Ja na przyk³ad czujê przemo¿n± chêæ zadawania bólu innym ludzi±... czy to zakrawa na sadyzm?? Ale ostatnimi czasy to ju¿ mi nie wystarcza potrzebowa³em nowych bod¼ców... i wtedy wyprubowa³em na sobie niektóre auto-tortury... efekty by³y ciekawe Jak s±dzicie czy to oznacza ¿e mam zryty mózg??
Kusiciel
niee.... no.. tylko troszke ;p ¿artuje ka¿dy jest inny i nie mo¿na powiedzieæ, czy kto¶ jest zryty czy nie
Przeklêty
Moim zdaniem ka¿dy ma jakiego¶ schiza;) Który prêdzej czy pó¼niej z cz³owieka wychodzi.
Ja tam mam ciêzki lêk przed b±kami, osami, trzmielami i innymi ciulstwami. Kiedys wjeba³em siê u ciotki na strych i by³o tam gniazdo szerszeni albo innego gówna. Dosta³em tak± serie u¿±dleñ, ¿e uratowa³ mnie fakt i¿ ciotka zajeba³a mi adrenalin± . Pó¼niej jaka¶ kofeinka i te sprawy i szpital ^^.
I 3 dni na oddziale . Skoñczy³o siê szczê¶liwie, ale czasem widz±c ose albo co¶ lataj±cego mogê wpa¶æ w panike i zwyczajnie spierdoliæ z miejsca zdarzenia
Hmm powiadacie denerwowanie siê . Ja siê tam ¿adko denerwuje, ;)ju¿ mam tak zryt± banie od tej ochrony, ¿e mam wyjebane i siê nie przejmuje gdy kto¶ ma do mnie pretensje. Zw³aszcza, gdy cz³owiek ju¿ wstaje z nastawieniem, ¿e bd s³ucha³, albo zostanie zjebany za kogo¶. ) Nie abym mówi³, ¿e ja jestem idealny, bo te¿ zbiera³em opierdol za siebie.
Kilka razy w ¿yciu siê wkurwi³em, np. jak najebanych 2 panków chcieli na jabola ode mnie i od kumpla a dostali pocisk, ¿e maj± siê roboty chwyciæ ^^.
To sie wkurwili chyba ch³opaki i zaczêli wje¿d¿aæ na starych ^^. W koñcu co¶ we mnie pêk³o . To kurwa tylko glany i ³ancuchy przy spodniach w powietrzu fruwa³y A to by³ sierpien 2010
A rzecz siê dzia³a na Gliwickiej k/Imaxu. Przed udaniem siê do Mega Clubu na Hardy . Browarka sobie chcialem wypiæ tylko
Fakt jest czêsto taki, ¿e boje siê z ludzmi laæ. Bo mam t± ¶wiadomo¶æ, ¿e mogê temu zawodnikowi co¶ zrobiæ .Boje siê konsekwencji, za równo w kwestii odszkodowañ jak i karnych ^^, ale tak¿e nie chce mieæ pó¼niej cz³owieka na sumieniu. A je¿eli wiem, ¿e jest lepszy zawodnik to po prostu spierdalam z miejsca zdarzenia . Albo nie wdaje siê w dyskusje
Ostatnio edytowany przez KaMoL (2011-06-28 21:09:14)
Wygnany
¶mieræ nie jest najgorsza
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Thera napisał:
Ja siê boje ¶mierci...tego,¿e nigdy nie trafiê do Raju:/
a ja sie wlasnie balam ze kiedykolwiek tam trafie.
na szczescie teraz nie ma na to szans...
Nie b±d¼ tego taka pewna ka¿dy mo¿e tam trafiæ inn± drog±. I jestem pewien ¿e masz wiêksze szanse ni¿ ja.
Oby nie. jesli istnieje Bog to z pewnoscia mnie nienawidzi.
W sumie to nie wiem co on tam sobie o mnie my¶li, ale gdyby ko¶ció³ katolicki wprowadzi³ co¶ takiego jak ¶wiêta zemsta( ¿e masz prawo siê m¶ciæ i jes to uczynek dobry) to ja nie do¶æ ¿e nie by³ bym heretykiem tylko ju¿ by³ bym ¶wiêtym
cudownie
Wyzal sie kochana, po to jest to forum
Za swojego czasu tez sie wozny balam xD miala taka wielka miotle :O
No to skoro jest taki pe³ny mi³o¶ci i przebaczenia to czemu nie wybaczy szatanowi i nie we¼mie go do raju razem ze wszystkimi przeklêtymi ??
Haha, Bog kaze zabijac, tylko rasa ludzka jest tak slepa, ze smie wierzyc, ze zabijaja w dobrej sprawie...