#106 2011-01-18 12:30:18

Scarlett

Najwyższa zajebistość

12562953
Call me!
Punktów :   

Re: Marzenia senne

Kurookami napisał:

Ciekawe masz sny, i najwyrazniej stale lacze z podswiadomoscia, skoro je pamietasz... Zboczenstwa XD

A ja z kolei powracam, wraz z ponownymi odwiedzinami i Morfeusza (nie mylic z Morfiniuszem, ani z murzynem z Matrixa), do starych dobrych, krwawych rzezni... Ale tym razem Dziadijka Morfi z lekka przesadzil... Snilem, ze ide na spotkanie z moja narzeczona, ubrany bylem w czern, ale przetykana szkarlatem. Tkniety dziwnym przeczuciem przyspieszylem kroku, zblizajac sie do umowionego miejsca, jednoczesnie wsadzilem w zeby papierosa, czujac ze drza mi rece. Skupiajac sie na zapalniczce, ktora jak zwykle nie chciala odpalic, nie patrzylem gdzie juz jestem, i nie odnotowalem, ze ona jest tuz przede mna... I wtedy zapalniczka zaskoczyla, ale w momencie kiedy plomien nadgryzl tyton, zgasl zalany deszczem... Z przerazeniem ktorego dawno nie czulem stwierdzilem, ze jest to deszcz krwii... Jej krwii... Stojaca za nia postac, ktorej nie widzialem dokladnie przez lzy, podciela jej gardlo... Zauwazylem tylko wycofywane ostrze... Krzyczac pelnymi plucami zlapalem jej osuwajace sie bezwladnie cialo, jeszcze zanim upuszczony papieros dotknal ziemi... Ten krzyk trwal jeszcze kiedy sie obudzilem, placzac krwia z zewnetrznych kacikow oczu...

:O

Mi zaś dzisiaj śniły się jakieś słodkie lesbijki xD

Pojedynczy kwiat na rogu uliczki...
Gdy spoglądam w niebo, ostatnie płatki śniegu opadają mi na dłoń...

#107 2011-01-19 11:06:09

Loretta

Wygnany

Punktów :   

Dobra, przysięgam, że akurat wczoraj niczego nie paliłam, a sny były jak zwykle...oryginalne.
A. Śnił mi się zmywacz do paznokci. Ot, różowa buteleczka zmywacza stojąca na jakimś sliniku, albo innej gigantycznej, czarnej i ruchliwej maszynie. A ten zmywacz sobie tak stał i ja się na niego patrzyłam. I tyle.
B. A potem, i tu nie jestem do końca pewna, czy to był sen, śniła mi się moja głupawka. Mi od czasu do czasu odwala, ot tak, wszak tlen jest wielce odużającym gazem. I nagle zaczynam np. śpiewać do widelca, albo lizać lodówkę. I wczoraj właśnie w takiem stanie kładłam się spać, a potem mi się śniło (albo nie) że wstaję i właże do szafy, a tam taki kościotrup z hawajskim wieńcem na szyi, i się do mnie uśmiecha. No to ja się uśmiechnęłam do niego i tańczyłam z nim taniec hula w tej szafie.

Nie, nie mam stwierdzonej żadnej choroby psychicznej. xD

Nie znasz dnia, ani godziny...
Znam je tylko ja!!

#108 2011-01-19 12:06:56

Mishia

Władca Piekieł

Punktów :   

Rany ja dzisiaj wstałam o 12:50! O_o
A śniło mi się że latałam jak debil po szmateksach i szukałam czarnych gaci, które mogę pociąć (chyba zbyt wielką wagę przykładam do ubrań, potem śnią mi się takie rzeczy). W ostatnim pokłóciłam się z ekspedientką, która wzięła mi za dużo kasy i mi kazała podpisać coś do sądu (WTF?). Gaci nie kupiłam.

Lepiej śmiać się u psychiatry, niż płakać u psychologa.

#109 2011-01-19 16:28:30

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Loretta napisał:

Dobra, przysięgam, że akurat wczoraj niczego nie paliłam, a sny były jak zwykle...oryginalne.
A. Śnił mi się zmywacz do paznokci. Ot, różowa buteleczka zmywacza stojąca na jakimś sliniku, albo innej gigantycznej, czarnej i ruchliwej maszynie. A ten zmywacz sobie tak stał i ja się na niego patrzyłam. I tyle.
B. A potem, i tu nie jestem do końca pewna, czy to był sen, śniła mi się moja głupawka. Mi od czasu do czasu odwala, ot tak, wszak tlen jest wielce odużającym gazem. I nagle zaczynam np. śpiewać do widelca, albo lizać lodówkę. I wczoraj właśnie w takiem stanie kładłam się spać, a potem mi się śniło (albo nie) że wstaję i właże do szafy, a tam taki kościotrup z hawajskim wieńcem na szyi, i się do mnie uśmiecha. No to ja się uśmiechnęłam do niego i tańczyłam z nim taniec hula w tej szafie.

Nie, nie mam stwierdzonej żadnej choroby psychicznej. xD

To mnie rozjebało xD

A mi dzisiaj śniło się parę rzeczy, mój eks-narzeczony (który wynajmuje ze mną pokój) mówił, że w pewnym momencie zaczęłam się śmiać przez sen jak wariatka xD A ja nie pamiętam, co mi się wtedy śniło ^^'

To, co pamiętam, to że kupowałam zajebiste ciemnofioletowe glany

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z tłumaczeniami tekstów zespołu XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z tłumaczeniami tekstów zespołu Bratrstvo Luny.

#110 2011-01-19 16:34:31

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Takie śmieszne nie były, śmieszne są w jakieś wzorki Ja mam czarne z bordowymi przetarciami

BRATRSTVO LUNY TEAM

http://xiiistoleti.wordpress.com/ - mój blog z tłumaczeniami tekstów zespołu XIII. Století.

https://bratrstvoluny.wordpress.com/ - mój blog z tłumaczeniami tekstów zespołu Bratrstvo Luny.

#111 2011-01-19 16:49:20

Scarlett

Najwyższa zajebistość

12562953
Call me!
Punktów :   

Ja glany też zwykłe czarne preferuję. najlepiej 10-tki.
Ale baaardzo mi się podobają platformy z ok 13cm podeszwami xD

#112 2011-01-19 17:02:55

Scarlett

Najwyższa zajebistość

12562953
Call me!
Punktów :   

Tak kochanie mam :3 Niewielki jak ja sama.

#113 2011-01-19 17:15:03

Scarlett

Najwyższa zajebistość

12562953
Call me!
Punktów :   

Bo jestem niska

#114 2011-01-19 18:56:09

Sybilla_Bathory

Przeklęty

Punktów :   

Ja proponuje założyć osobny temat dla Scarlett i Wilka gdzie będą mogli sobie słodzić do woli : )

„Tam gdzie twe płomienie wciąż liżą me uda
a me żebra pękają łamane twym kołem.
Taka kobieta nie wstydzi się umierać.
Ja jestem właśnie taka.”

#115 2011-01-19 19:03:35

Scarlett

Najwyższa zajebistość

12562953
Call me!
Punktów :   

Suuodko ^^

#116 2011-01-19 19:14:20

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Ja już próchnicy od tej suuuodkości waszej dostaję

BRATRSTVO LUNY TEAM

#117 2011-01-19 20:13:25

Sybilla_Bathory

Przeklęty

Punktów :   

a mnie mdli ; p

„Tam gdzie twe płomienie wciąż liżą me uda
a me żebra pękają łamane twym kołem.
Taka kobieta nie wstydzi się umierać.
Ja jestem właśnie taka.”

#118 2011-01-19 21:08:24

Scarlett

Najwyższa zajebistość

12562953
Call me!
Punktów :   

Ostatnimi czasy w ogóle nie śnię o mej śmierci. Miło

#119 2011-01-22 18:49:15

Johana_MarieXIII

Fanatyczka XIII. Století

Punktów :   

Mój sen wczorajszy w pociągu był zryty xD Śmiałam się przez sen, wszyscy, którzy byli se mną w przedziale też pewnie ze mnie mieli pompę (wiem, że się śmiałam, bo obudziłam się ze śmiechu) xD We śnie stałam sobie w takim składziku, jaki mam koło kuchni w mieszkaniu w pokoju, który wynajmuję (tam stoją jakieś szczotki, odkurzacz, słoiki itd.), tam stoją jakieś regały, i na samej górze tuż pod sufitem siedział sobie taki czarny kot, który wysuwał głowę w moim kierunku i tak głowa powiększała mu się tak jak na kreskówkach xD Miał takie jaskrawozielone oczy i nikdy nie widziałam, kiedy znowu tan swój łeb do mnie zbliży, patrzyłam na niego ze strachem, a zarazem z rozbawieniem, śmiałam się, ale dosyć nerwowo, jego widok był dla mnie zarówno śmieszny, jak i niepokojący ^^'' Za każdym razem, jak się go bałam przytulałam się do M. (który mi się podoba), a on się ze mnie śmiał, ale nie tak złośliwie ^^''
Podejrzewam, że wynikało to z naszej wymiany zdań parę dni temu, jak ja mu napisałam, że ja wszystkim przynoszę pecha jak jakiś czarny kot z przesądów, a on odpisał, że jak dotąd czarne koty przynosiły mu tylko szczęście...

Dzisiajszy sen pamiętam tylko w urywkach, na pewno była scena, że siedziałam obok Katky (moja przyjaciółka) w pokoju, który wynajmuję, siedziałyśmy blisko siebie na kanapie i ona płakała, nie umiała mi powiedzieć dlaczego płacze... A ja próbowałam ją pocieszać... To nie takie dziwne, bo wczoraj zadręczałam się tym, że ona jest smutna i nie wie dlaczego i bardzo chciałam być blizko niej...  Poza tym występowało w tym śnie też jakieś niemowlę ok. 3-miesięczne, słodkie i... moje... Fajnie by było... Trzymałam je na rękach, patrzyłam się jak śpi, na małe dłonie... To nie do opisania... Dosyć często mam takie sny.

BRATRSTVO LUNY TEAM

#120 2011-01-23 19:06:46

Mishia

Władca Piekieł

Punktów :   

A mnie się wczoraj śniło, że spotkałam Marilyna Mansona i z nim normalnie rozmawiałąm i sie okazało, że on jesr również iluzjonistą

Lepiej śmiać się u psychiatry, niż płakać u psychologa.

Stopka forum

RSS