Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Dobrze jak mieszka w innym kraju...
Gość
Czasami mi siê wydaje, ¿e my siê bardzo rozumiemy ^^
Mimo wszystko ^^
Hm, nie.
Zale¿y o czym/o kim mówisz.
Wygnany
A mi znacznie czê¶ciej na trze¼wo zdarza siê obijaæ o ¶ciany itp a jak siê napije bynajmniej tego nie zauwa¿am XD
Jak kto¶ siê napije to zazwyczaj wielu rzeczy nie zauwa¿a.
Mi siê zdarzy³o nie zauwa¿yæ, ¿e po pewnej dawce alkoholu nie odró¿ni³am puszki piwa od butelki, i usilnie stara³am siê otworzyæ puszkê otwieraczem do butelek. \m/
Kusiciel
a ja bojê siê paj±ków
Dusza
A ja chyba nie mam fobii. Czasami siê tylko bojê, jak rodzice wracaj± z wywiadówki... A tak na powa¿nie, to czêsto zastanawiam siê, co dzieje siê z nami po ¶mierci, i to mnie wpêdza w ponury nastrój
Gość
eh... Jak ju¿ o tym mowa, to u mnie wróci³y ataki anorektyczno bulimiczne, ajk ja to nazywam.
Przez ca³y dzieñ paniczny wstrêt do jedzenia, wymioty na jego widok itd. a od oko³o 22 wpierdalam jak powalona, co sie koñczy znowu wymiotami...
Ostatniego paj±ka udupi³am gazem jak hitlerke, bo zapêdzi³am go w róg i zadusi³am lakierem do w³osów. :3
Mi tam szkoda zabijaæ nawet paj±ka. Chyba,¿e nie mam wyj¶cia. W innym wypadku po prostu go wyrzucam za okno.
Ju¿ siê bojê twojego brata. A paj±ków siê bardziej brzydzê ni¿ bojê.
Nie rozumiem, co strasznego jest w paj±kach.
S± wielkie, w³ochate, maj± dziwny odw³ok i g³owê i oczy (z oczami to ju¿ mówiê o takich WIELKICH) i patrz± siê na mnie jak na przek±skê. Spuszczaj± siê po swoich sieciach na g³owy niczego nie¶wiadomych, niewinnych ludzi i skradaj± siê po ich ciele... brrrrrr... koszmar.