Fanatyczka XIII. Století
Ja zwykle nie miałam upodobań sadomaso, ale chyba będę taka jak Scarlett Teraz sobie piszę takie zboczone rzeczy ze znajomą Rosjanką i Czeszką, wielbicielkami Petra ^^ Po prostu trzy narzeczone Draculi
Fanatyczka XIII. Století
A czemu? O.o
Fanatyczka XIII. Století
Christina, mi się czasami śnią rzeczy, których się boję (np. jakieś robaki albo coś o śmierci czy nienawiści), ale też rzeczy, których pragnę (bez komentarza, hehe :>), takie sny mnie nie dziwią, najbardziej mnie dziwią takie sny zupełnie surrealistyczne O.o Jak mam zupełnie surrealistyczne sny w większym stopniu uświadamiam sobie, jaka skomplikowana musi być ludzka podświadomość.
Przeklęty
Faktycznie, sny to fascynująca rzecz... Mnie się śniło że morduję twórców tych wszystkich "cudownych" seriali typu Majka...
Fanatyczka XIII. Století
A ja znowu dzisiaj w dzień miałam zboczone sny, tak jak wczoraj, ale dzisiaj były bardziej zboczone xD Oł je, zboczone sny rządzą
Fanatyczka XIII. Století
W moim śnie poprzedniej nocy śniło mi się, że wynajmuję parter jakiegos domu, a górne piętro wynajmowało małżeństwo, (co dziwne) Czechów i co jeszcze bardziej dziwne: wojaskowych (ciągle chodzili w mundurach i straszyli mnie bronią O_o Sny są przerażające, ale śmieszne xD Mieli tez wybitne zamiłowanie do idealnego porządku, żeby wszystko było na błysk, i kazali mi wszystko sprzatać, nawet w swoim mieszkaniu xD Facet wygłaszał mi długie przemowienia w rodzaju: "musíš všechno uklízet, musí být všechno v pořádku, tak nebudeme se s Tebou hádat, a já nebudu se zlobit" ("Musisz wszystko sprzątać, musi być wszystko w porządku, w ten sposób nie będziemy się z Tobą kłócić, a ja nie będę się denerwować"). Jak się obudziłam, poczułam ulgę, że to tylko sen u.u'' Straszni by byli tacy ludzie O.o
Przeklęty
Ciekawy sen.... Nasza podświadomość jest w ogóle fantastyczna... Mi się ostatnio śnił pocałunek taki krwawy... http://www.przekleci.pl/file/foto/b7d6d … 2e51e6.jpg o coś takiego
Krwawe pocałunki... mam kilka za sobą. Jak mi ktoś zębami przywalił i wargę rozciął xD
Fanatyczka XIII. Století
Christina, jak możesz Trzeba Cię domrocznić xD Ja miałam juz sny o krwawaych pocałunkach, a dzisiaj śnił mi się niejaki Petr Štěpán (jestem tendencyjna ) w koszulce z napisem "jsem vyvolený" ("jestem uwielbiany/wybrany/ukochany"), co nie było takie dziwne, bo ma taką koszulkę xD Nie ma to jak skromność xD Reszta snu była tendencjna, więc więcej nic już nie powiem xD