Spec od zadawania męczących pytań i przepalania grzałek do e-petów
Herr Grav napisał:
Miałem okazję zobaczyć zwłoki "na żywo"... I uwierzcie, to nic miłego widzieć ciało osoby, którą kochacie, zaraz po tym, jak chwilę wcześniej zmarła wam niemal na rękach.
Mam o tym inne zdanie. Ale gdybym to powiedziała, mogłabym wywołać spór na forum.
No nic, Diva trzyma mordacz na kłódkę.
Ktokolwiek się wybiera na medycynę to szczerze życzę mu powodzenia bo dostanie się tam graniczy z cudem.Na mój kierunek upatrzony w tym roku było 9 osób na jedno miejsce a ja pewnie wyląduję na jakieś biotechnologii czy coś i moje studiowanie w NAJLEPSZYM przypadku skończy się po pierwszym semestrze;D zakładając,że zdam matmę na maturze a to już będzie wyczyn;P
Kaprys z pójściem na medycynę miałam może przez tydzień, ale nie wierzę w swoje możliwości więc dałam sobie spokój. Dla mnie obecnie idealnym kierunkiem jest analityka medyczna, ale jestem leniem więc pewnie poprzestanę na planach..
Mi się marzy japonistyka
Mówiłam?!?!?!
nie mówiłaś? O.o
O japonistyce!to kręciłaś nosem;P a raczej szukałaś wymówek.
bo sie nie nadaje, tam aby się dostać trzeba angielski znać bardzo dobrze ._.
No i znowu się zaczyna!Kobieto,trochę motywacji i wszystko się da!
W sumie to nie. U mnie to tak nie działa. Próbuje się niemieckiego nauczyć, bo chociaż nienawidze tego języka, to jest podobny do norweskiego i siłą rzeczy by mi się było łatwiej go potem nauczyć. Ale ni chuja...
"chociaż nienawidze tego języka" i się dziwisz?
Diabeł mówi po szwabsku, nie ucz się tego języka dziecko
Trzeci rok opieram się germanizacji.Czy jest ktoś,kto nie ma oporów emocjonalnych,szpecha po szwabsku i chciałby za mnie zdać xD
Już by mi prędzej ta rusyfikacja podeszła,gawarić to ja mogę;D Cyrylica <3
Germanizacja...też to mam- opieram się jednak bardzo skutecznie...już w dwa tygodnie po rozpoczęciu nowego roku szkolnego zarobiłam jedynkę ... ...Elspeth-będziesz zdawać niemiecki??No to podziwiam za samą decyzję...
Ravenna napisał:
opieram się jednak bardzo skutecznie...już w dwa tygodnie po rozpoczęciu nowego roku szkolnego zarobiłam jedynkę
Ja dostałam na pierwszej lekcji już O_o