Talvi napisał:
Nie mam na nic czasu. Na parapecie leży sterta książek, a ja ich nie tknęłam od dwóch miesięcy, pani w bibliotece mnie zabije. I coś czuję, że nieprędko się to zmieni, może jednak powinnam zmienić szkołę...
Talvi - wyluzuj - a z tej sterty, na poczatek, wybierz jedną
Też coś o tym wiem Talvi Ja również mam stertę książek, które chciałabym przeczytać, jednak czasu wiecznie brak...
po pierwsze : widok ksiazek ulozonych, jak to napisałyscie, w stercie, sam w sobie jest obrazem bardzo romantycznym - a kiedy dodac do tego fakt , ze ow stosik obdazany jest tęsknym spojrzeniem przemykajacej włascicielki - robi sie gotycko...
po wtóre : Jestescie wspaniałe , jako ze w ogole porywacie sie na czytanie ksiazek w epoce przekazu obrazkowego.
Czy ja wiem? Znam naprawdę mnóstwo ludzi, którzy przepadają za książkami...
O tak, zdecydowanie;)
Rzeczywiście. Właśnie liczę ile to ja przeczytałam w ciągu ostatniego roku... kurcze, większość książek związanych z medycyną, czasem tylko potrzebne zagadnienia. Ale wciąż zdarza mi się znaleźć nieco czasu na czytanie dla przyjemności...
...że jak dogadam się z początkującym (choć widząc jego prace mam wrażenie, że zajmuje się tym długi czas) tatuatorem to będę miała dziarę On będzie zdobywał doświadczenie a ja darmowy tatuaż Oby tylko poradził sobie z moim wzorem!
Wygnany
Elspeth, a jaki wzór?
No właśnie tu jest problem. Cheshire jeszcze trochę poczeka.
Negocjacje trwają, natenczas stanęło na krzyżu, zobaczymy co wyskrobie i jak zobaczę szkic to się okaże
Dostanę czegoś na łeb dzisiaj. Poszła mi opona w aucie, a tatuator wcisnął komuś wzór, na który się zdecydowałam. Nie ręczę za siebie dziś...
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Chcę wam powiedzieć że w końcu wracam na forum, po długiej i męczącej przerwie z przyczyn losowych. Tak czy inaczej cieszę się że mam tamto już za sobą.
Cokolwiek to było, cieszę się, że wracasz. Może ożywisz to forum jeszcze bardziej.