Kiedy¶ próbowa³am wyrzuciæ paj±ka z akademikowej ³azienki. Nie da³ siê jeszcze w pewnym momencie zacz±³ mnie goniæ, a by³ wielki, czarny i mia³ takie paskudne czu³ki. Dobrze,ze ju¿ nie mieszkam w tamtym akademiku(wyprowadzi³am siê z innych powodów).
Mo¿e nie s± przyjemne, ale ¿eby siê ich od razu baæ?
No ja siê bojê.
Heh. Co roku jestem nad jeziorem i tam to ju¿ jest koszmar. Wielkie, szare, w³ochate paj±ki z 5 cm odw³okiem i czterema parami czarnych ¶lepji. A jak ostatnio by³am na koloniach (za rok nie bêdê mog³a ju¿ jechaæ D; ) to mi siê trafi³ pokój z balkonem do którego dochodzi³y ga³êzie jakiego¶ drzewa. Tam by³o ca³e gniazdo! Dobra, chyba mamy lekki off topic. ^^
Ostatnio edytowany przez Kali (2012-03-18 19:04:57)
Widzia³am kiedy¶ w encyklopedii takiego jak opisujesz.
Ohydny by³. Ponoæ ka¿da para oczu s³u¿y mu na innym etapie polowania. brr
Moze to g³upie ale od zawsze bawi³o mnie rzucanie paj±kami w dziewczyny
Od najmlodszych lat trzymalam sie w towarzystwie chlopakow i to sie nie zmienilo bo nadal wole przyjaznic sie z facetami. Ale to juz offtop
HEJ, CIEKAWE CZEMU ALEKSANDER, NIE WYBAWIA MNIE Z OPRESJI PRZED PAJ¡KAMI :C
<aleksander, mój kot>
Pewnie jakbym go zawo³a³a, takim piskliwym g³osikiem, jak to zawsze gdy znajdê to obrzydliwe stworzenie, popatrzy³by siê jak na idiotkê i poszed³ spaæ :C
Nienawidzê paj±ków :C Mogê siê do³±czyæ do waszego klubu antyfanów paj±ków.
Jakie¶ inne fobie? Hm, winda. Ta, zdecydowanie nienawidzê je¼dziæ wind±. Ale to te¿ z takich typowych fobii.
Ogólnie pewnie trochê by siê jeszcze znalaz³o, ale jako¶ nic nie przychodzi mi teraz do g³owy. Hm, mo¿e czas spaæ po tak mêcz±cym dniu? Zdecydowanie.
Apropos Kotos- jak mi sie przypadkiem (chroñ Odynie) Elizabeth z Agrafkowym Paskudem skrzy¿uje, to chêtnym podrzucê kociaki- wprawdzie nie gwarantujê, ¿e po matce nie odziedzicz± socjopatycznych sk³onno¶ci (które nie dotycz± jedynie najbli¿szych jej ludzi- mnie i Johanki, ewentualnie zanikaj± w czasie rui), a po ojcu sk³onno¶ci do wypró¿niania siê wszêdzie z wyj±tkiem kuwety, ale gwarancjê dajê, ¿e bêd± sUodziutkie i wpiernicz± ka¿dego robala
A z dziwactw- hmmm, specjalista stwierdzi³, ¿e mam jakie¶ zaburzenia na tle depresyjnym, wiêc muszê trochê to poleczyæ. Ale có¿- czasem bywa
Ostatnio edytowany przez Herr Grav (2012-04-04 21:57:59)