Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Mądrzy ludzie nazywają to chorobą sierocą.
Też się również, jak ładnie to ujęliście/łyście, "chlastałem", ale nie uważam tego za fobię.
Co do dziwactw, jak mama chce się do mnie przytulić to uciekam niby nic, ale ostatnio przez to wylałem zupę.
A kiedyś koleżanka z gimnazjum, która mi się nawet podobała, objęła mnie do zdjęcia w grupie. Po moim wzroku szybko opuściła rękę z moich pleców
Nie to, że nie lubię, ale żyję średniowieczem, urodziłem się nie w moim czasie. Do przytulenia trzeba coś czuć. Jak mnie kolega/koleżanka dotknie w kolano, ramię (no czasem się zdarzy jak się chodzi do szkoły, normalne ) to się na nich patrzę spod byka i szybko cofają ręce
Też tam nie jestem taka do przytulania i w ogóle nie ufam za bardzo ludziom. Przytulam się tylko do rodziny i chłopaka. A z rodziny tylko do mamy i jednego z braci. Do taty i do drugiego tak jakoś... dziwnie. W szkole jak mnie ktoś za ramie raz złapał to ze schodów spadłam, a jak mnie jedna osoba próbowała połaskotać to mu z łokcia w nos strzeliłam (odruchowo).
Fanatyczka XIII. Století
NKienawidzę jak ktoś nieznajomy mnie dotyka, nawet przez przypadek, np. w autobusie, brr...
Marie_JohanaXIII napisał:
NKienawidzę jak ktoś nieznajomy mnie dotyka, nawet przez przypadek, np. w autobusie, brr...
O tym właśnie mówię
Ale nie szczędzę sobie przytulania z dziewczyną
Choć ona ma nieco inne zapatrywania, ale to już inna sprawa.
Ja tam znam mojego chłopaka od podstawówki, ale jak się związaliśmy to był pewien czas "ograniczonego dostępu". Przytulanie - owszem, ale nic po za tym. Dopiero jak mnie po raz pierwszy pocałował to się przełamałam i się od przytulania itp. nie może mój chłopak z mojej strony odpędzić (a ja z jego).
Thera Santoryn napisał:
"Lubię się kołysać w przód i w tył..."
Ja mam podobnie, ale to jakoś tak samo się mi robi XD
To u mnie niestety właśnie coś o podłożu choroby sierocej.
Też tak mam. Najczęściej w ramach okresu.
Thera Santoryn napisał:
Cóż, każdy na coś choruje. Ja np. mam zmiany nastrojów, raz jestem agresywna, innym razem śmieje się jak głupia jeszcze innym płaczę i mam doła.
Czyżby dojrzewanie?
Albo tabletki antykoncepcyjne. Po nich mi odbija niemiłosiernie. ^^
Jak mi kiedyś dziewczyna powiedziała, że brała, to ja takie oczy i: A po co?
Myślałem, że chciała od nich schudnąć, bo nie śmiałem twierdzić, że mnie zdradziła, bo my nie jesteśmy w aż tak bliskich kontaktach.
Szczęściem okazały się żartem.
"-(...)stwierdzono wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa, agresji, gwałtownych wybuchów gniewu, a także wybujały temperament.
- U każdej baby można stwierdzić coś takiego - Zadrwił Geralt." Ostatnie Życzenie