Wygnany
Drodzy przesympatyczni i mroczni U¿ytkownicy tego wspania³ego forum Chcia³abym siê od Was dowiedzieæ, co jest waszym celem w ¿yciu, jakie s± Wasze aspiracje, plany, marzenia ?Co napêdza Wasze istnienie?
Ostatnio edytowany przez Black_Rose_Lady (2014-08-12 16:55:47)
Normalnie po wstêpie spytalabym "czego chcesz?"
Ja ostatnio daze do tego,¿eby zwyczajnie byæ szczê¶liwym. Wyprowadziæ siê od rodziców ,i¶æ na swoje, u³o¿yæ ¿ycie ma³ymi kroczkami mo¿e z T., pewnie w swoim czasie za³o¿yæ rodzinê. Przydalaby siê co prawda jeszcze praca w zawodzie, a nie taka,ze tylko spogladam na zegarek i licze za ile z niej wyjde. Z drugiej strony cieszê sie ,ze jest. D±¿enie g³ówne :nie mieæ drugiego epizodu.
Czego mo¿na chcieæ wiêcej od ¿ycia ni¿ spe³nienia?
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Moim marzeniem jest jak ka¿dego szczê¶cie, co dla ka¿dego znaczy co innego. W moim przypadku os³abienie stanów depresyjnych, ¿ycie w zgodzie z moj± natur±, bycie z Gravem, przebywanie z lud¼mi podobnymi do mnie czê¶ciej ni¿ raz na parê miesiêcy na jakiej¶ imprezie (a o to coraz trudniej), a przede wszystkim awans (co ja poradzê, teraz wszystkie moje wysi³ki i d±¿enia kr±¿± wokó³ tego tematu). Równie¿ rozwijanie siebie, swojej duchowo¶ci, umys³owo¶ci i zainteresowañ. Chcia³abym kiedy¶ mieæ te¿ dzieci: dziewczynkê Lorelei (z piosenki Kapitana Nemo), ch³opca Bogdana (imiê wokalisty Kapitana Nemo) i ch³opca o dwóch imionach: Piotr Stefan (tak t³umaczy siê imiê i nazwisko lidera Trzynastego Stulecia).
Wygnany
Elspeth, niczego nie chcê po prostu jestem ciekawa, bo studiujê resocjalizacjê piszê pracê licencjack± na temat aspiracji ¿yciowych i zawodowych ludzi, dlatego chcia³am Was zapytaæ
Wygnany
Varukowy, mi ju¿ nic nie pomo¿e, jestem nieuleczalnym przypadkiem
Zacznijmy od Ciebie ukochany:)
Wiem,ze pewnie nic nie chcesz ale jak kto¶ tak slodzi to jest to odrobinê podejrzane:)
Varuk to nie do Ciebie by³o g³upku
Ale jak juz jeste¶my przy temacie to siê nie krêpuj;D
Wygnany
No to chyba jestem nieliczn± z kobiet, która nie rzyga woko³o rtêci±, mo¿e dlatego mi tak s³odko w opisie wysz³o Nastêpnym razem obiecujê siê poprawiæ...
Jak ja lubie,jak tak do mnie mowisz:D ale ja dalej czekam na odpowiedz:)
Jutro wieczorem bo dalej nocki mam.Dzisiaj na 20,jutro na 22 to wczesniej czemu nie:)