O wszystkim, byle nie jakieś ckliwe o miłości i pożądaniu... Choć takie też mi się podobają, niektóre.
Lubię o polityce, strachu, religiach, morderstwach, jakieś krwawe, o marności życia ludzkiego, nienawiści do siebie i innych ludzi, końcu świata, albo po prostu takie, o których nie można jednoznacznie stwierdzić o czym są (np. Deathstars ;P). Najbardziej oczywiście podobają mi sie teksty Type O Negative, następnie The 69 Eyes i Megadeth. Ale między TON a resztą jest duuuża przepaść.
Ja lubię teksty o dragach, samookaleczaniu i sadyzmie.
No i nie wiem czemu ale jakoś odkryłam w sobie fascynację tekstami o tematyce nekro xD
Noo ostatnio stałam sobie ze znajomymi i kumpel puszczał taką hip hopową piosenkę o tematyce nekro... http://www.tekstowo.pl/piosenka,slo_,love_forever.html tą.
Zafascynował mnie ten tekst. Wszyscy słuchali tego z obrzydzeniem a ja słuchałam tego z czymś takim na ryju *_*
Wiem, jestem dziwna. Nienawidzę widoku zwłok ale lubię gdy ktoś o nich mówi itp.
Scarlett napisał:
Wszyscy słuchali tego z obrzydzeniem a ja słuchałam tego z czymś takim na ryju *_*
.
<hahaha> x 10
Ten tekst jest bardzo obrazowy...
"I z perfekcją chirurga rozciął śliski brzuch na pół
Powoli jak żółw zaczął wyjadać trzewia
Zaplątał się w jelita niczym w korzenie drzewa"
O_o
Ostatnio edytowany przez Arisu (2010-11-14 16:53:59)
Gość
Ja sluchalem fajny tekst piosenki;
Widzialem ooooooooooooorkanowy cien
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Scarlett napisał:
Ja lubię teksty o dragach, samookaleczaniu i sadyzmie.
No i nie wiem czemu ale jakoś odkryłam w sobie fascynację tekstami o tematyce nekro xD
Jaaaa, czyli strzał w 10000 w moich ulubionych tematach <33333333333333333
Kusiciel
Ja uwielbiam teksty Słonia ^^ Lubie też ateistyczne (np. Melt - where is your god?) i przeciwko kościołowi i rządowi. Destrukcyjne wizje tez są mi bardzo miłe. Lubie piosenki w których narzeka się na ludzi i na otaczająca nas rzeczywistość. Ale to z polskich. Z obcojęzycznych to różne ale żeby były w miarę z sensem...
Kusiciel
A jakie znasz piosenki z takim przesłaniem?
Kusiciel
Oba zespoły lubię