Gość
Co sadzicie o tym tzw. ¶wiêcie ,,zakochanych,, czyli walnientynkach
Gość
tak, ale jak ktos kocha tylko cylindry,tatyaze, czern i smierc to komu mam podarowac te czarna roze?
Ostatnio edytowany przez Czarny_Lis (2011-01-29 11:34:42)
Gość
heh, latwo mowic trudno zrobic...
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Zbyt s³odkie to dla mnie.
Gość
taa, nie o to mi chodzilo
Przeklêty
Walentynki s± fajne je¶li ma siê je z kim spêdzaæ : )
Dajcie spokój, to ¿a³osne. Je¶li to jest dzieñ wyznawania mi³o¶ci i tak dalej, równie dobrze mo¿e to byæ inny dzieñ.
Na dodatek irytuje mnie to, ¿e Halloween nikt oficjalnie nie obchodzi, a na Walentynki wszyscy siê rzucaj± jak byd³o. Przecie¿ to te¿ przysz³o z Zachodu -_-'
Gość
Arisu jako ze mieszkam w Anglii to tutaj Halloween jest oficjalnie obchodzone:D A Sybilla ma racje, trzeba miec je z kim spedzic ....
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Komercja, serduszka, s³ita¶ne pierdo³y, od których chce siê ¿ygaæ. Niewa¿ne, czy s kim¶ jestem czy nie, gówniane ¶wiêto zawsze pozostaje gówniane. "Pierdel, serdel, burdel".
Wygnany
Jak dla mnie to to ¶wiêta jest benadziejne...Je¿eli kochasz kogo¶ to mo¿esz mu wyznaæ mi³o¶æ ka¿dego dnia a nie z okazji jakiego¶ ¶miesznego ¶wiêta. to takie sztuczne jest i wogle blee....
Przeklêty
Dziewczyny przesadzacie. Owszem w ka¿dy dzieñ mo¿na sobie wyznaæ mi³o¶æ, ale mi³o jest w tej jeden dzieñ do roku wys³aæ komu¶ kartkê, i¶æ gdzie¶ do nowego miejsca na randkê. W takich okoliczno¶ciach prze¿ywa siê to zupe³nie inaczej i to jest najfajniejsze w tym ¶wiêcie.
I ja równie¿ obchodzê Halloween.
Ostatnio edytowany przez Sybilla_Bathory (2011-01-29 18:36:47)
Gość
Ale widzisz tak jak ktos wczesniej napisal, trzeba miec z kim isc na te randke czy spedzic ten dzien.....
Przeklêty
Tak, ale kilka postów wcze¶niej by³a mowa o tym, ¿e to ¶wiêto jest badziewne nawet jak siê kogo¶ ma. I to by³o takie sprostowanie.
Gość
aha, rozumiem , zwracam honor:)
Czarny_Lis napisał:
Arisu jako ze mieszkam w Anglii to tutaj Halloween jest oficjalnie obchodzone:D A Sybilla ma racje, trzeba miec je z kim spedzic ....
Mieszkasz w Anglii?? *_*