Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja zwykle nie mia³am upodobañ sadomaso, ale chyba bêdê taka jak Scarlett Teraz sobie piszê takie zboczone rzeczy ze znajom± Rosjank± i Czeszk±, wielbicielkami Petra ^^ Po prostu trzy narzeczone Draculi
Fanatyczka XIII. StoletÃ
A czemu? O.o
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Christina, mi siê czasami ¶ni± rzeczy, których siê bojê (np. jakie¶ robaki albo co¶ o ¶mierci czy nienawi¶ci), ale te¿ rzeczy, których pragnê (bez komentarza, hehe :>), takie sny mnie nie dziwi±, najbardziej mnie dziwi± takie sny zupe³nie surrealistyczne O.o Jak mam zupe³nie surrealistyczne sny w wiêkszym stopniu u¶wiadamiam sobie, jaka skomplikowana musi byæ ludzka pod¶wiadomo¶æ.
Przeklêty
Faktycznie, sny to fascynuj±ca rzecz... Mnie siê ¶ni³o ¿e mordujê twórców tych wszystkich "cudownych" seriali typu Majka...
Fanatyczka XIII. StoletÃ
A ja znowu dzisiaj w dzieñ mia³am zboczone sny, tak jak wczoraj, ale dzisiaj by³y bardziej zboczone xD O³ je, zboczone sny rz±dz±
Fanatyczka XIII. StoletÃ
W moim ¶nie poprzedniej nocy ¶ni³o mi siê, ¿e wynajmujê parter jakiegos domu, a górne piêtro wynajmowa³o ma³¿eñstwo, (co dziwne) Czechów i co jeszcze bardziej dziwne: wojaskowych (ci±gle chodzili w mundurach i straszyli mnie broni± O_o Sny s± przera¿aj±ce, ale ¶mieszne xD Mieli tez wybitne zami³owanie do idealnego porz±dku, ¿eby wszystko by³o na b³ysk, i kazali mi wszystko sprzataæ, nawet w swoim mieszkaniu xD Facet wyg³asza³ mi d³ugie przemowienia w rodzaju: "musù v¹echno uklÃzet, musà být v¹echno v poøádku, tak nebudeme se s Tebou hádat, a já nebudu se zlobit" ("Musisz wszystko sprz±taæ, musi byæ wszystko w porz±dku, w ten sposób nie bêdziemy siê z Tob± k³óciæ, a ja nie bêdê siê denerwowaæ"). Jak siê obudzi³am, poczu³am ulgê, ¿e to tylko sen u.u'' Straszni by byli tacy ludzie O.o
Przeklêty
Ciekawy sen.... Nasza pod¶wiadomo¶æ jest w ogóle fantastyczna... Mi siê ostatnio ¶ni³ poca³unek taki krwawy... http://www.przekleci.pl/file/foto/b7d6d … 2e51e6.jpg o co¶ takiego
Krwawe poca³unki... mam kilka za sob±. Jak mi kto¶ zêbami przywali³ i wargê rozci±³ xD
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Christina, jak mo¿esz Trzeba Ciê domroczniæ xD Ja mia³am juz sny o krwawaych poca³unkach, a dzisiaj ¶ni³ mi siê niejaki Petr ©tìpán (jestem tendencyjna ) w koszulce z napisem "jsem vyvolený" ("jestem uwielbiany/wybrany/ukochany"), co nie by³o takie dziwne, bo ma tak± koszulkê xD Nie ma to jak skromno¶æ xD Reszta snu by³a tendencjna, wiêc wiêcej nic ju¿ nie powiem xD