#1 2009-11-01 17:55:35

BrutalHelena

Wygnany

3786567
SkÄ…d: Pusty plac zabaw.
Punktów :   

Poznajmy siê bli¿ej.

Niech ka¿dy napisze tutaj co¶ o sobie, niekoniecznie od razu w jakim mie¶cie i na jakiej ulicy mieszkacie.
Tak wiêc. Ja mam na imiê Klaudiahh. Mam kilkana¶cie lat, nie muszê dok³adnie mówiæ ile, ale nie mam na pewno 11 lat i nie s³ucham Miley Cyrus. Jestem ateistk±. Pochodzê z województwa lubelskiego, nie musicie wiedzieæ z jakiego miasta. Mam siostrê i brata, jestem najstarsza w domu. Moja matka i tatu¶ byli metalami, a matka siê dziwi, ¿e ja jestem te¿ takim "stworem nocy". Moi rodzice s± po rozwodzie. Mieszkam z matk±. Uwielbiam pisaæ opowiadania, które publikujê na blogach: www.przystanek-hogwart.blog.onet.pl , www.strawberry-black.blog.onet.pl i www.silent-watcher.blog.onet.pl . Prowadzê równie¿ bloga o moim ¿yciu: www.je-crois-rever.blog.onet.pl . Jestem zakochana w twórczo¶ci zespo³u Slipknot. Najbardziej podoba³a mi siê p³yta "Iowa" oraz "All Hope Is Gone". Moj± ulubion± piosenk± (ogólnie) jest ostatnio Slipknot - Vermilion Pt.2 - polecam t± piosenkê, jest bardzo inspiruj±ca do pisania oraz rysowania. Mam konto na YouTube - www.youtube.com/DarkGothGirl123 . Lubiê tworzyæ filmy.
Rozpisa³am siê bardzo, co jest do mnie niepodobne, wiêc koñczê. Pewnie poda³am mnóstwo niepotrzebnych informacji, ale nie zwracajcie na to uwagi

When the sky become dark, I come out from my coffin,
In search of my new victim, Unholy passion... hot blood on my mouth,
Pointed teeth on your neck, I feel your soul inside me...
Theatres Des Vampires - Queen Of The Damned.

#2 2009-11-01 18:53:44

MortalVampire

Administrator

Punktów :   

Re: Poznajmy siê bli¿ej.

Równie¿ mam parena¶cie lat, ¿eby nie by³o równie¿ wiêcej ni¿ 12...
Mam na imiê Agnieszka. Jestem jedynaczk±. Nienawidzê swojego ojca. Na szczê¶cie moja rodzicielka jest godna tego miana ( ) i ma dobry gust chocia¿ zdarzaj± jej siê drobne odchy³y do np muzyki pop ( fuuj ) Akceptuje mój wygl±d co jest najwa¿niejsze.
Jestem ateistk±. Mieszkam w woj. ¶wiêtokrzyskim w Kielcach.
Nienawidzê s³oñca. Kocham zimno, wiatr, deszcz itd.
Nienawidzê ludzi. Toleruje jedynie gotów.
Piszê ksi±¿ki, wiersze , rysuje, maluje ( tyle wystarczy... wiecej o tym to ju¿ w zainteresowaniach ) Podobaj± mi siê obrazy Victori Fracnces i mam w domu jeden plakat jej twórczo¶ci.
S³ucham alternatywnego rocka i róznych odmian metalu, szczególnie gotyckiego i symfonicznego.
My¶lê ¿e je¶li jedna osoba z tego forum zna prawdê to te pozosta³e 7 te¿ mog± j± poznac... wiêc napiszê tyle ¿e nie jestem do koñca cz³owiekiem...
Na³ogowo pijê krew. Gdy nie pije jej d³u¿ej ni¿ tydzieñ jestem s³aba i zdarza mi siê mdleæ. Bez paru dni krwi okropnie boli mnie g³owa i nie pomagaj± na to ¿adne tabletki.

Tyle chyba narazie wystarczy. W koñcu to dopiero pocz±tek naszej znajomo¶ci

#3 2009-11-03 13:54:13

Vellamo

Dusza

7280823
Call me!
Punktów :   

Nazywam siê Michalina, choæ najczê¶ciej u¿ywam fiñskiego imienia - Vellamo. Mam 16 lat i urodzi³am siê w województwie warmiñsko-maurskim, jednak od sze¶ciou miesiêcy mieszkam w województwie pomorskim. Moja rodzina, szczególnie starsze pokolenie (dziadkowie), nie s± zadowoleni z tego kim i jaka jestem, jednak¿e na szczê¶cie mam oparcie w mamie. Mieszkam tylko z mam± psem i szczurem. S³ucham muzyki gotyckiej i metalowej. Uwielbiam czytaæ ksi±¿ki i rysowaæ. Pisanie wierszy sta³o siê moim hobby. W zaciszu swego pokoju uczê siê gry na klawiszach i uczê siê jêzyka fiñskiego. Choæ na te wszystkie przyjemno¶ci brak mi czasu przez moj± wymagaj±c± szko³ê i nauczycielkê biologii. Prowadzê kilka blogów www.vamppi.blog.onet.pl, www.auvernat.blog.onet.pl i www.piercing-v.blog.onet.pl Poza tym interesujê siê okultyzmem i wampiryzmem. Uwielbiam jak jest zimno i na ziemi le¿y ¶nieg. Nie znoszê upa³ów i parz±cego s³oñca. Jestem osob± bardzo tolerancyjn± i otwart± na ró¿ne nowo¶ci. Jestem wyznawczyni± satanizmu filozoficznego i nie przejmujê siê tym co mówi± o mnie inni. Czujê siê dobrze w swojej skórze. Gdy jest mi ¼le pomaga mi muzyka zespo³u HIM i mój prywatny pamiêtnik.
Mam nadziejê, ¿e Was nie zanudzi³am, ale czasem jak co¶ zacznê pisaæ to mogê tak d³ugo.

MortalVampire napisał:

Na³ogowo pijê krew. Gdy nie pije jej d³u¿ej ni¿ tydzieñ jestem s³aba i zdarza mi siê mdleæ. Bez paru dni krwi okropnie boli mnie g³owa i nie pomagaj± na to ¿adne tabletki.

Jeste¶ sangiem?

Ostatnio edytowany przez Vellamo (2009-11-04 13:51:39)

Forum dla odwa¿nych:
www.peili.dyskutuj.com

#4 2009-11-03 17:29:26

BrutalHelena

Wygnany

3786567
Punktów :   

Na to wygl±da. Ja tak mia³am przez jaki¶ czas, prowadzali mnie do psychologa, a pó¼niej do psychiatry i bra³am psychotropy. Z czasem mi przesz³o.

#5 2009-11-04 18:51:35

MortalVampire

Administrator

Punktów :   

Podtwierdzone to nie jest.

#6 2009-11-05 09:59:39

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Nazywam siê Kamila, chod¼ na co dzieñ mówi± na mnie Kat (wziê³o siê to z moich inicja³ów). ¯eby nie by³o, mam wiêcej ni¿ 12 lat i nie s³ucham popu ani ¿adnych kolorowych piosenkarek. Jestem chrze¶cijank±(?), gdy¿ moja ca³a rodzina jest wiary katolickiej, jednak w przysz³o¶ci zamierzam zmieniæ moj± wiarê. Uwa¿am, ¿e nie powinno zmuszaæ siê do wybranej przez rodziców religii, je¿eli siê tego nie chce. Interesujê siê wieloma rzeczami, takimi jak wampiryzm, piercing, tatua¿e, hinduizm, buddyzm (ogólnie wierzenia), malarstwo klasyczne, poetyzm itd. Uwielbiam w wolnych chwilach pisaæ opowiadania, wiersze, rysowaæ, czytaæ, s³uchaæ muzyki. Wszystko to robiê siedz±c samej w pokoju...Hm, mam brata, który jest chory na ADHD i zespó³ aspergera ( nie wiem dok³adnie jak to siê pisze ), dlatego czasami jest mi naprawdê ciê¿ko psychicznie. Tak jak MortalVampire uwielbiam pic krew. Pierwszy raz wypi³am j± jak le¿a³am w szpitalu, a pielêgniarka pobra³a mi krew i zostawi³a w pude³eczku na mojej szafce. Pó¼niej tylko powiedzia³am, ¿e wziê³a to ze sob±, a ja mog³am tylko powiedzieæ "jestem zmêczona" i wszyscy wychodzili. Robi³am tak wielokrotnie, a¿ sta³o siê to moim narkotykiem, no có¿.
Chyba na tyle

"W zimnym u¶cisku gotyckiego ¶wiata..."

#7 2009-11-05 14:16:54

BrutalHelena

Wygnany

3786567
Punktów :   

Wszystkie mamy podobne zainteresowania Bardzo mi siê to podoba

#8 2009-11-06 06:48:07

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Hm, mo¿na by³o siê tego spodziewaæ

#9 2009-11-06 15:36:12

BrutalHelena

Wygnany

3786567
Punktów :   

Tak, bo tylko pozerzy maj± inne zainteresowania ni¿ w.w. A macie jakie¶ choroby psychiczne?
Ja mam ADHD stopnia 2, dyskalkuliê i sanguiarianizm. A wy?

#10 2009-11-06 16:38:25

Dusica

Dusza

12297614
Punktów :   

Jak widzê, du¿o osób napisa³o co¶ o sobie, wiêc tak¿e muszê siê przedstawiæ
Wiêc mam na imiê Angelika. Swojego wieku nie zdradzê, gdy¿ móg³by niezadowoliæ wiêkszo¶ci osób na tym forum.. Z powodu mojej subkultury i zainteresowañ nie nale¿ê do najbardziej lubianych osób w szkole. Pochodzê z województwa ³ódzkiego. Jestem jedynaczk±, co bardzo mnie cieszy..
Nale¿ê do wiary katolickiej, chocia¿ nie jestem zbyt czêstym go¶ciem w ko¶ciele,lub innych "nabo¿nych" sprawach. Mam szczê¶cie, poniewa¿ moja mama nie ma nic przeciwko mojemu mrocznemu obliczu..
Jak wiele z Was nie przepadam za kiczowatym popem, tandetnymi gwiazdkami Disney'a, emo-pozerami itp.
Jak ju¿ wspomina³am w innym temacie interesujê siê zjawiskami paranormalnymi. Wierzê w magiê, a tak¿e praktykuje telekinezê, jak narazie z marnym skutkiem. Uwielbiam wampiry i inne stwory nocy. Jak niektóre z poprzedniczek, poci±ga mni krew, jednak nie pijê jej na³ogowo. Tylko wtedy, kiedy jest taka mo¿liwo¶æ..
Wprost przepadam za wiêkszo¶ci± czarnych charakterów, zw³aszcza szaleñczych, charyzmatycznych morderców,kanibali i nekrofili.. Oczywi¶cie w filmach  
To chyba na tyle.. Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez Dusica (2009-11-06 16:39:12)

"Kiedy patrzymy na ¶mieræ albo na ciemno¶æ, lêkamy siê tylko nieznanego, niczego wiêcej. "

#11 2009-11-07 10:04:26

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

mamy bardzo ciekawe osobowo¶ci

#12 2009-11-07 12:20:28

BrutalHelena

Wygnany

3786567
Punktów :   

Tak, jak ka¿dy goth.

#13 2009-11-07 14:49:31

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Oj uwierz, nie ka¿dy Goth ma ciekaw± osobowo¶æ, ja znam parê takich

#14 2009-11-07 19:17:54

BrutalHelena

Wygnany

3786567
Punktów :   

Na przyk³ad?

#15 2009-11-08 13:46:45

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Jedna taka z mojego osiedla, dwie ze szko³y. Ale w naszym gronie nie ma na szczê¶cie takich osób

Stopka forum

RSS