Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Herr Grav napisał:
Mia³em okazjê zobaczyæ zw³oki "na ¿ywo"... I uwierzcie, to nic mi³ego widzieæ cia³o osoby, któr± kochacie, zaraz po tym, jak chwilê wcze¶niej zmar³a wam niemal na rêkach.
Mam o tym inne zdanie. Ale gdybym to powiedzia³a, mog³abym wywo³aæ spór na forum.
No nic, Diva trzyma mordacz na k³ódkê.
Ktokolwiek siê wybiera na medycynê to szczerze ¿yczê mu powodzenia bo dostanie siê tam graniczy z cudem.Na mój kierunek upatrzony w tym roku by³o 9 osób na jedno miejsce a ja pewnie wyl±dujê na jakie¶ biotechnologii czy co¶ i moje studiowanie w NAJLEPSZYM przypadku skoñczy siê po pierwszym semestrze;D zak³adaj±c,¿e zdam matmê na maturze a to ju¿ bêdzie wyczyn;P
Kaprys z pój¶ciem na medycynê mia³am mo¿e przez tydzieñ, ale nie wierzê w swoje mo¿liwo¶ci wiêc da³am sobie spokój. Dla mnie obecnie idealnym kierunkiem jest analityka medyczna, ale jestem leniem wiêc pewnie poprzestanê na planach..
Mi siê marzy japonistyka
Mówi³am?!?!?!
nie mówi³a¶? O.o
O japonistyce!to krêci³a¶ nosem;P a raczej szuka³a¶ wymówek.
bo sie nie nadaje, tam aby siê dostaæ trzeba angielski znaæ bardzo dobrze ._.
No i znowu siê zaczyna!Kobieto,trochê motywacji i wszystko siê da!
W sumie to nie. U mnie to tak nie dzia³a. Próbuje siê niemieckiego nauczyæ, bo chocia¿ nienawidze tego jêzyka, to jest podobny do norweskiego i si³± rzeczy by mi siê by³o ³atwiej go potem nauczyæ. Ale ni chuja...
"chocia¿ nienawidze tego jêzyka" i siê dziwisz?
Diabe³ mówi po szwabsku, nie ucz siê tego jêzyka dziecko
Trzeci rok opieram siê germanizacji.Czy jest kto¶,kto nie ma oporów emocjonalnych,szpecha po szwabsku i chcia³by za mnie zdaæ xD
Ju¿ by mi prêdzej ta rusyfikacja podesz³a,gawariæ to ja mogê;D Cyrylica <3
Germanizacja...te¿ to mam- opieram siê jednak bardzo skutecznie...ju¿ w dwa tygodnie po rozpoczêciu nowego roku szkolnego zarobi³am jedynkê ... ...Elspeth-bêdziesz zdawaæ niemiecki??No to podziwiam za sam± decyzjê...
Ravenna napisał:
opieram siê jednak bardzo skutecznie...ju¿ w dwa tygodnie po rozpoczêciu nowego roku szkolnego zarobi³am jedynkê
Ja dosta³am na pierwszej lekcji ju¿ O_o