Te,Pta¶ki!Go³êbie se za³atwcie;P
Mój wujek ma hodowle go³êbi ^^... ...aa ja czasem po szkole...siadam sobie na ³awce gdzie¶ i dokarmiam takie "miejskie" ... ...
A co do kruków, to jak widaæ po nicku...uwielbiam je, podziwiam, inspiruj± mnie...(wiem- to mo¿e siê zdawaæ nienormalne... mo¿e i jest)
Ostatnio edytowany przez Ravenna (2011-11-12 20:11:00)
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
a moim zdaniem inspiracja krukami jest bardzo oryginalna
A jak¿e;D
A propos go³êbi,Lis!Masz pozdrowienia od wystrzelonego;) (dalej te cholery tam sraj± gdzie popadnie)
My¶le, ¿e kruki to bardzo piêkne zwierzêta.
Gość
Nie dosyæ, ze piêkne to jeszcze takie hm... inne, stylowe(?), tajemnicze...
A ja tam jestem zadowolony z naszej ma³ej Elizabeth- przylepa, do tego zabawna, no i ma kto mi myæ bródkê xD
Chocia¿ nie wiem czemu ostatnio polubi³a wcinanie bukietów z zebranych, opad³ych li¶ci xD
Ja bym chcia³a mieæ kota. Najlepiej czarnego.
Je¿eli moja pójdzie w ¶lady matki, to masz jednego zarezerwowanego
Eh,koty;D
Milena te¿ strasznie siê klei ale na ogó³ to miauczy o ¿arcie....
Dusza
Koty s± nice. A szczególnie w³a¶nie czarne. ;d
Mój np. warczy prawie jak pies. Nie wiem sk±d mu siê to wziê³o. Mo¿e za du¿o przebywa z moim psem. Szkoda, ¿e nie jest czarny. Piêknie by wygl±da³ w ciemno¶ci jakby mu siê oczy ¶wieci³y.
Kusiciel
ja nie mam kocurka mam mojego ukochanego jamniczka i konia ;** kocham konie.. niestety miesi±c temu musia³am po¿egnaæ moj± ukochan± klacz :-(
Moja Kicia co¶ ostatnio ma fazê na syczenie na naszych sublokatorów- albo od nich czuje koty z ostatniej miejscówki, gdzie mieszkali, albo szczura.
Apropo szczura- po¶rednio doszed³ mi do mena¿erii szczur, nale¿y do naszych przyjació³, którzy teraz z nami zamieszkuj±. I co najlepsze- pierwszego dnia, jak zacz±³em siê z nim bawiæ polubi³ mnie i uzna³ za swojego. A szczury okazuj± to sikaj±c na ludzi xD Ale i tak JJ jest zajebisty xD
znaczy teren xD szczurki *.*