Varukowy napisał:
@Darxet
A chuj z tym, czy jesteś, czy nie jesteś, naprawdę się przejmujesz tym, czy Cię ktoś zaszufladkuje jako gotałkę, czy nie? Nie jesteś 15latką z patologicznej rodziny, która nienawidzi rodziców i świata, która ucieka w "DARK" subkulturę, która tnie się suchą bułką w łazience po nocach. Jeśli to jest wyznacznik gotyku, to spoko...Muzyka? Chciałbym zauważyć, że niewielu tzw. "Gotów" tak naprawdę sięga do korzeni i zna Bauhaus, który jest prekursorem nurtu gotyckiego w muzie. Bela Lugosi is dead? Potęga...
O nie :_: czyli jak ja mam w bibliotece jako dwa główne zespoły Judas Priest i Bauhaus (za nimi the cure) to znaczy że jestem umierającym gatunkiem? (nawet wśród metali jeśli chodzi o JP, bo teraz króluje zespoly typu sabaton :_: ) X.x
Swoja droga, fakt że sie tym nie przejmuję co ktoś powie :_:
EJ,ja Lubie Sabaton! Dochodzę do wniosku,ze jestem juz mocno stara, nie wyglądam, slucham ostatnio głownie In Flames (życiowa milosc),A7X i Seethera. Glany miałam ostatnio na nóżkach w październiku przez jakieś 2 godziny,wczesniej juz nawet nie pamiętam...źle ze mną
Varuk,jak zawsze:)
Elspeth, ja Ciebie wciąż całym serduchem
Cokolwiek byś założyła i tak będzie dobrze
Sabaton 30.08 w grudziądzu, jest dofinansowany i bilety tylko 35 PLN
Ostatnio edytowany przez Varukowy (2014-08-02 17:01:18)
Cokolwiek?nawet dresik z paseczkami?
kusisz Varuk,niezmiennie:)
everybody dance now!
(https://www.youtube.com/watch?v=12VUjgYMm1U)
Tylko troszeczkę xD
Jesteście genialni xD