Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Oczywi¶cie ¿e tak, nic nie mam do tych kolorów, po prostu tak mi siê kojarz± Kto lubi ten lubi. Jestem wiêksz± zwolenniczk± neonowej zieleni i niebieskiego
Ja nic nie poradzê, ¿e nie cierpiê ró¿u. Ale jak inni nosz± to nie mam nic na przeciwko. A co do walentynek... ja bym mo¿e lubi³a jakbym nie by³a singlem. Mia³am trzech ch³opaków (ka¿dy z nich by³ deklem) i na razie mi starczy. Albo kto¶ zdradza, albo siê odkochuje, albo jest dupkiem. Gdzie tu mi³o¶æ?!
Gość
Kali, nie martw siê kiedy¶ znajdziesz ¯yczê szczê¶cia.
Ja w walentynki zerwa³am z moim pierwszym ch³opakiem
Uwielbiam robiæ kartki na Walentynki ^_^
Jak chcecie to napiszcie mi na PW gdzie wys³aæ, to chêtnie siê pobawiê ^_^
W³a¶ciwie to siê skap³am, ze my siê nie znamy i przecie¿ mi i tak nikt adresu nie poda ^_^
Nie ogarniam dzisiaj trochê, sorki.
~ na forum jest opcja edytuj. Shoumetsu
Gość
Proroctwa i wrozby to zadna sztuka, kazdy to potrafi. Prorokowac/przepowiadac trafnie, do tego trzeba miec talent )-)
Gość
Shoumetsu no przepraszam
Hehe Kali No mo¿e nie prorokiem ^_^
Ostatnio edytowany przez Lúthien Nemezys Grandin (2011-11-19 10:58:44)
mo¿e po prostu trafi³a przypadkiem.
Moja przyjació³ka kiedy¶ zajmowa³a siê tarotem. Teraz dziwnie mówiæ, dok±d to dosiêgnê³o.
Nie lubiê walentynek. Wtedy u¶wiadamiam sobie, ¿e nikt mnie nie kocha, a nawet je¶li to wymarzonej czarnej ró¿y i tak nie dostanê.
taaak, nikt Ciê nie kocha?
Przykro mi to powiedzieæ, ale chyba wszyscy ¶wiêto walentynek kojarz± tylko z mi³o¶ci± partnersk±. Zauwa¿cie, ¿e istnieje te¿ mi³o¶æ do ojczyzny, braci/sióstr/rodziców/dzieci, zwierz±t, wiary/religii. Nie ograniczajcie siê tak
Gość
Kali napisał:
Tak, czy siak... no siê spe³ni³o.
Czasami mam przeczucia ^^
Ojczyzna mnie nie kocha; brat te¿ mnie nie kocha; mama to mo¿e trochê, ale tyle to siê nie liczy; tata to ju¿ w ogóle szkoda gadaæ; siostry i dzieci nie mam; zwierzêta te¿ mnie nie kochaj±, ewentualnie tylko siê podlizuj±, wiara i religia te¿ mnie nie kocha, bo przecie¿ chodzenie na czarno=czczenie szatana, wiêc tak, nikt mnie nie kocha.
PS.Skoro walentynki to ¶wiêto zakochanych to jak ma siê kojarzyæ z inn± mi³o¶ci±, ni¿ partnersk±? Mam byæ zakochana np.w ojczy¼nie? Co¶ tu siê nie zgadza.
Ojczyzna nikogo nie kocha.
I standardowo ju¿ s³yszê to pytanie 'a co ona dla mnie zrobi³a?'no kurwa...
Gość
Deionarra czemu twierdzisz ¿e Ojczyzna ciê nie kocha? Napisa³a¶ "wiara i religia te¿ mnie nie kocha, bo przecie¿ chodzenie na czarno=czczenie szatana" no przepraszam bardzo ale to jest ¶mieszne. Od kiedy ubieranie siê na czarno to oznacza? Popatrz na ksiê¿y, popów, zakonników, zakonnice itd. Poza tym wiara i religia nie mog± kochaæ, kochaæ mo¿e np. to w co wierzysz. Anio³y, Dajmony, bogowie, Bóg, duchy itd. Ale sama wiara nie mo¿e kochaæ bo to stan duchowy, jaka¶ si³a.