Marie_JohanaXIII bo traktuje powa¿nie Twoje wypowiedzi, ale jak to by³o do ¶miechu, to wybacz. Mia³em tez trochê z³y dzieñ kurwa...
Fakt jest taki bez do¶wiadczenia, nie ma chuja we wsi a studenci maj± z tym problem . Zreszt± nie tylko studenci bo ja te¿
4 lata w ochronie i mam przejebane, ze zmian± pracy, bo wszêdzie do¶wiadczenie minimalne, ale do¶wiadczenie. A jak widz± ochrona, ochrona, systemy alarmowe, zabezpieczenia techniczne to wiesz... Mam po zawodach . Fakt jest jeden ja tam wszêdzie znajde robote . Ale 200h 1600 z³ (- -). Nie tak sobie wyobra¿a³em ochronê .
MJ XIII zawsze mo¿esz zmieniæ dziedzine, wyrób sobie uprawnienia elektryka i do roboty na budowach kobiet ma³o
Gość
Ja siê przedwczoraj dowiedzia³am,¿e na ¿adne studia siê nie dosta³am.... Jestem wszêdzie na listach rezerwowych na jakich¶ koñcowych miejscach, nie ma szans. Tzn jest szansa na administracji, ale nie chcê tam i¶æ, to totalnie nie dla mnie.
Heh, ja tam mam trochê czasu na te przemy¶lenia, ale ju¿ mniej wiêcej wiem czego chcê: liceum, studia weterynaryjne i podyplomowe studia kynologiczne. Ach ta mi³o¶æ do psów...
Kusiciel
ja od kiedy pamiêtam chcia³am i¶æ na weterynarie i na "specjalizacjê" choroby koni, ale mój brak talentu do chemii i biologi zniweczy³ moje plany teraz staram siê zdaæ na odznaki je¼dzieckie i startowaæ w zawodach w uje¿d¿aniu, albo skokach przez przeszkody nie zapominaj±c o marzeniu studiowania filologi angielskiej i byciu tatua¿ystk±
Humanistki?;D
Tatua¿ysta to ponoæ ma³o op³acalna robota.Ale za to jaka zajebista;) Filologia te¿ ¶wietna ale co potem?
Moja wojskowo¶æ posz³a w cholerê,Akademia Muzyczna te¿...przez najbli¿sze 11 miesiêcy chyba siê bêdê modli³a o przyjêcie na psychologiê kliniczn±...
Kusiciel
ja tak samo t³umacz a jak b. dobrze pójdzie to przeprowadzka do Szkocji i tatua¿ystka
Ooo...Elspeth psychologia kliniczna? ...my¶lê ¿e ciekawy kierunek... ... ...ja osobi¶cie nie bardzo jeszcze wiem na jakie studia chcia³abym pój¶æ...maj±c wybieraæ zgodnie z tym, który najbardziej by mi odpowiada³ wybra³abym filologiê polsk± lub psychologiê...tylko ¿e to kierunki, które chyba nie zapewni± odpowiedniej pracy, bo je¶li chodzi o filologiê to nie wydaje mi siê bym naddawa³a siê do pracy jako np. nauczyciel o_O... ...a psychologia z tego co s³ysza³am jest t³umnie oblegana... ... ... Jestem w liceum niby na profilu z podstawami ratownictwa medycznego, wiêc my¶la³am te¿ o tym...tylko ¿e brakuje mi fizycznej si³y, która podobno powinna te¿ byæ cech± ratownika ...my¶la³am równie¿ o pielêgniarstwie, ale to tak na ostatnim miejscu mojej listy...nie bardzo podoba mi siê w tym wizja dbania o opuszczone, starsze osoby których stan pogarsza siê z dnia na dzieñ...my¶lê ¿e by³o by to dla mnie trudne... ... ...a! i zanim bym siê wybra³a na jakikolwiek studia muszê zdaæ maturê z matematyki przecie¿, a na dzieñ dzisiejszy wydaje mi siê to niemal niemo¿liwe o_O...
Bardzo, bardzo chcia³am byc psychiatra, a je¶li nie, to psychologiem klinicznym, tak jak wcze¶niej ktos wspomina³, ale niestety brak zrozumienia kwestii chemicznych zupe³nie mi to uniemozliwia, nawet je¶li z biologia da³abym radê. Nastêpna jest my¶l o religioznawstwie (cholera, czy ja nie powtarzam tego co ju¿ by³o?!), z tym zobaczymy jak bêdzie, w sumie jestem agnostyczk±, wiêc to mo¿e byc ciekawe do¶wiadczenie! Ale zdecydowanie moim najwiêkszym marzeniem jest skandynawistyka - nauka jêzyka norweskiego i wyjazd do Norwegii, badz innego kraju Pó³nocy.
I wyruszyc na ³owy na Wikingów! ;D
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Thera, wiêc wychodzi na to, ¿e siê ich brzydzisz, czyli jednak nie jest tak, ¿e 'nic Ci nie robi±'.
Ja mam s³abo¶æ do nekrofilii. Wydaje mi siê zajebi¶cie piêkna.
Mia³em okazjê zobaczyæ zw³oki "na ¿ywo"... I uwierzcie, to nic mi³ego widzieæ cia³o osoby, któr± kochacie, zaraz po tym, jak chwilê wcze¶niej zmar³a wam niemal na rêkach.
A co do studiów- po 2.5 roku administracji na UKW da³em sobie spokój (kiedy¶ pewnie wrócê, by zdaæ licencjat i mieæ je z g³owy), aktualnie jestem zapisany do policealnej szko³y na fryzjerstwo xD A co mi tam, mam papier, by dostaæ wyp³atê z Greenpeace i perspektywê na tytu³ technika w przysz³o¶ci xD