#1 2010-09-25 16:47:54

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Co by¶cie w sobie zmienili ?

Jestem ciekawa czy jeste¶cie zadowoleni ze swojego charakteru / wygl±du czy zmieniliby¶cie co¶ ?
Ja szczerze chcia³abym byæ chudsza i wy¿sza ...  z charakteru ? Byæ mniej uparta ...
I abym nareszcie znalaz³a droge któr± mam i¶æ bo stojê i widzê ró¿ne drogowskazy i nie wiem który wybrac -,-"

#2 2010-09-25 16:55:38

Cneajna

W³adca Piekie³

SkÄ…d: Tirgoviste
Punktów :   

Re: Co by¶cie w sobie zmienili ?

Je¶li chodzi o wygl±d, to chcia³abym mieæ mniejszy, krótszy i ogólnie zgrabniejszy nos, gêstsze w³osy, rosn±ce szybciej -.- chcia³abym nie mieæ takich barów, poza tym chudsze ramiona, wiêksze piersi, mniejsze stopy...
A charakter: chcia³abym byæ bardziej ¶mia³a, bezpo¶rednia. I weselsza, to moje ponuractwo mnie wykañcza...

#3 2010-09-25 17:04:54

Mishia

W³adca Piekie³

SkÄ…d: Obok Rybnika :)
Punktów :   

ja siebie lubiê, jestem super xD
nie no tak serio to hmmm... charakter mi odpowiada, wiem ¿e mogê siê niektórym wydawaæ wkurzaj±ca swoj± lekkomy¶lno¶ci± i tym ¿e siê nie przejmujê wa¿nymi rzeczami ale mi siê to podoba.

Z wygl±du to chcia³abym mieæ ³adniejsze usta, znaczy pe³niejsze, w³osy s± ok, figura w sumie te¿. Mo¿e ³adniejsza cerê. A tak to akceptujê siebie. Przesta³±m siê przejmowac drobnostkami, kogo to obchodzi jak ja wygl±dam

Lepiej ¶miaæ siê u psychiatry, ni¿ p³akaæ u psychologa.

#4 2010-09-25 17:05:12

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Mam rozumieæ ¿e ca³y czas jeste¶ smutna ?

#5 2010-09-25 17:07:05

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Oo fajnie ^,^
Ja chcia³abym sie nie zmieniaæ .. raz jestem mega smutna (odizolowana) od ¶wiata a raz pe³na zycia .. weso³a bez problemów na g³owie przez (10 minut) do póki nie przypomnê sobie ¿e w domu czeka mój drêczyciel

#6 2010-09-25 17:10:28

Cneajna

W³adca Piekie³

Punktów :   

BloodAngel napisał:

To by³o do mnie?
Je¶li tak to... hm. Staram siê udawaæ, ¿e wszystko jest ok, czêsto sobie to wmawiam. Mo¿e nie zawsze jestem smutna, ale zawsze znajdê jaki¶ drobiazg którym siê bêdê przejmowaæ -.- I za du¿o my¶lê. O ¿yciu, przysz³o¶ci, a to do³uje jeszcze bardziej. Do tego jeszcze jestem pesymistk± x.x

#7 2010-09-25 17:14:43

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Nocturna napisał:

BloodAngel napisał:

To by³o do mnie?
Je¶li tak to... hm. Staram siê udawaæ, ¿e wszystko jest ok, czêsto sobie to wmawiam. Mo¿e nie zawsze jestem smutna, ale zawsze znajdê jaki¶ drobiazg którym siê bêdê przejmowaæ -.- I za du¿o my¶lê. O ¿yciu, przysz³o¶ci, a to do³uje jeszcze bardziej. Do tego jeszcze jestem pesymistk± x.x

Kochana , tak to byo do Ciebie ..
Oj !! To tak jak ja ...
Czasami s³yszê - yyy to temu jeste¶ smutna .. dziwne 0.0 ...
Nie stety taka nasza natura ^,^
No tak jestem pesymistk± ale czasami udajê ¿e co¶ by wysz³o (na plus)
aby mi dali spokój z tym Buuu !

#8 2010-09-25 17:17:47

Cneajna

W³adca Piekie³

Punktów :   

Mnie te¿ denerwuje to, ¿e jak np. siedzê sama na korytarzu, to kto¶ do mnie podchodzi i pyta siê, czemu taka smutna jestem. To mam siê u¶miechaæ do ¶ciany?

#9 2010-09-25 17:25:29

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Ja jak siedzê sama to przychodzi taka jedna i mi siada na kolanach i robi kretynke typu Naaaastttiaaaa i mnie ca³ujê w policzek i tui eh ...
Wolê byæ sama nie lubiê staæ w grupie i gadaæ o nowych torebkach lub nowej piosence Ewy F .

#10 2010-09-25 17:51:43

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!
SkÄ…d: Joensuu

co do wygl±du no to jasne,wiêksze cycki xD no i jak na wojskowego jestem trochê ma³o umiê¶niona...nie ¿ebym chcia³a byæ jak±¶ kulturystk± czy co¶!
jestem stosunkowo niska (158cm) ale jako¶ mi to nie przeszkadza,hmm przyzwyczai³am siê.

Charakter?Mam trochê za ma³y dystans do siebie i jestem strasznie nerwowa... poza tym chcia³abym byæ bardziej kobieca xD
To bym zmieni³a ale nie zamierzam tego robiæ na si³ê i przeciw sobie;P

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#11 2010-09-25 17:53:29

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Rozumiem ojjj tak ja jestem mega nerwowa xd
Nie mog³am poradzic sobie z zadaniem z matmy to s±dzi³am ¿e wyrzucê lub podpalê ksi±¿kê xd

#12 2010-09-25 17:54:12

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

A przy okazji to mi³o mi Cie poznaæ bo jestem tutaj nowa  )

#13 2010-09-25 17:54:29

DeathBoy

Potêpiony

34416484
Punktów :   

To raczej dotyka nas wszystkich.
Mam na my¶li tutaj zebranych forumowiczów.
Ró¿nimy siê tym, jaki mamy do tego stosunek i jak na to reagujemy.
Ja, ¿eby daleko nie szukaæ, mam dziwn± naturê. Nie przejmujê siê rzeczami ma³o istotnymi.
Czy bym to zmieni³, gdybym móg³? Nie. Akceptujê siebie.
Czy chcia³bym byæ kim¶ innym? Nie. Lubiê patrzeæ na "normalnych", kiedy mnie wytykaj±.

Edit: ja pisa³em do pierwszych postów, a tymczasem ju¿ kilka przyby³o...

Ostatnio edytowany przez DeathBoy (2010-09-25 17:55:56)

#14 2010-09-25 17:55:49

Cneajna

W³adca Piekie³

Punktów :   

Ja te¿ jestem... Przez jeden durny szczegó³ potrafiê byæ ca³y dzieñ z³a -.- I za szybko siê poddajê.

#15 2010-09-25 18:00:12

╬ Dama ╬ Apokalipsy

Gość

Hm czy poddajê siê szybko .. czy zrezygnowanie z konkursu z biologii w tydzieñ (za du¿o innej nauki) to za szybko xd ?
A w³a¶ciwie (teraz kierujê to do Pana na górze )
Zgodzê siê z tym wszystkim , je¿eli bym by³a taka jak± chcia³abym byc to powsta³ by idea³ a one nie istaniej± chocia¿ puste barbie s±dz± ¿e s± idea³ami ...

Stopka forum

RSS