Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
http://wd7.photoblog.pl/np4/201208/A0/129816406.jpg
Wybaczcie, musiałam <3
Nosek mojego kochanie, kulka się zgubiła niestety, ale to nic.
Mojej roboty :3
Pasuje jej;)
No więc wczoraj wieczorem przepchnęłam w lewym uchu pluga 8mm. W tydzień +2mm, niedobrze. Bardzo niedobrze. Mam nadzieję, że ucho mi wybaczy bo na razie trochę pobolewa ale póki co nic się nie dzieje. Odwaliło mi na starość. Zdjęcie jakieś wstawię jak przepchnę tunel. Mam grzybka i zewnętrzne krawędzie mają 9mm więc jeszcze kilka dni muszę się wstrzymać.
Niedobrze, rzeczywiście. Z czego masz rozpychacze? Akrylowe?
Ja dzisiaj znowu dałam popis, robiąc helixa :3
Ma Cię kto na duchu podtrzymać?;D Gdzie chcesz zrobić?
Na stole mu tego chyba nie będą robić xD Chociaż różne rzeczy o katowickich studiach słyszałam więc może...
Przeklęty
Tralallala
Kupiłam sobie labrety i płyn do dezynfekcji (swoja drogą butelka 50ml = 22 zł. ale genialny jest!).
Wyjęłam kolczyki z uszu i włożyłam inne.
Chyba wam dodam zdjęcia jakie fajne gówno kupiłam...
Dostałam uczulenia takiego ze chodze teraz tylko w kolczykach srebrnych i złotych na razie.
Myślałam ze mi ucho ujebie...
W każdym razie zaniedługo bede miała kolejne 2 moze 3 dziurki w uszach <3
Luby bedzie musiał to przeżyć.
Nie żeby coś ale srebro i złoto strasznie uczula. Najmniej tytan G23... Więc w uczulone uszy wkładanie złota albo srebra wydaje mi się... powiedzmy dziwne.
Poczytajcie o właściwościach metali jak was to interesuje. Metale szlachetne (w tym przypadku miedziowce jak złoto i srebro) to dla świeżej rany trudny orzech do zgryzienia. Owszem, zwykle sobie organizm radzi ( mój na przykład lepiej ze srebrem niż złotem) ale trwa to znacznie dłużej i może być nieprzyjemne.
Rzeczywiście najlepiej sprawdza się G23, stal chirurgiczna, srebro czy złoto to materiały bardzo ciężkie dla ucha i chuj, jak jesteś uczulona.
Lonely, ile za nie dałaś i skąd?
Stal jest niezła w porównaniu ze srebrem i złotem ale nijak się ma w porównaniu z tytanem;) Więc hierarchia rysuje się mniej więcej tak;
1) tytan G23 (póki co nic lepszego nie wymyślili chyba, że o czymś nie wiem)
2) stal chirurgiczna 316L (od bidy się da ale jak się nie ma uczulenia na nikiel)
3) metale szlachetne wyłącznie na idealnie wygojone miejsca
Wybaczcie ale nikt mi nie wmówi, że jest inaczej