Terve!
Jestem tutaj nowy ale bardzo spodoba³o mi siê to forum.
Jestem ciekawy jakie klimaty siê Wam podobaj±.
Ja osobi¶cie kocham mroczn± pó³noc europy, ale uwielbiam te¿ bardziej po³udniowe klimaciki, np. karnawa³ w Walencji, w±skie uliczki krajów ¶ródziemnomorskich. O albo wiktoriañska Anglia. Ta mg³a...
Witaj na forum
Ja mam obsesjê na punkcie Harajuku (Japonia) i wgl Japonii i wiktoriañskiej Anglii. Chcia³abym ¿yæ w tamtych czasach.
Ja kocham Japoniê i wszystko co z ni± zwi±zane.
No i piercing i wszelkie szeroko pojête body modification.
Fanatyczka XIII. StoletÃ
Czasy dekadentyzmu (koniec XIX w.), czasy romantyzmu, XIII. i XIV. stulecie, barok...
A je¿eli chodzi o kraje, to w sercu jestem Czeszk±, ale interesujê siê te¿ Japoni± (najciekawsze miejsce to wg mnie dzielnica Tokyo, Harajuku) oraz Izraelem (miejscami zwi±zanymi z histori± chrze¶cijañstwa i judaizmu).
Gość
johanaXIII - mia³am napisaæ wypowied¼ tak± sama jak u¿ytkowniczka ale wchodzê i ju¿ jest . Jednak¿e oprócz barku czy romantyzmu to Pó³noc Francji kocham ten klimat . I stare cudne gotyckie swi±tynie <3
Przy okazji , Witam Ciê na forum ; *
Staro¿ytna Mezopotamia, Babilonia, Egipt, Japonia jeszcze kilkaset lat temu, Europa w okresach odrodzenia, baroku, o¶wiecenia, ¶redniowiecze. Ale nie chcia³abym ¿yæ w tamtych czasach.
Przeklêty
Uwielbiam Skandynawiê i Gruzjê... staro¿ytna mitologia te¿ jest fascynuj±ca.
Finlandia,romantyzm,wiek XVIII-XIX....
Przeklêty
DarkWolf napisał:
Widzê, ¿e mamy co¶ wspólnego EternalVampire. A jaka czê¶æ skandynawi najbardziej Ci siê podoba?
Dziêkujê za przyjêcie do grona goth'ów
nie mam ulubionej czê¶ci kocham ca³o¶æ
Potêpiony
Wenecja(Wochy ogólnie), Japonia, Singapur, Australia, Jakie¶ wsie w Ameryce, Pochmurny Londyn , Szkocja i Niektóre wybrze¿a Australii.
Przeklêty
http://www.joemonster.org/art/16052/Bajkowa_wyspa_Bled http://www.joemonster.org/art/16050/Londyn_z_1883_roku *.*
Przeklêty
: )