Potêpiony
Ludzie z mojej klasy twierdz±,ze jestem metalem, ale¿ oni s± zabawni.
Mówi± do mnie "Madzia ty metalu". Mi to zwisa. Moga sobie mówiæ nawet,ze jestem nietoperzem, dopiero jak niektóre szuje nie rozró¿niaj± metali i gotów od emo to ich poprawiam z morderczym spojrzeniem.
Ja mam w klasie ch³opaka,który twierdzi,¿e jest metalem i satanist±.Metalem...no dobra,co nieco wiem na temat muzyki rockowej i na pewno to,czego s³ucha nie jest metalem ale niech mu ju¿ bêdzie,nie sam± muzyk± cz³owiek ¿yje;P Ale satanista?!Go¶ciu twierdzi,¿e je koty xD Nic ale to kompletnie nic nie wie o satanizmie...
Tak,te¿ mnie denerwuje je¶li kto¶ nie zna siê na subkulturach i kontrkulturach a ocenia...Jak mo¿na pomyliæ emo z metalem?!Je¶li nie mam o czym¶ bladego pojêcia to siê nie odzywam!Takie jest moje zdanie...
Potêpiony
Tak to denerwujace a nawety bardzo jak ktos myli subkultury. Metal z gotem to jeszcze rozumiem, ale dalej to darujmy.
Ostatnio kole¿anka z mojej klasy magda ty jestes jakim¶ eee.m.., ale nie dokoñczy³a bo dosta³a butelk± ]:->
Pozerzy s± irytuj±cy. U mnie taki ch³opak w zesz³ym roku by³ satanista teraz twierdzi, ze jest punkiem Ha, ha. Ta bo punki s³uchaj± behemota
Dzisiaj jacy¶ goscie sie za mna darli.
UWA¯AJ SZATAN CIÊ ZE¯RE!! AVE! AVEEEEEE!
O ma³o sie ze ¶miechu nie wywali³am. Ha, ha
Przeklêty
Raz jedna babka na mój widok siê prze¿egna³a i wrzasnê³a Jezus! Antychryst!. Mia³am ubaw...
Haha! Chcia³abym to widzieæ! xD Jakby mnie siê co¶ takiego przytrafi³o chyba umar³abym ze ¶miechu xD
Potêpiony
Elspeth napisał:
Haha! Chcia³abym to widzieæ! xD Jakby mnie siê co¶ takiego przytrafi³o chyba umar³abym ze ¶miechu xD
Ja tez
Trzeba by³o spytaæ ja czy dobrze sie czuje Ha, ha.
Potêpiony
Ja razem z kole¿ank± mamy taki zabawny komentarz jak widzimy kota, ma³ego pieska lub ma³e dziecko.
Patrz! Obiad, Obiad!, Obiad nam ucieka!
Albo Nie lubiê dzieci s± ¿ylaste.
Kiedy¶ jakie¶ dziecko popatrzy³o siê na nas takim przera¿onym wzrokiem, bo ch³opczyk niós³ akurat kota. Ha, ha ;D
nie³adnie nie³adnie tak straszyæ biedne dzieci. co ja mówiê, przecie¿ ja nie przepadam za ma³ymi dzieæmi >.<
Ja u plastików szkolnych czêsto s³yszê co¶ w stylu "Emo jest g³upie" "Czy patrzy³a¶ ostatnio w lustro?""Satanistko! Jak ty mo¿esz chodziæ na religie?". U nauczycielek ci±gle mam kary za dziwny ubiór i jedynie katechetka mnie toleruje. Bo ta katechetka jest najlepsza w szkole. Za byle co daje szóstki i zamiast nas uczyæ czêsto czyta nam bajki, a ja mam czas na podszkolenie mangi. A je¶li chodzi o ch³opaków to oni mnie lubi±, chyba, ¿e parê g³upków z 6 klasy, którzy rycz± "Ave satan" i "Emo, emo, emo".
Ja teraz chodzê do liceum, i jestem naprawdê pozytywnie zaskoczona, od pocz±tku roku nie us³ysza³am ani jednego komentarza na mój temat.
Potêpiony
DarkMonic napisał:
Ja u plastików szkolnych czêsto s³yszê co¶ w stylu "Emo jest g³upie" "Czy patrzy³a¶ ostatnio w lustro?""Satanistko! Jak ty mo¿esz chodziæ na religie?". U nauczycielek ci±gle mam kary za dziwny ubiór i jedynie katechetka mnie toleruje. Bo ta katechetka jest najlepsza w szkole. Za byle co daje szóstki i zamiast nas uczyæ czêsto czyta nam bajki, a ja mam czas na podszkolenie mangi. A je¶li chodzi o ch³opaków to oni mnie lubi±, chyba, ¿e parê g³upków z 6 klasy, którzy rycz± "Ave satan" i "Emo, emo, emo".
Brr... Ja tez to pamiêtam.
Moje kole¿anki z podstawówki... brr... na wszystko mówi³y emo.
Pamiêtam jak mi siê nudzi³o na polskim i z kole¿ank± z ³awki rysowa³y¶my sobie na rêkach ró¿ne napisy i obrazki, a te potem z emo wyskoczy³y hahaha...
A to dziwne, bo ja mam teraz dalej do emo ni¿ one wszystkie z tymi g³upimi tapirami i makija¿ami.
Ja siê wstrzyma³am z ca³ym mrokiem do gimnazjum.
A teraz mam uraz, bo zakocha³ siê we mnie ten pozer satanisto punk. On jest takim debilem. I wo³a ku¼de za mn± na korytarzu, ze jego kolega mnie kocha. A dziwne bo ten kolega w³a¶nie zacz±³ Metallicy s³uchaæ i teraz ma ku¼wa wszystko z Metallicy. Jakby móg³ to by se na czole napisa³. Ha, ha.
Ja teraz poszed³em do technikum (hey Nocturna) i jeden raper z klasy siê pyta jakiej muzy s³ucham. Od tamtej pory nazywa mnie "ciê¿ki" hehe.
Albo dzisiaj mia³em dwie story. Stojê na korytarzu i mam ciekaw± koszulkê:
http://symbolic.pl/index.php?id_prod=34 … egoria=397
o, tak±
i starszy uczeñ patrzy siê na t± moj± koszulkê i próbuje odtworzyæ ten znak. Ale wyprostowa³ kciuka i ma³ego palca. (Imitacja komórki) Co¶ mu nie wysz³o
W tym samym dniu czekam przy szatni, ±¿ otworz± i jeden starszy uczeñ (inny) siê mnie pyta (mo¿na tu przeklinaæ? Zrobiê gwiazdki ) "Ej, wydupcz**byæ Kaczyñsk±?"
spojrza³em na niego jak na debila i z kamienn± twarz± stojê dalej. Tamten zacz±³ rechotaæ i poszed³ 0_0
Dziwni s± ludzie...
DeathBoy napisał:
Albo dzisiaj mia³em dwie story. Stojê na korytarzu i mam ciekaw± koszulkê:
http://symbolic.pl/index.php?id_prod=34 … egoria=397
o, tak±
i starszy uczeñ patrzy siê na t± moj± koszulkê i próbuje odtworzyæ ten znak. Ale wyprostowa³ kciuka i ma³ego palca. (Imitacja komórki) Co¶ mu nie wysz³o
<hahaha> x 666
Jak mo¿na nie znaæ Mano cornuty
Technikum? Mia³am wra¿enie ¿e jeste¶ starszy
Ja posz³am do liceum i zauwa¿y³am, ze mamy pe³no metali i d³ugow³osych ch³opaków. Ostatnio na chórze jeden go¶æ gra³ Nothing Else Matter na pianinie *_*
Moja o¶mioletnia kuzynka nazywa mnie Emo >.<
Ostatnio powiedzia³a "metalistka" (?) ale zaraz siê poprawi³a na "emoo"
¼le. bardzo ¼le.
Ostatnio tez by³a ubrana ca³a na czarno. Wszystko super, tyle ¿e na tej czarnej koszulce mia³a Hanne Montane...
Ostatnio edytowany przez Mishia (2010-09-20 16:34:18)
Fajnie, ¿e inni te¿ nazywaj± "to" Mano Cornuta (wikipedia mi kiedy¶ pomog³a)
Pierwsza Technikum. Mo¿e na zdjêciu wygl±dam tak staro haha
U nas w szkole jest oprócz mnie tylko jeden metal i nie rozmawiamy (starszy) Chocia¿ jak by³em w busie w drodze do domu to mi kiwn±³ i lekko siê u¶miechn±³...
"metalistka" buhaha
Jak posz³am do liceum ( jaki¶ rok temu;P) to te¿ najsampierw pomy¶leli,¿em emo (tak mi potem powiedzieli) i ¿e teraz widz±,¿e jednak nie;) mi³e zaskoczenie,¿e ju¿ tak nie uwa¿aj±;D