Ja na przykład czuję przemożną chęć zadawania bólu innym ludzią... czy to zakrawa na sadyzm?? Ale ostatnimi czasy to już mi nie wystarcza potrzebowałem nowych bodźców... i wtedy wyprubowałem na sobie niektóre auto-tortury... efekty były ciekawe Jak sądzicie czy to oznacza że mam zryty mózg??
Kusiciel
niee.... no.. tylko troszke ;p żartuje każdy jest inny i nie można powiedzieć, czy ktoś jest zryty czy nie
Przeklęty
Moim zdaniem każdy ma jakiegoś schiza;) Który prędzej czy później z człowieka wychodzi.
Ja tam mam cięzki lęk przed bąkami, osami, trzmielami i innymi ciulstwami. Kiedys wjebałem się u ciotki na strych i było tam gniazdo szerszeni albo innego gówna. Dostałem taką serie użądleń, że uratował mnie fakt iż ciotka zajebała mi adrenaliną . Później jakaś kofeinka i te sprawy i szpital ^^.
I 3 dni na oddziale . Skończyło się szczęśliwie, ale czasem widząc ose albo coś latającego mogę wpaść w panike i zwyczajnie spierdolić z miejsca zdarzenia
Hmm powiadacie denerwowanie się . Ja się tam żadko denerwuje, ;)już mam tak zrytą banie od tej ochrony, że mam wyjebane i się nie przejmuje gdy ktoś ma do mnie pretensje. Zwłaszcza, gdy człowiek już wstaje z nastawieniem, że bd słuchał, albo zostanie zjebany za kogoś. ) Nie abym mówił, że ja jestem idealny, bo też zbierałem opierdol za siebie.
Kilka razy w życiu się wkurwiłem, np. jak najebanych 2 panków chcieli na jabola ode mnie i od kumpla a dostali pocisk, że mają się roboty chwycić ^^.
To sie wkurwili chyba chłopaki i zaczęli wjeżdżać na starych ^^. W końcu coś we mnie pękło . To kurwa tylko glany i łancuchy przy spodniach w powietrzu fruwały A to był sierpien 2010
A rzecz się działa na Gliwickiej k/Imaxu. Przed udaniem się do Mega Clubu na Hardy . Browarka sobie chcialem wypić tylko
Fakt jest często taki, że boje się z ludzmi lać. Bo mam tą świadomość, że mogę temu zawodnikowi coś zrobić .Boje się konsekwencji, za równo w kwestii odszkodowań jak i karnych ^^, ale także nie chce mieć później człowieka na sumieniu. A jeżeli wiem, że jest lepszy zawodnik to po prostu spierdalam z miejsca zdarzenia . Albo nie wdaje się w dyskusje
Ostatnio edytowany przez KaMoL (2011-06-28 21:09:14)
Wygnany
śmierć nie jest najgorsza
Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Thera napisał:
Ja się boje śmierci...tego,że nigdy nie trafię do Raju:/
a ja sie wlasnie balam ze kiedykolwiek tam trafie.
na szczescie teraz nie ma na to szans...
Oby nie. jesli istnieje Bog to z pewnoscia mnie nienawidzi.
W sumie to nie wiem co on tam sobie o mnie myśli, ale gdyby kościół katolicki wprowadził coś takiego jak święta zemsta( że masz prawo się mścić i jes to uczynek dobry) to ja nie dość że nie był bym heretykiem tylko już był bym świętym
cudownie
Wyzal sie kochana, po to jest to forum
Za swojego czasu tez sie wozny balam xD miala taka wielka miotle :O
No to skoro jest taki pełny miłości i przebaczenia to czemu nie wybaczy szatanowi i nie weźmie go do raju razem ze wszystkimi przeklętymi ??
Haha, Bog kaze zabijac, tylko rasa ludzka jest tak slepa, ze smie wierzyc, ze zabijaja w dobrej sprawie...