Fanatyczka XIII. StoletÃ
Ja te¿ nie chcia³abym z kimkolwiek, dla mnie zarówno seks, jak i wymiana krwi to uzupe³nienie wiêzi uczuciowej ³±cz±ce dwoje ludzi.
Spec od zadawania mêcz±cych pytañ i przepalania grza³ek do e-petów
Ka¿da krew w koñcu smakuje inaczej, no nie da siê zaprzeczyæ
Gość
Ogl±da³am taki film dokumentalny o wampirach. I wypowiada³ siê nawet egzorcysta i powiedzia³, ¿e on sam nawet zabi³ wampira ko³kiem (¿al mi go). Chcia³am ¿eby istnia³y, ale nie wiedzia³am czy w to wierzyæ. Ale po tym filmie nie mia³am w±tpliwo¶ci. Pokazali jeszcze ma³¿eñstwo, które by³o "wampirami'. Pili krew, zamiast biblii czytali ksi±¿ki satanistyczne, spali w trumnach... 6 lipca musieli oddaæ ofiare szatanowi i wziêli ich przyjaciela. Zadali mu 66 ciosów no¿em ( 66 ciosów+6 lipca, czyli 666) i na klatce piersiowej wycieli mu pentagram... Krew wypili a cia³o dali w ofierze. Kolesia zamknêli w wiêzieniu na 16 lat, a dzieczyne na 15 w psychiatryku /
to nie ¿adne wampiry, a pseudosatani¶ci ze schiz± do Szatana, lito¶ci...
Gość
No tak. Nawet mówili, ¿e chc± siê upodobniæ do wampirów. Ale kiedy¶ one naprawde istnia³y (znaczy w tym programie mówili)
no w³a¶nie, co to ma byæ? By³y zagro¿one wyginiêciem, i nagle zniknê³y?
Jak dinozaury!!Yeah!!!
To znaczy ze teraz s± zombie? :3
uuuaaaaa!;D No to z wampirów zrobili¶my zombie,nie¼le:)
Owszem jestem przekonana ¿e istniej± , s± w¶ród nas , naszych perzyjació³ oddychaj± tym samym . I czasem mam wra¿enie ¿ ejestem jednym z nich , uwielbiam krew co jest mojim pierwszym przekonaniem , i jestem strasznie blada ale nie wiem czy to wystarczaj±ce argumêty