Laktoowowegetarianizm.Ale nie z przekonania,nie lubię mięsa.
Futra.Ktoś chce to niech ma,ja nie lubię.Proste-logiczne;)
Zwierzęta lubię ale świata nie zmienię...
Kurwa!!! przepraszam za wularyzmy. Co do futer - nie mam zdania, uważam, że to niehumanitarne, ale jak to lubi, w zgodzie z własnym sumieniem. Ale przed chwilą z balkonu widziałam jak matka z dzieckiem (ok.3 lat) na spacerze skopała psa. Skopała, bo nie chciał iść, tylko wąchał. To jest kurwa niewybaczalne, jak można? Dlaczego nie skopie faceta, tylko bezbronne zwierze? Jestem zdruzgotana - po prostu. wybaczcie, musialam.
Rany... nienawidze takich ludzi i podejścia do zwierząt, na Twoim miejscu też bym sklinała jak popadnie. Powalona jakaś, nie wyobrażam sobie tego jak tak można >.<
Zawsze byłam bardziej wyczulona na krzywdę zwierząt niż ludzi.
Wygnany
ślimak napisał:
Kurwa!!! przepraszam za wularyzmy. Co do futer - nie mam zdania, uważam, że to niehumanitarne, ale jak to lubi, w zgodzie z własnym sumieniem. Ale przed chwilą z balkonu widziałam jak matka z dzieckiem (ok.3 lat) na spacerze skopała psa. Skopała, bo nie chciał iść, tylko wąchał. To jest kurwa niewybaczalne, jak można? Dlaczego nie skopie faceta, tylko bezbronne zwierze? Jestem zdruzgotana - po prostu. wybaczcie, musialam.
trzeba było wyjść i jej wpierdolić,co pies winy że ona jest pojebana
gdyby nie ten dzieciak to bym wyjebała. szkoda, że od dziecka uczą, że zwierze to coś gorszego, a potem się dziwią, że nastolatkowie obcinają psom uszy i zostawiają krwawiące gdzieśtam
też zawsze bardziej rusza mnie krzywda zwierząt. człwoiek może się jakkolwiek obronić, prędzej czy później. zwierzę nigdy.
Mnie bardziej przeraża znęcanie się nad dziećmi niż nad zwierzętami.
Dorosłych można bić xD dzieci nie.
Ja od małego "wolałam" zwierzęta niż ludzi. Odkąd tylko pamiętam. Swego czasu nie cierpiałam swoich lalek, dopiero później je polubiłam.
Mam cały karton misiów, żyraf, piesków, a do dzisiaj śpię ze swoimi dwoma psiakami. Po prostu od zawsze miałam wielki szacunek dla zwierząt.
Ja już nie mam pluszaków w domu
Przeklęty
Ja też jestem bardziej wyczulona na krzywdzenie zwierząt... Może to z tego powodu, że ludzi nie cierpię... Ech ta homofobia...
homofobia - uprzedzenie,znienawidzenie homoseksualistów przepraszam,za poprawianie ale mi się w oczy rzuciło.
Fakt,dorosłych można bić,dzieci nie! Z tej prostej przyczyny,że dzieci nie mogą się bronić.Zwierzęta w większości tak samo.