of kors
Scarlett napisał:
A tu jest fajniej
To prawda
Fanatyczka XIII. Století
Boskie forum, jedyne, na którym można przeklinać
U mnie też zmiana nie była nagła, poza tym ja zawsze była dziwno, więc nie było to wielkim zaskoczeniem. Ale były osoby, które się ode mnie odwróciły, m.in. moja najlepsza przyjaciółka (ona słuchała więcej punka i metalu, ja też takiej muzyki słuchałam, ale im więcej słuchałam gotyku itp. to ona jakby coraz mniej mnie lubiła)
a więc kurwa wybluźnijmy się za wszystkie czasy kurwa cipa dupa chuj cycki moszna pochwa i wgl to łechtaczka!!!
ps: cwel, pederasta, plastik i wgl
od razu lzej na sercu
FreaQ napisał:
a więc kurwa wybluźnijmy się za wszystkie czasy kurwa cipa dupa chuj cycki moszna pochwa i wgl to łechtaczka!!!
ps: cwel, pederasta, plastik i wgl
od razu lzej na sercu
Od kiedy słowa jak moszna, pochwa, łechtaczka, plastik, i "wgl" to przekleństwa?
FreaQ gorzej ci? xD
Gość
No y .. za dużo wypił xD
moja zmiana nie była za bardzo nagła... zaczęłam się ubierać na czarno...
jedna "koleżanka" z klasy troche mnie obgadywała, i stwierdziła że się stałam niedorobionym emo... wkurwiłam się na maxa!!! a poza tym, kilku osobom nie podobało się "to co z sobą zrobiłam"...lecz szczerze... mam ich gdzieś...
właśnie. najlepiej mieć wyjebane
Przeklęty
Ja tam miałam spokój. Ojciec stary punk rockowiec, który wychowywał mnie na muzyce black sabbath przyjął to na wyraz spokojnie. Tylko zwykł mówić do mnie "wiedźmo" albo "czarownico". Babcie troszkę pojęczały, ale też się uspokoiły. A znajomi? Cóż w gim zbierałam mnóstwo artykułów o wszystkim co nadprzyrodzone a znajomi pożyczali ode mnie segregator z tymi artykułami bo ich to ciekawiło.
Pamiętam jak moja babcia powiedziała do mnie na wiosnę coś takiego "Wiesz dziecko, ja oglądałam taki program w telewizji i oni tam powiedzieli, że tylko do 18stki młodzi ludzie ubierają się na czarno. A Ty już dawno jesteś pełnoletnia i nic!"
Kusiciel
Najbardziej podobała mi się reakcja mojej przyjaciółki ,,Boże Klucha co ty z sobą zrobiłaś!?". Cała reszta świata mnie zlała przynajmniej w podstawówce. Przyzwyczaili się bo ja zawsze byłam dziwna. Rodzina nie pozwala mi się ubierać jak chcę bo matka nie chce żeby ją wzywano do szkoły. Strasznie mnie to wkurza bo np. jak mój kolega z klasy przyszedł do szkoły w bluzie z wielkim napisem ,,CH.W.D.P Zero Tolerancji" to tylko pani od niemieckiego strzeliła mu wykład że ,,nigdzie nie zajdzie z takimi hasłami" i koniec. Żadnej afery, więc dlaczego miałaby być w moim przypadku? Czarny kolor zakazany? Długie spódniczki są niebezpieczne? Kogoś uduszono kiedyś koronką? W klasie nie siedzi się w toczku bo godło? Ale moim starszym nic nie wytłumaczysz. W domu mam piekło przez moje jestestwo. Uważają mnie za ćpunkę, satanistkę itd, itp. Jak tylko poszłam do gimnazjum w związku z moją subkulturą miałam więcej nieprzyjemności. Szkolny pedagog się mnie przyczepiła kiedy przyszłam w gorsecie do szkoły. Powiedziała że to zbyt wyzywający struj. Gdybyście ją zobaczyli - kilo tapety, białe kozaczki, duże dekolty, obcisłe spodnie. Ale głupszemu nie wytłumaczysz. Dzięki mojej inności zakumulowałam się z fajnym metalem. Ale żeby nie było że jestem strasznie jakoś szykanowana - imponuje swoim stylem mojej kuzynce a i sąsiedzi są mną zachwyceni ale to młodzi ludzie, tolerancyjni.
Przeklęty
No wiesz takie hasła to norma, a ty się wyróżniasz dlatego do ciebie sie będą przyczepiać, a do takich półgłówków nie.