#76 2014-05-27 14:49:18

efe

Gość

Re: Jaki tatua¿ chcieliby¶cie mieæ?

Witam, nie chce za¶miecaæ ale je¶li kto¶ znajdzie chwilkê bêdê bardzo wdziêczna. Pro¶ba dotyczy wype³nienia ankiety o zjawisku tatuowania, z której wnioski bêdê mog³a przedstawiæ w swojej pracy magisterskiej. Szczególnie zale¿y mi na dotarciu do osób posiadaj±cych tatua¿ oraz osób w starszym wiekiem ze wzglêdu na fakt, i¿ wa¿ne jest ujêcie ró¿nic pokoleniowych. Ka¿dy mo¿e wzi±æ udzia³ w badaniu. Jest ono podzielone na dwie grupy respondentów. Je¶li mo¿esz proszê prze¶lij ankietê dalej: Przelinkujcie znajomym, podsuncie rodzicom.

Dla nieposiadaj±cych tatua¿u: https://docs.google.com/forms/d/1AsNtHr … =send_form

Dla posiadaj±cych tatua¿: https://docs.google.com/forms/d/1gMHXRl … =send_form

Z góry bardzo dziêkujê,
Agata

#77 2014-05-27 16:37:13

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!
SkÄ…d: Joensuu

Hipokryzja. Nie chcê za¶miecaæ ale wrzucê to w ka¿dym temacie.

Niemniej jednak ja wype³ni³am, z innych tematów usunê³am, ¿eby ¶mietnika nie by³o bo mnie to denerwujê. Nie lubiê jak mi kto¶ ankiety wrzuca, ale je¶li temat ciekawy i pro¶ba mi³a i to siê da prze¿yæ. Na przysz³o¶æ wrzuæ to po prostu w jeden temat, dotrze wystarczaj±co dobrze.

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#78 2014-06-13 17:25:40

bernard

Kusiciel

45942303
SkÄ…d: zapomniany klasztor

w kwestii tatua¿u - mi sie marzy logo "SS" pod lewym ramieniem - niestety spozni³em sie 80 lat
Pocieszeniem moze sygnet noszony na ma³ym palcu lewej d³oni
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ … bcc54bb51b

Ostatnio edytowany przez bernard (2014-07-31 20:32:15)

#79 2014-08-03 17:22:21

sacrifice

Dusza

Punktów :   

Od zawsze chcia³am napapraæ na skórze gwiazdy oplecione kolczastym sznurem. Kolorowe czy czarne- nieistotne. Teraz, wracaj±c w ty³ te kilka lat, dziêkujê bogu, je¶li rzeczywi¶cie istnieje, ¿e mi matka piek³o w domu robi³a, za ka¿dym razem, kiedy temat tatua¿u by³ poruszany.

#80 2014-08-03 22:12:34

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Zbieram kasê, bêdzie kot:) jak t kasê uzbieram. U mnie problem pojawia siê taki, ¿e nie wiem gdzie konkretn± dziarê waln±æ. Mam pomys³y, wiem co chce ale nie wiem gdzie O.o

Ja, ¿o³nierz Wojska Polskiego, przysiêgam s³u¿yæ wiernie Rzeczypospolitej Polskiej, broniæ jej niepodleg³o¶ci i granic. Staæ na stra¿y Konstytucji, strzec honoru ¿o³nierza polskiego, sztandaru wojskowego broniæ. Za sprawê mojej Ojczyzny w potrzebie, krwi w³asnej ani ¿ycia nie szczêdziæ. Tak mi dopomó¿ Bóg.

#81 2014-12-22 06:52:33

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Pojawi³ mi siê nowy pomys³ ostatnio, w przyp³ywie kasy go zrealizujê. Jak±¶ ozdobn±, ale w miarê prost± czcionk± cytat z piosenki zupe³nie niegotyckiej, ale nios±cej ze sob± dla mnie dobre wspomnienia i bêd±cej moj± motywacj±: "someday we gonna break free from this chains so keep on tryin'". Tekst ten znajdzie siê na wewnêtrznej stronie mojego prawego przedramienia.

Ostatnio edytowany przez Johana_MarieXIII (2014-12-22 06:53:23)

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#82 2014-12-28 16:19:13

Veredina

Dusza

Punktów :   

Myslalam o wytatuowaniu Ankh na karku. Poza tym zawsze mi siê marzy³ smok na ca³ych plecach... Ale tego raczej nie zrealizujê. Chocia¿, kto wie... Bardzo podobaj± mi siê te¿ tatua¿e na d³oniach oraz po wewnêtrznej stronie rêki, ale tu juz nie mam pomyslu co to mog³oby byc... Moze na d³oni wzorek a rêce cytat?...
Jednak na razie trzeba ukoñczyæ 18, wiec mam jeszcze sporo czasu na zastanowienie sie

Kan ma kan
Fi kadim az-zaman

#83 2014-12-29 11:36:19

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Na d³oniach to moim odwiecznym marzeniem jest GAME OVER na palcach (kto mnie zna to wie dlaczego akurat to)ale z racji zawodu nigdy nie zrealizujê. W sumie gdyby nie zawód to te¿ nie wiem, czy zdoby³abym siê na tak± odwagê. Ale có¿, mnie ró¿ni ludzie obserwuj± i niekiedy mój wygl±d ¶wiadczy dla nich o moich kwalifikacjach...

#84 2014-12-29 13:20:19

Veredina

Dusza

Punktów :   

Mam to samo Niektórzy przy pierwszym spotkaniu od razu z góry zak³adaj± jaka jestem, patrz±c tylko i wy³±cznie na wygl±d. To dosyæ irytuj±ce w szczególno¶ci je¿eli s± to osoby, których zdanie mo¿e mieæ istotny wp³yw na nasze ¿ycie...

Kan ma kan
Fi kadim az-zaman

#85 2015-01-01 21:59:48

Elspeth

Administrator

28114461
Call me!

Ja mam pacjentów, czêsto to ludzie starsi, a wiadomo jak oni reaguj± na ka¿de odstêpstwo od normy...

#86 2015-01-16 12:46:00

Rea

Wygnany

Straszne podobaj± mi siê motywy ro¶linne. Marzy mi siê krzew ró¿any, który zaczyna³by siê na plecech, a koñczy³ okalaj±c biodra oraz nietoperz na lewym ramieniu

#87 2015-09-20 09:06:13

deadly-nightshade

Dusza

Call me!
SkÄ…d: Szczecin
Punktów :   

Mi siê marzy jaki¶ koronkowy motyw zajmuj±cy miejsce miêdzy piersiami i pod nimi. Mam te¿ pomys³ na przód uda- potraktujê je czaszk± z motywem ró¿, o ile uzbieram na niego i nie znudzi mi siê ten pomys³, bo widzê go u wielu osób.

Ostatnio zauwa¿y³am zwiêkszon± modê tak¿e na wzory tylko w bieli. Co my¶licie o takim wykonaniu?

Ostatnio edytowany przez deadly-nightshade (2015-09-22 15:52:44)

- Wiesz, co moja babcia mawia³a o poca³unkach w czo³o?- przycisn±³ wargi do jej skóry tu¿ nad brwiami, przeci±gaj±c ten jedwabi¶cie miêkki dotyk przez d³ug± chwilê.- Mawia³a, ¿e to poca³unki zarezerwowane dla zmar³ych.
Nevermore, cienie.

#88 2015-10-18 15:28:13

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

deadly-nightshade napisał:

Mam te¿ pomys³ na przód uda- potraktujê je czaszk± z motywem ró¿, o ile uzbieram na niego i nie znudzi mi siê ten pomys³, bo widzê go u wielu osób.

Wzór czaszek i ró¿ jest popularny, bo jest bardzo fajny, a ¿e jest popularny to nie znaczy, ¿e je¿eli Ci siê podoba nie mo¿esz go wykorzystywaæ Ja te¿ mam du¿o rzeczy z tym motywem i te¿ chcia³abym mieæ tatua¿ tego typu.
A co do moich pomys³ów na dziarki, to ostatnio chodzi mi po g³owie wzór u góry ramienia, taki jakby szlaczek z bluszczu, a na drugim ramieniu w tym samym miejscu szlaczek z ciernistych ró¿.

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z t³umaczeniami tekstów zespo³u Bratrstvo Luny.

#89 2015-10-18 17:49:50

deadly-nightshade

Dusza

Call me!
SkÄ…d: Szczecin
Punktów :   

Johana_MarieXIII napisał:

taki jakby szlaczek z bluszczu, a na drugim ramieniu w tym samym miejscu szlaczek z ciernistych ró¿.

Zwizualizowa³am sobie Twój pomys³ i wydaje mi siê byæ ¶wietny!

Co do czaszek i ró¿- przemy¶la³am i ju¿ jestem pewna, ¿e chcê je mieæ wytatuowane My¶lê czy by tego tatua¿u nie poci±gn±æ od uda a¿ ponad biodro.

- Wiesz, co moja babcia mawia³a o poca³unkach w czo³o?- przycisn±³ wargi do jej skóry tu¿ nad brwiami, przeci±gaj±c ten jedwabi¶cie miêkki dotyk przez d³ug± chwilê.- Mawia³a, ¿e to poca³unki zarezerwowane dla zmar³ych.
Nevermore, cienie.

#90 2017-09-03 15:06:03

njnowak

Dusza

SkÄ…d: Starachowice
Punktów :   

Nie mam i nie chcê mieæ tatua¿u. Ale gdyby kto¶ mnie do tego zmusza³, zdecydowa³abym siê na niedu¿± kotwicê Polski Walcz±cej. Oczywi¶cie, w miejscu, które da siê ³atwo zas³oniæ (czyli NIE na twarzy, NIE na szyi i NIE na przedramieniu).

njnowak.wordpress.com njnowak.tumblr.com njnowak.livejournal.com

Stopka forum

RSS