienia-indyw … s-c-41.htm
Jest też parę rzeczy w promocji i pojawiło się troche nowości