Kiedyś próbowałam wyrzucić pająka z akademikowej łazienki. Nie dał się jeszcze w pewnym momencie zaczął mnie gonić, a był wielki, czarny i miał takie paskudne czułki. Dobrze,ze już nie mieszkam w tamtym akademiku(wyprowadziłam się z innych powodów).
Może nie są przyjemne, ale żeby się ich od razu bać?
No ja się boję.
Heh. Co roku jestem nad jeziorem i tam to już jest koszmar. Wielkie, szare, włochate pająki z 5 cm odwłokiem i czterema parami czarnych ślepji. A jak ostatnio byłam na koloniach (za rok nie będę mogła już jechać D; ) to mi się trafił pokój z balkonem do którego dochodziły gałęzie jakiegoś drzewa. Tam było całe gniazdo! Dobra, chyba mamy lekki off topic. ^^
Ostatnio edytowany przez Kali (2012-03-18 19:04:57)
Widziałam kiedyś w encyklopedii takiego jak opisujesz.
Ohydny był. Ponoć każda para oczu służy mu na innym etapie polowania. brr
Moze to głupie ale od zawsze bawiło mnie rzucanie pająkami w dziewczyny
Od najmlodszych lat trzymalam sie w towarzystwie chlopakow i to sie nie zmienilo bo nadal wole przyjaznic sie z facetami. Ale to juz offtop
HEJ, CIEKAWE CZEMU ALEKSANDER, NIE WYBAWIA MNIE Z OPRESJI PRZED PAJĄKAMI :C
<aleksander, mój kot>
Pewnie jakbym go zawołała, takim piskliwym głosikiem, jak to zawsze gdy znajdę to obrzydliwe stworzenie, popatrzyłby się jak na idiotkę i poszedł spać :C
Nienawidzę pająków :C Mogę się dołączyć do waszego klubu antyfanów pająków.
Jakieś inne fobie? Hm, winda. Ta, zdecydowanie nienawidzę jeździć windą. Ale to też z takich typowych fobii.
Ogólnie pewnie trochę by się jeszcze znalazło, ale jakoś nic nie przychodzi mi teraz do głowy. Hm, może czas spać po tak męczącym dniu? Zdecydowanie.
Apropos Kotos- jak mi sie przypadkiem (chroń Odynie) Elizabeth z Agrafkowym Paskudem skrzyżuje, to chętnym podrzucę kociaki- wprawdzie nie gwarantuję, że po matce nie odziedziczą socjopatycznych skłonności (które nie dotyczą jedynie najbliższych jej ludzi- mnie i Johanki, ewentualnie zanikają w czasie rui), a po ojcu skłonności do wypróżniania się wszędzie z wyjątkiem kuwety, ale gwarancję daję, że będą sUodziutkie i wpierniczą każdego robala
A z dziwactw- hmmm, specjalista stwierdził, że mam jakieś zaburzenia na tle depresyjnym, więc muszę trochę to poleczyć. Ale cóż- czasem bywa
Ostatnio edytowany przez Herr Grav (2012-04-04 21:57:59)