Gratulujê!
Ja od nie wiem kiedy szukam d³ugiego skórzanego p³aszcza, w sumie nie musi byæ skórzany, najwa¿niejsze ¿eby by³ jak najd³u¿szy ^^ Czêsto takie widujê, ale zazwyczaj w kosmicznych rozmiarach T__T Nawet jak rozmiar jest niby dobry, to ¼le le¿y na mnie, jak ju¿ kiedy¶ pisa³am mam wielki problem z kupnem p³aszczy/kurtek :C
Mnie siê z kolei skórzane p³aszcze nie podobaj±, obstawia zwyk³e, matria³owe.
Popieram,te¿ jako¶ nie przepadam za skórzanymi...
Przeklêty
Ja wolê materia³owe, bo, mimo wszystko, w nich jest mi cieplej, a straszny ze mnie zmarzluch;P Ja osobi¶cie mam w³a¶nie kilka czarnych p³aszczy z materia³u.
Ja mam tylko szary p³aszczyk i to taki do dupy, bo nie za ciep³y, musze chyba w kurtke puchow± zainwestowaæ, ¿eby nie zamarzn±æ.
Ja kupi³am, kurde, za chyba 130 z³ u Chiñczyka i o niebo lepszy od niektórych rzekomo "firmowych". Zwyk³y czarny, z du¿ym kapturem, cieplutki. Takie s± najlepsze.
Te¿ posiadam jaki¶ z pierwszego lepszego targu za jakie¶ stoile¶ ale go lubiê.U mnie ciê¿ko z ciuchami wiêc to i tak sukces:)
Ja jeszcze zimy nie prze¿y³am odk±d zmieni³am styl, ale my¶lê, ¿e jak bêdzie bardzo zimno to koszulka z krótkim rêkawem, na to kurtka skórzana i kurtka zimowa, któr± zdejmê w szatni w szkole Ogólnie nie lubiê bluzek z d³ugim rêkawem i dlatego muszê sobie co¶ oprócz kurtki skórzanej zorganizowaæ, ¿eby narzuciæ na T-Shirt
Potêpiony
Ja w zimê...
Hmm. Nie pamiêam na tyle zimnéj zimy, bym nie szed³ na krótko... Gdy jest zima, to idê w samech spodenkach z siekiér± za dom drzewo r±baæ... Ale jak maæ karze, to ubieram siê zazwyczaj w ciepléjsze kurtki, a na tê zimê mam zamiar kupiæ uszatkê z gwiazdk±
Gość
Henryk Pruthenia napisał:
a na tê zimê mam zamiar kupiæ uszatkê z gwiazdk±
Fakt, uszanka jest niezast±piona, dzia³a jakby kto¶ wy³±czy³ mróz. Te¿ mam uszankê lecz bez gwiazdy.
Nie lubiê, by by³o mi zimno, wiêc ja na zimê oprócz wspomnianej uszanki, mam p³aszcz Marynarki Wojennej. Mam go ju¿ zwie zimy i polecam, jest ciep³y, i do tego ciekawie siê prezentuje. Do p³aszcza mam ocieplane oficerki takie jak policja dawniej mia³a, dostêpne na allegro za zno¶n± kwotê, buty s± mocne i ciep³e.
Zbli¿a siê kolejna zimna (nie polecam spania we wrze¶niu pod namiotem, nakurwia ju¿ mrozem ), a zatem trzeba i siê ubieraæ. Jakie¶ propozycje, co za³o¿yæ, ¿eby by³o ciep³o, ale "na gotycko"?