Dusza
Ja nie uwa¿am, ¿e to pozerskie.. Ka¿dy ma prawo do pokazania siebie.
Moj± jedyn±, ale za to ukochan± koszulkê widaæ z reszta na avku.. trochê g³upia z ni± historia.. Bo szuka³am koszulki z napisem "Jestem metalem ale w czarnym mi za gor±co".. a kupi³am to xD
Dowód na moje roztrzepanie, có¿.
¦wietnie siê w tym czuje i czasem wole w niej spaæ ni¿ chodziæ na co dzieñ
Mêska czy damska? Nie ma szczególnego znaczenia
Niezbyt podobaj± mi siê koszulki z zespo³ami. Przewa¿nie s± brzydkie i bezp³ciowe, a jak ju¿ trafi siê jaka¶ ³adna, to jest cholernie droga.
Mam jedynie koszulkê Joy Division, która le¿y sobie nieu¿ywana na dnie szafy.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Kupi³am sobie ostatnio koszulkê bli¿ej nieokre¶lonego chyba zespo³u (nie mog³am znale¼æ nigdzie informacji o nim) z napisem "Deadlabel. Loyal for none" i rysunkiem czaszki z wieñcem z ró¿na g³owie (motyw oklepany, ale lubiê go), a Grav naby³ koszulkê Motley Crue "Fight for love" i koszulkê "reklamuj±c±" jedn± z czê¶ci Hellraisera.
Dusza
S± mo¿e bluzki z moim ukochanym zespo³em The cure
Fanatyczka XIII. StoletÃ
S± koszulki z Kjurami np tu: http://rockmetalshop.pl/product-pol-126 … -147-.html
Dusza
Johana_Mari chêtnie kupie
ja mam sporo takich lu¼niejszych z rockmetal, z lat mlodszych, teraz nosze rzadziej a te niektore dobre gatunkowo i nadal nie sa sprane Najwiecej to mam Mety, pó¼niej offspring, Katatonia, Sonata arctica z wilkiem (juz sprana ), i jedn± Norther'a ale jest wieeelka a i jeszcze Korpiklaani ale to na rami±czkach
Wygnany
Nie uwa¿am ich za pozerskie. Niestety mam tylko jedn± której nie lubiê, bo jest po prostu niewygodna (z D¿emu) i jeszcze mam jedn± z The Spirit of Metal. Tê pierwsz± kupi³am na rockmetalshop ale jestem niezadowolona. Planujê nied³ugo zainwestowaæ w bluzê np z Osbourna.