Laktoowowegetarianizm.Ale nie z przekonania,nie lubiê miêsa.
Futra.Kto¶ chce to niech ma,ja nie lubiê.Proste-logiczne;)
Zwierzêta lubiê ale ¶wiata nie zmieniê...
Kurwa!!! przepraszam za wularyzmy. Co do futer - nie mam zdania, uwa¿am, ¿e to niehumanitarne, ale jak to lubi, w zgodzie z w³asnym sumieniem. Ale przed chwil± z balkonu widzia³am jak matka z dzieckiem (ok.3 lat) na spacerze skopa³a psa. Skopa³a, bo nie chcia³ i¶æ, tylko w±cha³. To jest kurwa niewybaczalne, jak mo¿na? Dlaczego nie skopie faceta, tylko bezbronne zwierze? Jestem zdruzgotana - po prostu. wybaczcie, musialam.
Rany... nienawidze takich ludzi i podej¶cia do zwierz±t, na Twoim miejscu te¿ bym sklina³a jak popadnie. Powalona jaka¶, nie wyobra¿am sobie tego jak tak mo¿na >.<
Zawsze by³am bardziej wyczulona na krzywdê zwierz±t ni¿ ludzi.
Wygnany
¶limak napisał:
Kurwa!!! przepraszam za wularyzmy. Co do futer - nie mam zdania, uwa¿am, ¿e to niehumanitarne, ale jak to lubi, w zgodzie z w³asnym sumieniem. Ale przed chwil± z balkonu widzia³am jak matka z dzieckiem (ok.3 lat) na spacerze skopa³a psa. Skopa³a, bo nie chcia³ i¶æ, tylko w±cha³. To jest kurwa niewybaczalne, jak mo¿na? Dlaczego nie skopie faceta, tylko bezbronne zwierze? Jestem zdruzgotana - po prostu. wybaczcie, musialam.
trzeba by³o wyj¶æ i jej wpierdoliæ,co pies winy ¿e ona jest pojebana
gdyby nie ten dzieciak to bym wyjeba³a. szkoda, ¿e od dziecka ucz±, ¿e zwierze to co¶ gorszego, a potem siê dziwi±, ¿e nastolatkowie obcinaj± psom uszy i zostawiaj± krwawi±ce gdzie¶tam
te¿ zawsze bardziej rusza mnie krzywda zwierz±t. cz³woiek mo¿e siê jakkolwiek obroniæ, prêdzej czy pó¼niej. zwierzê nigdy.
Mnie bardziej przera¿a znêcanie siê nad dzieæmi ni¿ nad zwierzêtami.
Doros³ych mo¿na biæ xD dzieci nie.
Ja od ma³ego "wola³am" zwierzêta ni¿ ludzi. Odk±d tylko pamiêtam. Swego czasu nie cierpia³am swoich lalek, dopiero pó¼niej je polubi³am.
Mam ca³y karton misiów, ¿yraf, piesków, a do dzisiaj ¶piê ze swoimi dwoma psiakami. Po prostu od zawsze mia³am wielki szacunek dla zwierz±t.
Ja ju¿ nie mam pluszaków w domu
Przeklty
Ja te¿ jestem bardziej wyczulona na krzywdzenie zwierz±t... Mo¿e to z tego powodu, ¿e ludzi nie cierpiê... Ech ta homofobia...
homofobia - uprzedzenie,znienawidzenie homoseksualistów przepraszam,za poprawianie ale mi siê w oczy rzuci³o.
Fakt,doros³ych mo¿na biæ,dzieci nie! Z tej prostej przyczyny,¿e dzieci nie mog± siê broniæ.Zwierzêta w wiêkszo¶ci tak samo.