Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Dobrze jak mieszka w innym kraju...
Gość
Czasami mi się wydaje, że my się bardzo rozumiemy ^^
Mimo wszystko ^^
Hm, nie.
Zależy o czym/o kim mówisz.
Wygnany
A mi znacznie częściej na trzeźwo zdarza się obijać o ściany itp a jak się napije bynajmniej tego nie zauważam XD
Jak ktoś się napije to zazwyczaj wielu rzeczy nie zauważa.
Mi się zdarzyło nie zauważyć, że po pewnej dawce alkoholu nie odróżniłam puszki piwa od butelki, i usilnie starałam się otworzyć puszkę otwieraczem do butelek. \m/
Kusiciel
a ja boję się pająków
Dusza
A ja chyba nie mam fobii. Czasami się tylko boję, jak rodzice wracają z wywiadówki... A tak na poważnie, to często zastanawiam się, co dzieje się z nami po śmierci, i to mnie wpędza w ponury nastrój
Gość
eh... Jak już o tym mowa, to u mnie wróciły ataki anorektyczno bulimiczne, ajk ja to nazywam.
Przez cały dzień paniczny wstręt do jedzenia, wymioty na jego widok itd. a od około 22 wpierdalam jak powalona, co sie kończy znowu wymiotami...
Ostatniego pająka udupiłam gazem jak hitlerke, bo zapędziłam go w róg i zadusiłam lakierem do włosów. :3
Mi tam szkoda zabijać nawet pająka. Chyba,że nie mam wyjścia. W innym wypadku po prostu go wyrzucam za okno.
Nie rozumiem, co strasznego jest w pająkach.
Są wielkie, włochate, mają dziwny odwłok i głowę i oczy (z oczami to już mówię o takich WIELKICH) i patrzą się na mnie jak na przekąskę. Spuszczają się po swoich sieciach na głowy niczego nieświadomych, niewinnych ludzi i skradają się po ich ciele... brrrrrr... koszmar.