of kors
Scarlett napisał:
A tu jest fajniej
To prawda
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Boskie forum, jedyne, na którym mo¿na przeklinaæ
U mnie te¿ zmiana nie by³a nag³a, poza tym ja zawsze by³a dziwno, wiêc nie by³o to wielkim zaskoczeniem. Ale by³y osoby, które siê ode mnie odwróci³y, m.in. moja najlepsza przyjació³ka (ona s³ucha³a wiêcej punka i metalu, ja te¿ takiej muzyki s³ucha³am, ale im wiêcej s³ucha³am gotyku itp. to ona jakby coraz mniej mnie lubi³a)
a wiêc kurwa wyblu¼nijmy siê za wszystkie czasy kurwa cipa dupa chuj cycki moszna pochwa i wgl to ³echtaczka!!!
ps: cwel, pederasta, plastik i wgl
od razu lzej na sercu
FreaQ napisał:
a wiêc kurwa wyblu¼nijmy siê za wszystkie czasy kurwa cipa dupa chuj cycki moszna pochwa i wgl to ³echtaczka!!!
ps: cwel, pederasta, plastik i wgl
od razu lzej na sercu
Od kiedy s³owa jak moszna, pochwa, ³echtaczka, plastik, i "wgl" to przekleñstwa?
FreaQ gorzej ci? xD
Gość
No y .. za du¿o wypi³ xD
moja zmiana nie by³a za bardzo nag³a... zaczê³am siê ubieraæ na czarno...
jedna "kole¿anka" z klasy troche mnie obgadywa³a, i stwierdzi³a ¿e siê sta³am niedorobionym emo... wkurwi³am siê na maxa!!! a poza tym, kilku osobom nie podoba³o siê "to co z sob± zrobi³am"...lecz szczerze... mam ich gdzie¶...
w³a¶nie. najlepiej mieæ wyjebane
Przeklêty
Ja tam mia³am spokój. Ojciec stary punk rockowiec, który wychowywa³ mnie na muzyce black sabbath przyj±³ to na wyraz spokojnie. Tylko zwyk³ mówiæ do mnie "wied¼mo" albo "czarownico". Babcie troszkê pojêcza³y, ale te¿ siê uspokoi³y. A znajomi? Có¿ w gim zbiera³am mnóstwo artyku³ów o wszystkim co nadprzyrodzone a znajomi po¿yczali ode mnie segregator z tymi artyku³ami bo ich to ciekawi³o.
Pamiêtam jak moja babcia powiedzia³a do mnie na wiosnê co¶ takiego "Wiesz dziecko, ja ogl±da³am taki program w telewizji i oni tam powiedzieli, ¿e tylko do 18stki m³odzi ludzie ubieraj± siê na czarno. A Ty ju¿ dawno jeste¶ pe³noletnia i nic!"
Kusiciel
Najbardziej podoba³a mi siê reakcja mojej przyjació³ki ,,Bo¿e Klucha co ty z sob± zrobi³a¶!?". Ca³a reszta ¶wiata mnie zla³a przynajmniej w podstawówce. Przyzwyczaili siê bo ja zawsze by³am dziwna. Rodzina nie pozwala mi siê ubieraæ jak chcê bo matka nie chce ¿eby j± wzywano do szko³y. Strasznie mnie to wkurza bo np. jak mój kolega z klasy przyszed³ do szko³y w bluzie z wielkim napisem ,,CH.W.D.P Zero Tolerancji" to tylko pani od niemieckiego strzeli³a mu wyk³ad ¿e ,,nigdzie nie zajdzie z takimi has³ami" i koniec. ¯adnej afery, wiêc dlaczego mia³aby byæ w moim przypadku? Czarny kolor zakazany? D³ugie spódniczki s± niebezpieczne? Kogo¶ uduszono kiedy¶ koronk±? W klasie nie siedzi siê w toczku bo god³o? Ale moim starszym nic nie wyt³umaczysz. W domu mam piek³o przez moje jestestwo. Uwa¿aj± mnie za æpunkê, satanistkê itd, itp. Jak tylko posz³am do gimnazjum w zwi±zku z moj± subkultur± mia³am wiêcej nieprzyjemno¶ci. Szkolny pedagog siê mnie przyczepi³a kiedy przysz³am w gorsecie do szko³y. Powiedzia³a ¿e to zbyt wyzywaj±cy struj. Gdyby¶cie j± zobaczyli - kilo tapety, bia³e kozaczki, du¿e dekolty, obcis³e spodnie. Ale g³upszemu nie wyt³umaczysz. Dziêki mojej inno¶ci zakumulowa³am siê z fajnym metalem. Ale ¿eby nie by³o ¿e jestem strasznie jako¶ szykanowana - imponuje swoim stylem mojej kuzynce a i s±siedzi s± mn± zachwyceni ale to m³odzi ludzie, tolerancyjni.
Przeklêty
No wiesz takie has³a to norma, a ty siê wyró¿niasz dlatego do ciebie sie bêd± przyczepiaæ, a do takich pó³g³ówków nie.