Przeklêty
Teraz pewnie zostanê uznana za bezgu¶cie jakie¶... Ju¿ mi sie parê razy oberwa³o;P
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Eternal, ja siê z Tob± zgadzam, ¿e ta p³yta nie jest ani wybitna, ani tragiczna, nie zgadzam siê co do "Lilith..", ale ka¿dy mo¿e mieæ swoje zdanie i nie krytykujê Ciê, ¿e jeste¶ bezgu¶cie czy co¶. Tak naprawdê bardzo podoba mi siê z tej p³yty tylko "Forgive...".
Przeklêty
Ja ogólnie przepadam bardziej za starszymi p³ytami, najbardziej Midian czy Cruelty. Ta im trochê nie wysz³a... "Forgive..." nie jest z³± piosenk±. Po prostu ja wolê ciê¿sze brzmienie...
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Moje ulubione kawa³ki Kredek s± z ró¿nych p³yt, m.in. "Swansong for a raven" (najbardziej ukochana, piosenka moich wspomnieñ), "The forest whispers my name", "Temptation", "Nymhetamine", "Hallowed be Thy name", "From the cradle to enslave", "Lovesick for Mina"...
Hmm, ja lubiê 'Nymphetamine', to moja pierwsza piosenka cof. Inne, ulubione to m.in Bathory Aria, Lustmord and Wargasm, Her Ghost in the Fog, i inne. Bardzo podoba mi siê cover Venomu, Black Metal i Iron maiden, Hallowed be thy name. Ogólnie uwa¿am, ¿e cof to jeden z romantyczniejszych zespo³ów, jakie znam;)
"Nymphetamine" to jedyna piosenka CoF któr± s³ysza³am, ca³kiem mi siê spodoba³a, ale nie ci±gnie mnie do przes³uchiwania ca³ej dyskografii
Przeklêty
A moje ulubione to Lord Abortion, Her Ghost in the fog, Cthultu Dawn, Babalon AD i Temptation, bo to by³a pierwsza piosenka, której s³ucha³am.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Arisu, szkoda, ¿e Ciê nie ci±gnie do przes³uchania wiêcej kawa³ków, my¶lê, ¿e jeszcze jakie¶ by Ci siê spodoba³y, chociaz nie wszystkie... A jak tam XIII., co¶ poza "Hipnotizerem" s³ucha³a¶?
Chyba jednak przes³ucham wiêcej piosenek CoF'u. S³ucham w³a¶nie Nymphetamine i teraz bardziej mi siê podoba ni¿ te parê miesiêcy temu
I spodoba³ mi siê japoñski zespó³ Alice Nine.
I tak jest ci±gle, ma siê tych ukochanym artystów/ zespo³y a jednak wci±¿ dochodz± nowe.
EDIT: Znalaz³am jeden utwór Sisters of Mercy. Johano, mia³a¶ racjê co do "1959"
Ostatnio edytowany przez Arisu (2011-01-07 16:05:37)
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Arisu, wiedzia³am, ¿e "1959" Ci siê spodoba, mo¿e jeszcze inne utwory SoM Ci siê spodobaj±. Ja tak czasami mam, ¿e jaki¶ zespó³ albo piosenka mi siê nie podoba, a pó¼niej zaczyna mi siê podobaæ. I Kredek s³uchaj
Skoro podoba Ci siê "1959" polecam Ci co¶, co mi bardzo przypomina ten utwór: http://www.youtube.com/watch?v=FfSa9axNY7A
Alice Nine w³a¶nie dziêki Tobie zaczalam s³uchaæ i podoba mi siê, to jest fajny kawa³ek: http://www.youtube.com/watch?v=1Y0qbnoXIOI Podobaj± mi siê muzycznie i wizualnie te¿ s± ciekawi ;P
Alice nine podoba³ mi siê jeden kawa³ek, ale niestety nie pamiêtam tytu³u, to by³o jakie¶ 2 lata temu, kiedy mia³am potworn± fazê na japoñski BIS;)
a mi siê to ostatnio spodoba³o: http://www.youtube.com/watch?v=5L_ZdM7n … re=related
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Orkov, Versailles *o* (Nie ma to jak tre¶ciwy komunikat xD)