#16 2010-01-24 10:00:32

BlackQueen

Potêpiony

Punktów :   

Re: Poznajmy siê bli¿ej.

Ja nazywam siê Magdalena.  Mieszkam an górnym ¶l±sku. Mam 14. Jestem najm³odsza w domu. Mam brata i siostrê. Nikt z mojego domu i rodziny nie jest Gotem. Brat by³ hiphopowcem ale zapozna³ siê z metalem i znormalnia³. Siostra jest czym¶ w rodzaju barbie ale g³upia nie jest. Interesujê siê ró¿nymi stworzeniami mitycznymi(szczególnie elfy), muzyk±, fotografi±, literatur± i tatua¿ami. Pisze wiersze i w ostatnim czasie zaczê³am  ponownie rysowaæ. S³ucham rocka i metalu. Lubiê te¿ smutne d¼wiêki wydawane przez fortepian i skrzypce( to takie piêkne).  Spo³eczeñstwo szkolne mnie lekko olewa. Nie lubiê rozmawiaæ z lud¼mi(od pewnego czasu) chyba, ¿e z poszczególnymi ... Lubiê piæ swoja krew(tzn gryzê wargi) i z tego powodu mam wci±¿ je rozwalam. Nie nawiedzê têpych dziewczyn i "emo". Od zawsze poci±ga³y mnie czarne charaktery z ksi±¿ek i filmów. Moj± ulubion± pora roku jest jesieñ a liczb± 13... 7 tez ( przypominaj± mi kosy). Lubie ten motyw ¦mierci z kos± Uwa¿am, ze tyle powinno wystarczyæ. Jestem lekko niezrównowa¿ona psychicznie. Przejawia siê to od dzieciñstwa, jak prosi³am tatê by mi opowiada³ bajki z nieszczê¶liwym zakoñczeniem( Baba Jaga zjada Jasia i Ma³gosiê)

Ostatnio edytowany przez BlackQueen (2010-07-22 19:41:02)

#17 2010-02-05 07:12:05

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Ej, Ty! Ja te¿ jestem z górnego ¶l±ska! xD

"W zimnym u¶cisku gotyckiego ¶wiata..."

#18 2010-02-05 14:27:33

DarkDream

Wygnany

12580745
Punktów :   

To mo¿e ja teraz co¶ napisze o sobie ^^
Jestem Kamila xd odrazu napisze ,¿e mam 16 lat... Mieszkam w Warszawie (chocia¿ wola³abym gdzie¶ na wsi -_-)
Gotk± jestem od jakiego¶ czasu... mój tata nauczy³ mnie s³uchaæ gotyku i metalu wiê jestem m u wdziêczna i to on pokaza³ mi film "witajcie w mroku" dzieki czemu pokocha³am gotyk ^^ On sam od najm,³odszych lat s³ucha³ metalu i punk rocka chocia¿ py³ poppersem -_- dziwne po³±czenie... Jak wiêkszosc gotów równie¿ nienawidze ludzi... na moje nieszcze¶cie nie mam w swoim towa¿ystwie ¿adnych gotów T-T jest tylko jeden metal... ku mojemu nieszczê¶ciu zadaje sie z ludzmi s³uchajacu HIP HOPU I RAPU! czego nie trawie!!! nie lubie z nimi nigdzie ³aziæ bo zawsze jestem troche na poboczu... nie moge z nimi wspólnej muzyki pos³uchaæ a oni mi wytykaj± to jak sie ubieram i jak sie zachowuje -_- co mnei irytuje!... ale niemam wiêcej przyjació³ T-T Dlateogo niemaj±c w pobli¿u ludzi o podobnych zainteresowaniach czêsto mam popsuty humor i znajduje coraz to wiêcje znajomych z neta ,którzy mnie rozumieja...
Lubie bardzo malowaæ i pisac wiersze... ju¿ wstawi³am kilka swoich rysunków tutaj ^^ S³ucham gotyku i metalu czasami ciê¿szej odmiany rocka... zespo³ami ,których s³ucham to: Iron Maiden ,Judas Priest, Metallica, AC/DC, Lacuna coil, Xmal Deutschland, Marilyn Manson , Michael Jackson (jedyny pop jakiego s³ucham, aler ostatnio go przesta³am s³uchac) ,czasami Behemoth, Dio, Saxon...
Jestem ateistk± chocia¿ niektórzy w mojej szkole w to watpi± -_- satanizm chyba wydaje im siê bardziej reany w moim przypadku... co¶ co mog³abym codziennie robic to chodziæ w miejsca jak najdalsze od ludzi w ciep³± gwiezdzist± noc ^^
Nienawidze szko³y i ostatnio jak±¶ za bardzo nie przejmuje siê nauk±... mam ochote byæ sama, bez czepiaj±cych siê mnie osób... 
Zawsze chcia³am ,¿eby ludzi sie mnie bali ^^ a nie siê czepiali...
Te¿ lubie piæ krew tak jak  MortalVampire i GothicBlood... ^^
Co do pytania BrutalHelena:
-Raczej niemam ¿adnej choroby psychicznej... ale mam trzy wady fizyczne (d³oni tak konkretniej)... zapomnia³am jak one siê nazywaja.... jedna polega na zro¶niêciu siê palców, druga na braku kilku palców a trzecia na krótkich palcach     T-T troche mi to przeszkada...
To chyba na tyle.... ^^

Ból dodaje nam si³y

#19 2010-02-06 09:39:54

BlackQueen

Potêpiony

Punktów :   

córka_szatanac napisał:

nie lubie z nimi nigdzie ³aziæ bo zawsze jestem troche na poboczu... nie moge z nimi wspólnej muzyki pos³uchaæ a oni mi wytykaj± to jak sie ubieram i jak sie zachowuje -_- co mnei irytuje!... ale niemam wiêcej przyjació³ T-T Dlateogo niemaj±c w pobli¿u ludzi o podobnych zainteresowaniach czêsto mam popsuty humor

córka_szatanac napisał:

Nienawidze szko³y i ostatnio jak±¶ za bardzo nie przejmuje siê nauk±... mam ochote byæ sama, bez czepiaj±cych siê mnie osób... 
Zawsze chcia³am ,¿eby ludzi sie mnie bali ^^ a nie siê czepiali...

Ja tez nienawidzê nigdzie z kim¶ ³aziæ a szczególnie nie do szko³y. Patrzê na tych wszystkich g³upków to potem mam z³y humor. Nie do¶æ, ¿e do szko³y musimy chodziæ z przymusu i siê edukowaæ to jeszcze wiêkszo¶æ nauczycieli to debile, pytaj± w kó³ko, czepiaj± siê i nie dadz± ci spokoju.  Moim marzeniem w takich chwilach to bycie niewidzialnym.

#20 2010-03-30 11:46:02

BlackDeath

Gość

Witam.
Nazywam siê Joanna. Wiek chyba sobie pominê... choæ zdradzê i¿ jestem ju¿ dawno po podstawówce i gimnazjum. Mieszkam w zielonym województwie lubuskim. Miasta nie podam i tak nie znacie (to taka ma³a miejscowo¶æ.). Jak jeste¶cie dobrzy z historii to poszukajcie sobie miejsca w którym spotka³ siê Otton III  z Boles³awem Chrobrym (nie, nie chodzi mi o Gniezno) i sami zgadniecie gdzie w obecnej chwili przebywam.
Jestem gotk±, córk± i chrze¶cijank±. Rodzinê mam normaln±, rodzice nic do mnie nie maj±, praktycznie niczego nie zabraniaj±. Posiadam siostrê, szwagra i siostrzenicê oraz cota. Tyle i¿ kot jest zwierz±tkiem domowym a siostra z rodzin± mieszkaj± dalej ode mnie. W ¶rodowisku jestem znana w³a¶nie jako Czarna ¦mieræ (Black Death) ewentualnie Joan. Dla tych w szkole jestem satanistk±, nie obchodzi mnie z grubsza co o mnie mówi±... mam swój ¶wiat, swoich znajomych i swój cmentarz.
Kocham muzykê, bez niej nie istniejê. Gatunkowo muzykê któr± s³ucham okre¶la siê jako gothic & symfonic oraz folk, pagan, viking metal. Zespo³ów znam ca³e mnóstwo. Na³ogowo s³ucham: Dark snctuary, Lunatica, Cruachan, Eluveitie, Lilith, Stravaganazza jak i zespo³ Hunter.
Zainteresowania to prócz okultyzmu, demonologi, wampiryzmu interesujê siê zio³ami.
Co lubiê? Noc, cmentarz, muzykê, pisaæ (opowiadania, wiersze, my¶li), historiê (w szczególno¶ci ¶redniowiecze i renesans oraz okres II wojny ¶wiatowej w tym obóz w O¶wiêcimiu), gotycki ko¶ció³ w moim mie¶cie, Leo, Sarnê (Nie, nie jest zwierzêciem.), sw± rodzinê, Boga, swojego cota.
Uzale¿niona jestem... od oparów olejka eterycznego lawendowego, herbaty lawendowej, kawy, muzyki.
Du¿o czasu spêdzam równie¿ na medytacji, ale to ju¿ szczegó³.
Jak ju¿ wspomnia³a jestem chrze¶cijank±, moja wiara w Boga opiera siê g³ównie na modlitwie (gdy siê modlê czêsto le¿ê krzy¿em twarz± ku niebu, niezale¿nie od miejsca), czytaniu Pisma ¦wiêtego, do ko¶cio³a chodzê w tedy kiedy nie ma w nim ludzi. Nie lubiê tego t³umu moherowych beretów A ksi±dz i tak mam mnie za satanistkê. I tak z buta powiem ¿eby¶cie siê mnie nie bali xD nie nawracam ludzi je¶li sami tego nie chc± ^^
Tyle o mej skromnej osobie.
A no i prowadzê blog: http://xgrafomankax.blog.onet.pl/

#21 2010-04-01 13:42:56

czarna-inna

Dusza

2451740
Punktów :   

Hmm... te¿ by wypada³o co¶ powiedzieæ o sobie. Na imie mam Anka woj. ma³opolskie. I z pewno¶ci± ponad 12 lat. Interesujê siê poezj±, ró¿nymi subkulturami i muzyk±.
Wyznajê Satanizm Laveyañski, mo¿na powiedzieæ te¿, ¿e racjonalny. Wiêc mówiê o sobie, ¿e jestem pó³ Satanistka pó³ Gothk± a jaka jest prawda sama nie wiem.Mam równie¿ poci±g do krwi.Ma³y ale jest. Mam do tego jakby rozdwojenie ja¼ni. Jedn± po³ówk± jestem cz³owiekiem i zadaje siê z lud¼mi, drug± po³ówk± nienawidzê ludzi i chcê coraz bardziej oddaliæ siê od nich jednak wiedz±c, ¿e równie¿ jestem cz³owiekiem nienawidzê siebie. St±d moje zami³owanie do ¦mierci.
Interesuje siê vampiryzmem i okultystyk±. czêstym zajêciem jest przechadzka siê po cmentarzach.
Moim marzeniem jest nauczyæ siê ¶piewaæ growlem  ;D Jakby kto¶ nie mia³ ¿adnych ciekawych rzeczy do roboty mo¿e poczytaæ mojego ''¿yciowego'' bloga www.poranek-w-ciemnoscii.blog.onet.pl

Dziêkujê za uwagê i sory za przynudzanie

Ostatnio edytowany przez czarna-inna (2010-04-01 13:46:43)

† Dusza nigdy nie znajdzie siê w niebie, je¶li za ¿ycia cz³owiek w niebo nie wierzy³... †

#22 2010-04-25 00:07:58

luna

Wygnany

5885691
Punktów :   

Mam 20 lat i mieszkam w Krakowie. Jestem do¶æ znana w sieci pod pseudonimem Luna. Na imiê mam Klaudyna.

Mo¿na mnie znale¼æ m.in. na stronach:
http://blood-luna.ovh.org (biblioteka "wampirologii")
http://ksiezyc.ovh.org (moja prywatna skrytka na twórczo¶æ w³asn± i fascynacje)
http://lastfm.pl/user/blood-luna (profil LastFm)
http://klaudynaluna.deviantart.com (galeria fotografii i grafik/obrazów/rysunków)
http://www.darkplanet.pl/Razorblade-Kiss-user.html (portal spo³eczno¶ciowy darkplanet)
i wiele innych.

Znalaz³am to forum przypadkiem, akurat wybiera³am sobie ³ó¿ko, z ciekawo¶ci zamiast "³ó¿ko kute" wpisa³am "³ó¿ko gotyckie" i pojawi³ siê w±tek z tego¿ forum.

Od ponad 7 lat subkultura gotycka jest mi jako¶ tam bliska, chocia¿ nigdy nie mówi³am na siebie "gotka". Teraz bardziej z¿y³am siê z osobami w tym ¶rodowisku, byæ mo¿e dlatego ju¿ nie jestem taka zdystansowana i nie martwiê siê o to, czy odwa¿yæ siê na spotkania i rozmowy, czy nie - bo ju¿ mam to za sob±, te wszystkie imprezy, muzyka, ubrania, styl ¿ycia i my¶lenia - s± czê¶ci± mnie.

Wyst±pi³am w filmie re¿.Henryka Dederki pt. "Witajcie w mroku", aczkolwiek poniek±d traktujê to jako przygodê i b³±d m³odo¶ci. Bo pomimo ¿e premiera by³a niedawno, nagrania by³y ju¿ dawno temu...

Interesujê siê wieloma rzeczami i my¶lê, ¿e najbardziej bêdziecie w stanie mnie poznaæ poprzez moje wypowiedzi.

Zapraszam na stronê po¶wiêcon± wampirom i wampiryzmowi BLOOD LUNA oraz jej raczkuj±ce FORUM

#23 2010-05-03 01:10:39

DarkDream

Wygnany

12580745
Punktów :   

gdzie mogê obej¿eæ "witajcie w mroku"?  strasznie chcia³a bym to znów obje¿eæ ;p a nie wiem gdzie T.T  ...

Ból dodaje nam si³y

#24 2010-05-11 09:52:58

luna

Wygnany

5885691
Punktów :   

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]

Zapraszam na stronê po¶wiêcon± wampirom i wampiryzmowi BLOOD LUNA oraz jej raczkuj±ce FORUM

#25 2010-06-14 14:18:51

Arterist

Dusza

Punktów :   

Pozwólcie, ¿e ja równie¿ napomnê co nieco o swojej skromnej osobie. Interesujê siê jak, wiêkszo¶æ z Was, wampiryzmem. Ogólnie zjawiskami paranormalnymi i okultyzmem. Oprócz tego dosyæ niedawno zainteresowa³am siê fotografi± artystyczn±. Lubiê, gdy o wieczornej porze ga¶nie pr±d, a mieszkanie o¶wietlaj± tylko i wy³±cznie promienie ¶wiec. Uwielbiam zapach wilgotnej zieleni, powietrza po burzy oraz nocy. Poci±ga mnie wszystko co tajemnicze i nieodkryrte. Urodzi³am siê na jesieñ-jest to moja ulubiona pora roku. Na pewno nie nale¿ê do pustych s³uchaczek dennego popu. Zas³uchuje siê w metalu gotyckim, rocku gotyckim, a czasem nawet w rocku alternatywnym, synth rocku lub nawet folk metalu. Na co dzieñ nie mogê liczyæ na akcptacje towarzystwa. Nie tyle co przez styl, ale i charakter. Z reszt± od zawsze tak by³o. Mam w sobie ,,co¶'', co odpycha ode mnie ludzi. Jestem nieufna wobec nich, dlatego te¿ trudno nawi±zaæ ze mn± g³êbsz± znajom¶æ. Jesten nazywana ponurakien z tej racji, gdy¿ mam zupe³nie inne poczucie humoru. Nie ¶mieje sie z plastikowych gwiazdek. Rodzice tak jak i nauczyciele nie toleruj± mojego stylu, co jest bardzo uci±¿liwe. Wielu z Was opiswa³o swoje zami³owania do krwi. Co prawda je osobi¶cie jeszcze nie próbowa³am, aczkolwiek bardzo lubie jej widok...

#26 2010-06-17 18:58:24

Mishia

W³adca Piekie³

SkÄ…d: Obok Rybnika :)
Punktów :   

Hej, jestem nowa Parê razy odwiedzi³am to forum, a ¿e interesuje mnie subkultura gotycka i kocham wszystko co z ni± zwi±zane, postanowi³am siê zarejestrowaæ.
W grudniu skoñczê 16 lat, mieszkam w mie¶cie le¿±cego zaraz obok Rybnika (te¿ na R ). Jestem jedynaczk±, z czego siê baaardzo cieszê. Nie jestem ateistk± ani nic takiego, nale¿ê do wiary katolickiej i tego siê trzymam, nie zra¿aj± mnie ksiê¿a od siedmiu bole¶ci ani dziwne "przepisy" narzucane przez Ko¶ció³, poniewa¿ uwa¿am, ¿e ka¿dy powinien odnale¼æ w³asn± drogê do Boga.
Jesli chodzi o muzykê, to jak wszyscy tutaj, nienawidzê durnej plastikowej sieczki i elektronicznie przerabianych jêków. Jak muzyka to muzyka. Kocham Evanescence i Nirvanê, s³ucham te¿ Metallici i parê innych zespo³ów. Ostatnio spodoba³a mi siê Epica.
Uwielbiam sztukê i chcê siê tym zaj±æ w przysz³o¶ci, lubiê te¿ pisaæ powie¶ci, ¶piewaæ i graæ na pianinie.
Podziwiam Amy Lee, Kurta Cobaina, Beyonce i Victoriê Frances.
Mam konto na zapytaj.com.pl o tym samym nicku co tu, tam jest wiêcej o mnie napisane
To tyle ode mnie.

Lepiej ¶miaæ siê u psychiatry, ni¿ p³akaæ u psychologa.

#27 2010-06-18 08:36:23

Lover of Death

Kusiciel

Punktów :   

Mishia, witamy na forum.

"W zimnym u¶cisku gotyckiego ¶wiata..."

#28 2010-06-18 10:26:37

Arterist

Dusza

Punktów :   

Witaj Mishia. Witajcie wszyscy tutaj zebrani. Uzmys³owi³am sobie, ¿e zapomnia³am zrobiæ to ju¿ na pocz±tku, a wiêc z opuznieniem witam Was.

#29 2010-06-18 16:20:23

Mishia

W³adca Piekie³

SkÄ…d: Obok Rybnika :)
Punktów :   

A no dziêki za mi³e powitanie

Lepiej ¶miaæ siê u psychiatry, ni¿ p³akaæ u psychologa.

#30 2010-06-18 16:54:28

MortalVampire

Administrator

Punktów :   

No tak. Ma³y offtopic, ale to nic
Ja te¿  witam Was na forum ^ ^
Mam nadziejê, ¿e nie prêdko nas opu¶cicie.

Stopka forum

RSS