Przeklty
¦ni³o mi siê, ¿e uprawiam seks z koleg± ze szko³y ._.
Mam nadziejê ze to nie jest kolejny proroczy sen (podoba mi siê, no ale bez przesadyzmu XD) o.O
Fanatyczka XIII. Století
Ostatnio jak próbowa³am obudziæ Grava, on wymamrota³ do mnie przez sen: "Jak siê nie bêdziesz masturbowaæ w krypcie to tak" xD A innym razem co¶ mamrota³ o wodzie do picia z p³ynem do k±pieli xD
mi dzisiaj siê ¶ni³a szko³a i d¿ungla. najpierw by³am w szkole i zgubi³am skórzan± rêkawiczke a pó¿niej na zmiane z 3 innymi osobami na lekcji musia³am sprz±taæ sale a pani od histori w sali od biologi kaza³a zawo³aæ kolerzanke a pó¼niej znalaz³am siê w d¿ungli i strzela³am do jakiego¶ cz³owieka oszczepem a pó¼niej rozmawia³am z pradawnym ludem o ich sztuczkach iluzjonistycznych a po tym jak sz³am na wzgórze to ska³y zacze³y spadaæ i zacze³y siê uk³adaæ jak tetris wokó³ jakiej¶ miejscowej i wtedy siê obudzi³am. oprócz tego czasami ¶ni± mi siê miejsca z mojej okolicy ale uk³ad jest troche inny tylko za ka¿dym razem wygl±daj± tak samo. najczê¶ciej ¶ni mi siê ¿e dinozaury mnie zjadaj± albo graj± mn± w tenisa i latam nad puszcz± amazoñsk±, w której rozn± palmy. Pamiêtam jeszcze tylko 1. moja miejscowo¶æ zima oblodzony chodnik ide wzd³u¿ ulicy g³ownej spotykam psa kolegi i zaczynam za nim i¶æ na kolanach koo mojego domu znikn±³ ale kiedy spojrza³am na dom szyba by³a wybita a pies sta³ na ¶rodku pokoju pij±c herbatê z min± angielskiej starszej pani, zawo³a³am go i wyskoczy³ i do³±czy³ do nas inny ma³y pies. postanowi³a i¶æ do kolerzanki ale na zakrecie do jej domu zatrzyma³am siê i wst±pi³am do sklepu miêsnego, w którym mieszka³ mój inny kolega a ten kolega od psa by³ u niego wtem us³ysza³am g³os babci kolegi mieszkaj±cego w sklepie czy zrobi³ Kamilowi herbate w tym momencie przenios³am siê do ekspresu Hogwart opanowanego przez z³ego ucha, który chcia³ wszystkich zabiæ nie pamiêtam co siê dzia³ ale w nastêpnej chwili by³am w szkole i widzia³am poci±g przez okno duch uniós³ siê pod niebo i zacz±³ siê szatañsko ¶miaæ a pó¼niej zjawi³ siê w szkole i waln±³ g³ow± w ¶ciane i wtedy siê obudzi³am. Wczoraj zato ¶ni³o mi siê ¿e jestem w 1 pomieszczeniu z u¿ytkownikami tego forum ( choæ niewiem sk±d to widzia³am) a ja chodzi³am po fecebooku i ogl±da³am teledyski Alice Coopera. Wiêcej nie pamiêtam bo ¿adko zapamiêtuje sny. Chwa³a temu komu chcia³o siê to czytaæ
Mój sen by³ do¶æ...dziwny.
Przechadza³am siê parkiem i nagle mija³am siê z nieznajom± kobiet±.
W u³amku sekundy znalaz³am siê ko³o niej i pozbawi³am j± g³owy, odrywaj±c rêkoma, jakby to by³a najzwyczajniejsza rzecz na ¶wiecie.
Po tym incydencie posz³am dalej, jak gdyby nigdy nic.
Bo¿e - jaki mia³em piekny sen -
sni³ mi sie swiat bez katolików -
rozkwitajacy wiosn± i tysi±cem idei
szkoda , ze to tylko sen
Anna napisał:
Mój sen by³ do¶æ...dziwny.
Przechadza³am siê parkiem i nagle mija³am siê z nieznajom± kobiet±.
W u³amku sekundy znalaz³am siê ko³o niej i pozbawi³am j± g³owy, odrywaj±c rêkoma, jakby to by³a najzwyczajniejsza rzecz na ¶wiecie.
Po tym incydencie posz³am dalej, jak gdyby nigdy nic.
Przechodz±c obok Anny, w Jej snach - trzeba byc bardzo ostro¿nym
Przechodz±c obok kobiety zawsze trzeba uwazac, bo mozna stracic glowe
Ostatnimi czasy pamiêtam wiele swoich snów. Jeden by³ przyjemny, reszta by³a o tym jak tracê wszystkie osoby, które kocham. Czujê siê trochê, jakbym znów by³a dzieckiem, bo w tedy w³a¶nie g³ównie to mi siê ¶ni³o.
Fanatyczka XIII. Století
Niedawno ¶ni³o mi siê, ¿e kto¶ rozjeba³ szafê, a z dziury w szafie wyszed³ rak, i kto¶ kto rozjeba³ tê szafê stwierdzi³, ¿e ¿eby kogo¶ ukaraæ upierdoli temu rakowi szczypce i to zrobi³. Koniec snu, kurtyna. "Bezsêsu" xD
Fanatyczka XIII. Století
Rzadko ostatnio zapamiêtujê swoje sny, ale wczorajszy sen zapamiêta³am i totalnie mnie rozwali³. ¦ni³o mi siê, ¿e w jakim¶ sklepie meblowym ludzie obrabiaj± plastiki (WTF, czy mi siê zawsze musi ¶niæ robota?), i w tym¿e sklepie ja siedzia³am kilka dni i by³am naga, i zaczê³y mi bardzo szybko rosn±æ d³ugie i gêste w³osy ³onowe niczym u wielbiciela metalu te na g³owie A po ¶ciêciu w sekundê odrasta³y. Przyjecha³a ekipa z archiwum X i okaza³o siê, ¿e jak spa³am, to kosmici przylecieli i posmarowali mnie jak±¶ ma¶ci± z takim dzia³aniem, nie wiadomo po kiego, ale chuj, z archiwum X mia³o ich znale¼æ xD
Do tego mia³am perwersyjny sen, w którym ogl±da³am nieistniej±cy teledysk do nieistniej±cej erotycznej piosenki "Milování" [Kochanie siê] Bratrstvo Luny, ale nic wiêcej nie powiem, niech to bêdzie moj± tajemnic±
Fanatyczka XIII. Století
Ostatnio albo nie pamiêtam swoich snów, albo ¶ni mi siê robota, konkretnie ¿e co¶ robiê kompletnie bez sensu w robocie, mam mnóstwo awarii, zatrzymañ i kompletnie nie ogarniam mojej linii produkcyjnej, zamawiam z magazynu nie to co powinnam, wszystko siê wali i w ogóle masakra.
Ale jeden sen jaki pamiêtam, to by³o, ¿e widzia³am napis na murze: "Nie kradnij je¶li nie masz komu" xD
¦ni³o mi siê te¿ ostatnio, ¿e pi³am wódeczkê z miêt± i cytrynk± :3
JM, a mi siê sni³o ostanio CP a w³a¶ciwie nie CP, tylko jaka¶ kopia, w miêdzyczasie oczekiwania na kolejne. Widzia³em we ¶nie Bolków, kupê "czarnuchów" itd. We ¶nie kupi³em sma¿on± rybê na straganie z ¿arciem, ale nie mog³em jej zje¶æ, bo sk³ada³a siê z samych o¶ci Potem wywali³em j± w ko¶ciele do pojemnika z wod± ¶wiêcon±
Fanatyczka XIII. Století
Varukovy, mnie te¿ ostatnio ¶ni³o siê CP xD
Fanatyczka XIII. Století
Szczyt por±banego snu xD ¦ni³o mi siê, ¿e jestem w robocie i paletyzujê (dla niezorientowanych: uk³adam gotowy produkt na paletê). Nie by³oby to nic dziwnego, bo zazwyczaj to w³a¶nie robiê w robocie, gdyby nie to, ¿e uk³ada³am skrzynki z ró¿nymi owocami, owoce zrywa³am zza okna (bo ga³êzie wchodzi³y za okno), a skrzynki wziê³am czort wi sk±d, i zastanawia³am siê z³o¶liwie, jak operator, którego nie by³o parê godzin, ode¶le te palety do magazynu xD
Sny... Kim bez nich byliby¶my? Mnie przera¿a jedno, mam sk³onno¶ci do proroczych snów. Jednej nocy mi siê co¶ ¶ni, a za jaki¶ czas widzê to w rzeczywisto¶ci. Na pocz±tku czyli gdzie¶ 3 lata temu nie wierzy³am, ¿e jest to mo¿liwe, ale zaczê³am zapisywaæ te sny. Najlepsze to, ¿e one by³y prawdziwe. Widzia³am dok³adnie to co w snach. Czy jestem normalna? Takie pytania zadawa³am sobie codziennie. Wszystko zaczê³o siê od momentu,gdy po raz pierwszy ujrza³am ducha. To by³ u³amek sekundy i do tej pory nie wiem dlaczego to co¶ wybra³o mnie. Przepraszam za trochê odej¶cie od tematu. Mo¿e kto¶ pomo¿e mi i wyja¶ni czy to mo¿liwe?
Fanatyczka XIII. Století
Te¿ miewa³am sny prorocze, trudno mi siê ustosunkowaæ czy to by³y przypadki czy zamierzony efekt dzia³ania nadnaturalnych si³ (co do których istnienia i dzia³ania nie jestem przekonana).
Ostatnio w zasadzie nie pamiêtam swoich snów, pamiêtam tyle ¿e zwykle s± to jakie¶ bezsensy albo co¶ o robocie (np. ¿e przez ca³± zmianê nie uda³o mi siê wstrzeliæ w system mycia instalacji, który by³ ci±gle zajêty przez inne linie produkcyjne).