Jako, i¿ w tym temacie nie ma ¯ADNYCH postów, zak³adam podstawowy, a mianowicie kwestii wiary.
Wierzycie, czy nie? Tylko z uzasadnieniem poproszê, a¿eby by³o ciekawiej.
Ja w wilko³aki jako ludzie zmieniaj±cy siê o zmierzchu w wilki, lub pó³ ludzie - pó³ wilki nie wierzê, bo to bajki i legendy, aczkolwiek w ka¿dej legendzie kryje siê ziarno prawdy, wiêc szczerze wierzê w ludzi z cechami i zdolno¶ciami wilczymi. Tak, tak nawet mi zdarza³o siê wyæ do ksiê¿yca, niekoniecznie na trze¼wo, no ale...
Mhm, te¿ tak s±dze. My¶le, ¿e z hybrydami mog³oby byæ ciê¿ko, ale mo¿e jako¶ by siê da³o, ale ju¿ stricte wilko³aki jak to w ksi±¿kach jest, to nie. A co do cech to faktycznie racja.
Hm... ja osobi¶cie jestem mieszank± wampira, kota i wilka. Lubiê krew itd., uwielbiam mleko przed snem i jak sie budzê to siê tak g³ow± pocieram o poduszkê i rozci±gam jak kot, wyje do ksiê¿yca i uwielbiam pe³niê. Jenak osobi¶cie nie ciepiê wilko³aków . Wolê psy. :3
Ale nie ro¶nie Ci futro w pe³nie, prawda?
W±tek kiedy¶ by³ ale konto za³o¿yciela w±tku zosta³o usuniête to i ca³y w±tek poszed³...
Ja siê chyba za du¿o ostatnio biologii uczê bo nie wierzê.A jedyny znany mi Wilczek wydaje mi siê ostatnio niezwykle zabawny...
Mi znany Wilk wrêcz przeciwnie - dzia³a niemo¿ebnie na nerwy.
Nie, proszê, nie podejmujmy tematu wilko³aków ze "Zmierzchu".
no,chyba od zawsze by³a przedstawiona walka pomiêdzy jednymi i drugimi stworzeniami nocy...Niemniej co¶ w sobie maj±;P
Elspeth napisał:
A jedyny znany mi Wilczek wydaje mi siê ostatnio niezwykle zabawny...
Czy to mi siê dobrze kojarzy z wod±? ;>
wod±?Czemu z wod± xD albo ja czego¶ nie ³apiê czyli by³oby to norm±;D
No wiesz, statki ton± w wodzie ;>
Dobrze skojarzy³am?
No,potem dopiero za³apa³am o co chodzi xD Tak,to te¿ ...no nie,zabawnym tego nie nazwê jak i autora.... Ale mia³am na my¶li mojego Wilczka,nale¿±cego do organizacji zwanej SZARE WILKI;)
O wow, jakie grypsy. ;D