Ja te¿ siê lubie baæ. Ha ha ha (upiorny ¶miech szaleñca)! Jestem nienormalna! ;D
Gość
Oj tam zaraz nienormalna ^^
A ja uwielbiam byæ gryziona ^^ Nie do krwi, ani jako¶ specjalnie mocno, bo mam niski próg bólu, ale tak lekko, tak hm... czule ^^
I ja lubiê gry¼æ Szczególnie po uszach (chocia¿ moich zazwyczaj innym nie dale nawet dotkn±æ), no i jeszcze w kilka miejsc, ale to ju¿ inna bajka (bez domys³ów proszê!). Jako¶ mi siê to podoba i drugiej stronie zazwyczaj te¿, wiêc czemu nie? ^^
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Taki fetysz zapewne ;P
Lubiê spaæ wczesnym wieczorem zwiniêta w kulkê samej w domu.
Gość
Moje gryzienie fetysz? Hm... Nie nazwa³abym tak tego. No ale mo¿e ciutkê masz racjê ^^
Nie no... gryzienie jest naprawdê przyjemne... szczególnie jak to robi mój ch³opak. A sama gry¼æ te¿ bardzo lubiê. Je¶li chodzi o gryzienie do krwi to... tylko dla samej krwi. Chocia¿ w sumie ju¿ dawno kogo¶ tak nie gryz³am.
To ja chyba te¿ mam taki lekki fetysz z gryzieniem. A¿ mnie dreszcze przechodz±.
Gość
Jest nas wiêcej
Ja albo gryzê w walce (co nie jest fajne), albo z uczuciem.
Ja nie mam kogo gry¼æ.
\m/
Gość
No ja niestety na dana chwilê te¿ nie...
Chocia¿ sama siebie tez gryzê czasami (ale to nie¶wiadomie podczas snu), ale to nie to samo ^^
Ostatnio czêsto s³ysz± gro¼by ¿e mi kto¶ uszy odgryzie
Ale moje uszy s± nietykalne zazwyczaj
Ja ogryzam skórki przy koniuszkach palców na³ogowo, nawet teraz >_>
Gość
Ja te¿ ^^
Mia³am niestety fazê na obgryzanie paznokci przez pó³ mojego ¿ycia, ale sie mobilizuje i ju¿ 2 tyg. nie obgryzam ^^
Gość
Pochlastaæ
O fuck
Ja te¿ siê kiedy¶ chlasta³am i do teraz mam blizny na nadgarstkach i ogólnie na ca³ych rêkach. Koszmarny widok, szczególnie jak skóra mi sinieje, bo mam s³abe ci¶nienie. Na szczê¶cie chlastaæ siê przesta³am, bo dosz³am do wniosku, ¿e to g³upie i bez sensu. W koñcu gryzienie jest przyjemniejsze!
Co to w ogóle za dziwne okre¶lenie 'chlastaæ siê'? x_x Brzmi jak wymuszone podkre¶lenie, jak ostre by³o wasze ostatnie spotkanie z ostrym przedmiotem...
Lubiê siê ko³ysaæ w przód i w ty³...
Gość
Ja mam z³e wspomnienia co do ko³ysania siê o.O
Moja wyobra¼nia dorabia sobie z pó³cieni rózne postacie i w 2 gimnazjum na wycieczce widzia³m kiwajac± siê dziewczynkê, która pó¼niej krzyknê³a, a sie okaza³o ze to by³ mój krzyk :O