Gość
Ja już jestem umówiona na 2 kolejne dziurki w uszach
I tak sie boję jak pojebana, bo mam coraz niższy próg bólu w tych miejscach, juz 3 raz bede przebijała uszy w tym samym miejscu ;| Z czego w jednym uchu miałam infekcję i będzie bolało niemiłosiernie.
Chciałam oprócz tych 2 jeszcze 3 albo 4 dziurki w uszach (miałabym 9-10), poza tym jeszcze chcę miec w wardze dolnej kółko przez środek, ale chyba to wykracza poza wszelkie moje granice
Jeśli nie będzie zbyt duże to nie powinno przeszkadzać. Sądzę, że z takim kółeczkiem może być nawet ciekawie . Też mi się czasem marzy posiadanie takowego
Ostatnio edytowany przez Furja (2012-01-26 19:02:48)
shouSpec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Ja poluję na snikebites po ukończeniu gimnazjum i labreta po środku.
Na ferie mam już plany co do kolczyków, jak coś się zmieni lub się wyposażę to na zdjęcia możecie liczyć :3
Poza tym napaliłam się na smiley'a.

Nie,nie przeszkadza kompletnie w niczym;) Znaczy ja mam po lewej ale nie wydaje mi się,żeby to była jakaś wielka różnica...
Chyba nie przeszkadza, bo moja przyjaciółka ma i śmiało mnie przy tym gryzie
Ja po feriach planuję następnego kolczyka w wardze, po lewej stronie.
I ja się dołączam, aczkolwiek to pewnie nie dojdzie zbyt prędko do skutku.
Ostatnio dziewczyna mi oznajmiła, że planuje pręty w uchu (belki) i ew. w języku. Zbielałem, bo Jej to nie pasuje, na co Ona stwierdziła, że to Jej sprawa co będzie robić z Jej ciałem... Niezła postawa (nutka ironii). Ja mam 3 w jednym uchu. Jedna kolczatka (kółko z kolcami), kulka i albo pajączek, albo czaszka (tylko nie mówcie, że to emo'wskie).
Dlaczego 'niezła postawa' ? To zupełnie normalne, pasuje nie pasuje, to rzeczywiście jej sprawa gdzie kolczyka chce mieć. Popieram.

W sumie to masz rację, ale czy nie powinna się choćby w minimalnym stopniu liczyć z moimi odczuciami? Teraz to i tak nieaktualne, bo mamy hmm... kryzys ;(
No wiesz... w sumie po części racja, bo dziewczyna mojego brata odwiodła go od pomysłu z długą brodą i okularkami leonkami (ufffffffffffffffffff). No, ale wszystkiego w życiu trzeba spróbować... hm... w sumie sama nie wiem.
A ja nadal się trzymam jednego. Osoba kochająca powinna kochać za to kim ta osoba JEST a nie za to, kim ta osoba może się stać dla partnera...

Shoumetsu napisał:
A ja nadal się trzymam jednego. Osoba kochająca powinna kochać za to kim ta osoba JEST a nie za to, kim ta osoba może się stać dla partnera...
Zgadzam się w 100%. Jeśli się zdecyduje to zobaczymy, czy ładnie będzie to wyglądać. Mi się podobają te standardowe, w uchu i to jeszcze nie jakieś pręty
Gość
a ja bede miała kolczyki mięzy kciukami a palcami wskazującymi chyba ^^