Wygnany
Moje w³osy aktualnie s± ciemno rude
Dusza
Jaki¶ czas temu farbowa³am swoje jasno br±zowe w³osy naturalnym Indygo i wyszed³ pocz±tkowo ciemny, prawie czarny, ale nie br±zowy, o zimnym odcieniu, ale teraz po prawie miesi±cu kolor jest praktycznie ciemno br±zowy, z fioletem przy twarzy... Podobno po pewnym czasie zrobi± siê czarne ( o zimnym odcieniu) i bêd± siê wolniej zmywa³y. Mam nadziejê! Indygo to naturalna, zio³owa farba, jak henna, tylko inna ro¶lina i inny barwnik. Pogrubia i wzmacnia w³osy. Polecam (PS. ja swoj± kupujê na Mazid³ach, jest taniej ni¿ na Khadi)
Ja mia³am czerwone, przy ¶ci±ganiu by³am ruda, potem upragniony blond, odbi³o mi: bia³y (w zamiarze farbowania na niebiesko), odrobina niebieskiego, w koñcu mam podobny do w³asnego tj. ciemny blond. Mo¿e ciut za ciep³y ale ten kolor jest tak nijaki, ¿e chyba nie sposób uzyskaæ do sztucznie. ale ju¿ prawie
Dusza
Te¿ chcia³am mieæ czerwone, ale przy mojej cerze wygl±da³oby to, jakbym by³a czerwona na twarzy... Za to czerñ ³adnie wydobywa te trochê blado¶ci z mojej skóry...
Wygnany
Moje w³osy s± teraz ciemno czerwone
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Chwilowo mam w³osy odbarwione do blondu, mój nastêpny kolor to Apple Green (toner La Riche). W ogóle teraz mam w³osy krótsze mniej wiêcej o po³owê, do po³owy szyi gdzie¶.
Dusza
Jestem z natury ciemn± blondynk±. Do tego doda³am ombre w kolorze czerwonym (odcieñ jak u Ma³ej Syrenki), które pó¼nej zrobi³o siê ró¿owe, wiêc w nadziei poprawienia kupi³am farbê i wyszed³ kolor którego nie umiem okre¶liæ- ni to fioletowy, ni to czerwony. Ostatnio na dodatek stwierdzi³am:"chwa³a spontaniczno¶ci" i zrobi³am sobie dwa dredy. Tak wiêc jeden wielki misz-masz.
Gdy znudzi mi siê moja czerwieñ- planujê w³osy obci±æ do ramion i koñcówki zrobiæ tym razem na niebiesko.
Wygnany
D³ugo mnie tutaj nie by³o Aktualnie moje w³osy s± bia³e ale w ci±gu tych kilku miesiêcy wiele przesz³y. Przej¶cie z ciemnego czerwonego na bia³y nie by³o ³atwe. Na szczê¶cie nie wy³ysia³am(jeszcze ). Jeszcze jakie¶ cztery miesi±ce temu by³y zielone od spodu, pó¼niej przefarbowa³am po³owê w³osów na ró¿owo. Jeszcze przez jaki¶ czas na mojej g³owie bêdzie spokojnie, jednak od jakiego¶ czasu marzy mi siê fiolet albo ¿ó³ty
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Mam bia³e w³osy, ale mi siê znudzi³y i bêdê robiæ czerwone. Chcia³abym jaki¶ inny kolor, najlepiej jasnofioletowy, ale nie mogê :C
Wygnany
Update.
Od jakiego¶ pó³ roku s± fioletowe
Aktualnie "szafir pó³nocy":
http://www.garnier.pl/koloryzacja/piekn … %C5%82nocy
W przesz³o¶ci: "czerñ", "granatowa czerñ" i "ciemny br±z". Raz w ¿yciu mia³am czarne w³osy z rudymi pasemkami. Moje naturalne w³osy s± br±zowe (odcieñ miêdzy umiarkowanym a ciemnym br±zem).