Fanatyczka XIII. Století
Pieprzyæ bycie true, trzeba byæ sob± przede wszystkim
hip hopu to i ja zaczêl±m s³uchaæ. ale tylko tego o tematyce nekro.
pos³uchajcie sobie S³oñ - Love forever
Kiedy¶ mi to kole¿anka pu¶ci³a,potem s³ysza³am w radiowêzle w szkole xD
¦mieszne i obrzydliwe jednocze¶nie;D
Potpiony
Znam to! Kole¿anka ma to na komórce. Da³a mi pos³uchaæ. Mia³am taki wyraz twarzy jak to s³ucha³am O.O
Zabawne, pojebane psychiczne. Trochê niesmaczne.
W³a¶nie. Niesmaczne. Owszem zaskakuj±ce i tak dalej ale przede wszystkim niesmaczne.
Nie lubiê tematyki nekrofilii.
Fanatyczka XIII. Století
Ja bêdê mog³a pos³uchaæ dopiero po 20.11., bo na razie transfer mi siê skoñczy³ Ale te¿ raczej nie lubiê tematyki nekrofilii w potocznym znaczeniu tego s³owa.
Mnie to odrzuca. Jest to dla mnie obrzydliwe. Uwielbiam tematy ¶mierci, zmar³ych, cmentarzy ale w znaczeniu filozoficzno-duchowym, ¿e tak to nazwê.
Nie wyobra¿am sobie jak mo¿na siê podniecaæ gnij±cym, zjadanym przez robaki cia³em O_o
Metal alternatywny, rock alternatywny, czasami black lub death metal, tanz metal (tak, tak Rammstein xD), trash metal, heavy metal, regaae, nowa fala (szczególnie Republika), nu metal... itp. Czasami te¿ zda¿a mi siê popu pos³uchaæ, ale z elementami rocka. Ostatnio spodoba³o mi siê : Monika Brodka - W piêciu smakach, Monika Brodka - Granda. Ogólnie jej nowa p³yta jest spoko. S³yszeli¶cie?
Przeklty
Ja ostatnio zakocha³am siê w mniej znanym nurcie gotyku jakim jest Dark Cabaret, szczególnie przypad³ mi do gustu ten zespó³- Katzenjammer Kabarett.
Ostatnio edytowany przez Sybilla_Bathory (2010-12-20 17:51:36)
Fanatyczka XIII. Století
Sybilla, w³asnie s³ucham Katzenjammer Cabaret, spodoba³o mi siê ^^
Mamona, a od Brodki jako¶ mnie odrzuca, nie lubiê jej g³osu... Z takich wykonawców, do których lepiej by by³o, ¿ebym siê nie przyznawa³a, ¿e s³ucham, to Ewa Farna ^^ Uwielbiam j± ^^ Dzieñ bez chocia¿ jednej z jej piosenek jest dla mnie dniem ztraconym
Fanatyczka XIII. Století
Mo¿e jak siê przemogê to pos³ucham